gillar´t

Allt verkar bli så bra :) Jag gillar´t skarpt.
Hoppas gruppbostaden behöver vikarie och ringer in mig en massa nu för jag saknar och jobba där.

Hur som haver så åker jag till Halmstad nu och jobbar. Ledig ihelgen :) Ska bli super mys

Grattis

Idag fyller Thomas 25 så idag ska vi dit och fira lite, som tur är ska vi inte dit förens ikväll för jag vaknade med huvudverk :/ Jag ska snart gå och försöka somna om en stund för att hoppas att det går över.
Sen blir det en dusch och så ska jag försöka få tag på Malin. Henne har jag inte träffat på evigheter.

ledig

Träffade Hanna i Falkneberg igår :) Super trevligt, åkte hem sent på natten och idag sov jag till halv två tiden.
Verkligen skönt att komma hem till Gnosjö igen faktiskt, sova i sin egna säng och allt. Nu ska jag bara njuta och ta det lugnt, glömt laddaren i Halmtad så min mobil är död. Ganska skönt att ha den avstängd.

snart

Ska snart iväg och jobba kvällen också, har varit hemma och ätit lite med mormor och Rolf och sen vilat på min rast.
Varit helt slut idag men nu är jag piggare och jag hoppas kvällen kommer gå fort, och morgon dagen också. Vill nämligen hem och träffa familjen och vännerna nu :)


Avklarad

Lördagen avklarad. Det var en ganska mysig och lugn lördag på jobbet. Jobbet här i Halmstad är helt okej men ingen jag vill jobba med i framtiden. Jag vet precis vad jag vill jobba med! Utvecklingsstörda. Jag saknar mitt jobb hemma i Gnosjö, det var alltid likas roligt att komma dit och jobba och alla arbetskamrater där är så goa.
Hur som helst imorgon jobbar jag delad tur och sen har jag bara tre veckor kvar. Himla skönt för så kanon är inte jobbet som jag trode att det skulle vara.
Hur som haver så ska det bli spännande och se hur det kommer bli till höst. Jag har inga planer alls, mer än att jag tänker ta en sista minuten resa med Rebecka och Malin nu när jag slutat jobba :) 

Just nu ser jag fram emot  tisdag för då åker jag hem tre dagar och  umgås med familjen och vännerna, man få passa på när man är ledig :)

Nu tänker jag lägga mig och vakna imorgon klockan sex pigg och icke bakis medans typ alla andra ligger bakisar och sover bort halva dan :) Kläm på den du !




ibland blir jag så

Ibland blir jag så trött och besviken på mig själv just för att jag inte kan vara glad och nöjd med det fina runt omkring mig, jag har en förmåga att låta andra jobbiga saker tränga in i skallen och så kan jag inte sluta tänka på det som går och tynger mig.  Fast att jag inte kan vara glad och nöjd med det fint är nog fel  att säga för det kan jag verkligen. Jag är verkligen jätte glad och lycklig men jag önskar att jag kunde visa det mer.

Hur som helst så har jag haft det jätte bra nu när jag varit ledig. Johan kom i onsdags och på torsdagen åkte vi in och hämtade Sandra och Thomas vid tåget sen gick vi på stan och fikade. Sedan åkte vi och handlade lite mat och åkte till stugan. Vi lagade mat, åt och drack öl. Senade kom Anne och Richard och på kvällen åt vi tacos  och spelade spel :) Super mysig kväll. Sandra, Thomas, Anne och Richard åkte hem sent på kvällen och Johan idag.
Imorgon börjar jag jobba igen och jag hoppas veckan går fort!

Har jag

Imorgon har jag jobbat mina sex dar i rad. Var inne i stan och fixa till mitt bredband så äntligen kan jag vara ute på nätet igen. Jag köpte också en plattong för min gamla börjar bli dålig och så luktar den konstigt vilket gör att håret också luktar äckel. Fy. Beställde en tid till klippning också så imorgon efter jobbet blir ja fin i håret förhoppningsvis.
Och det bästa av allt så kommer Johan och hälsa på :) Gissa om jag är glad. Jag längtar så tills imorgon.

Nu ska jag ut och cykla en runda för här är det fint väder :)


Som sagt

Som  sagt det blev high chaparall idag med Elinor. Vädret var med oss och vi hade riktigt trevligt. Mycket folk och bara stämningen där måste upplevas, den går inte att beskriva. Vi åkte tåg där banditer hoppade på och "rånade" oss till old mexiko och där framme kollade vi på mexikanare när de dansade. Vi kollade även på vilda westen showen och mycket mer. En heldag på chappen. Mycket trevligt!

Imorgon åker jag till Halmstad igen och jobbar. Denna gången blir det 6 dar i rad sen ledig två dagar och sen jobbar jag på igen.

I veckan har

I veckan har mina kusiner varit nere i stugan också. Det har varit skönt att ha lite sälskap. Jag gillar inte riktigt att vara själv, inte för länge ialla fall. Igår var det fint väder så efter jobbet gick jag ner och la mig på stranden och läste i min bok jag köpte i måndags. Och vet ni, läsa har aldrit varit min grej. Jag minns inte senast jag läste ut en bok. Jag har inte läst många böcker alls! Ibland blev man tvungen att läsa nån bok i skolan och jag hatade att läsa när jag var tvingad till det. Så jag frågade nån annan som läst boken vad den handlade om eller så gick jag in på nätet och läste en bok ressension om den och så trode lärarna att jag hade läst boken och så blev allt frid och fröjd, de blev nöjda och jag slapp läsa en bok jag inte ville.

Men nu i måndags när jag var och handlade mat på IcaMaxi i Halmstad gick jag förbi bok hyllorna och kunde inte låta bli att stanna och kolla på böckerna. Jag hittade en verklighetspaserdad som lät intressan så jag köpte den. Jag antar att nu när det inte finns en massa måsten längre så finner man ro och lust för sånna saker som att läsa i mitt fal. Nu är det jag själv som bestämmer att jag vill läsa och ingen annan som tvingar mig och jag kan läsa i min egna takt utan att ha ett datum då den måste vara utläst. I veckan så har jag läst några sidor varje kväll. Riktigt skönt sätt att varva ner på innan det är dags att sova. Annars brukar jag kunna ligga flera timmar och tankarna snurrar i huvudet innan jag kan somna.

Hur som haver idag kom Elinor och Emelie ner och hälsade på. Vi hade bästämt att vi skulle sola och bada med runt tolv tiden när det kom så var det molnigt, så vi gick på stan och i olika affärer, åt på en thai resturang och åt glass på en glassbar. Det var varmt ute fast det var molnigt och rätt som det var sken solen för fullt så vi åkte till havet och la oss och solade. Riktigt skönt!

Nu börjar jag inte jobba förens på fredag klockan två så jag är hemma en runda och träffar föräldrarna lite.
Imorgon blir det nog chappen med Elinor om vädret här hemma tillåter.

Vi hörs! PUSS

I miss you

Efter lite övertalan så föjlde jag med tjejerna ut igår kväll till sigges loge. Det var bra att de övertalade mig för jag hade riktigt trevligt. Blev dock några för många snappsar för min del, måde inte av denna värld idag när jag vaknade. Så idag har jag inte gjort en smack.

Om en stund, när jag hittar orken ska jag packa väskan för jag åker tillbaka till Halmstad ikväll. Jobbar två helger i rad nu så kommer nog bli när nere tre veckor i streck.

Jag vet att jag inte ska tänka såhär men ibland undrar jag om det va värt att ta jobbet nere i Halmstad. Det är verkligen jobbigt att inte träffa Johan och sen tror jag att jag hade haft roligare om jag tagit jobbet här hemma istället på gruppbostaden för där älskar jag verkligen att jobba. Men och andra sidan så är detta nog en bra erfarenhet att ha testat på detta.
Jag är inne i en sån period då jag tänker mycket, för mycket vilket leder till att jag blir nerstämd. Jag hatar det! Så fort jag är själv så vrider jag och vänder på alla möjliga tankar och tror att saker är värre och jobbigare än vad det egentligen är. Men det är nog bara nu jag känner att allt är jobbig, egentligen är det inte så jobbigt men det känns så och det kommer gå över.

Jag måste hitta på nått efter sommaren, när jag klarat sommarjobbet.
Jag vill jobba med utvecklingstörda, det ger så mycket.

Saknar Johan, den finaste och underbaraste människan i världen


få helgen att gå fortare

Få helgen att gå fortare. Få två månader att gå fortare.

Undrar hur det blir sen!


Om mig

I brist på annat. Kopierade lite frågor och svarade på. Enjoy




OM JUST DIG

NAMN: Camilla Yngvesson

FÖDD: 1990

BOR: Gnosjö

SMEKNAMN: Milla, Millan

FAMILJ: Mamma, pappa och en syster

SKOLA: Figy Värnamo (har tagit studenten)



HAR DU UNDER DENNA MÅNAD


SAKNAT NÅGON: Ja, vänner som jag inte träffat, syster och Johan

ÅNGRAT NÅGOT:

LJUGIT: Nej tror faktiskt inte det

KÄNNT DIG SÄMST: Nej men dålig

GRÅTIT: Ja

SKRATTAT: Absolut

VARIT SJUK: Ja :/

VARIT UTOMLANDS: nej

TRÄFFAT NÅGON SOM DU CHATTAT MED PÅ DATORN: Ja, vännerna


KÄNSLOR


GRÅTER DU OFTA: Inte så

SKRATTAR DU OFTA: Jaa

HUR KÄNNER DU DEJ JUST NU: Trött

HUR HAR DU MÅTT SENASTE TIDEN: Lite upp och ner men mest lycklig

HAR DU FUNDERAT PÅ SJÄLVMORD: Nej

HAR NÅGON/NÅGRA HEMLIGHET/ER FÖR DINA FÖRÄLDRAR: nej bara saker som de mår bäst av att inte veta isåfall

BLIR DU LÄTT FÖRÄLSKAD: Nej

ÄR DU KÄR I KÄRLEKEN: Kärleken är Johan och jag är så fruktansvärt kär :)

TROR DU PÅ ETT FÖRALLTID: för en del

HUR MÅNGA HAR DU VART TILLSAMMANS MED DENNA MÅNAD: En

HAR DU BLIVIT SÅRAD AV KÄRLEKEN: nej bara av personer som kommit med den..

HAR DU BLIVIT LYCKLIG AV KÄRLEKEN: Ja

VILKEN SORTS KILLAR GILLAR DU: Glada, roliga, omtänksamma, sånna som Johan! Han är fantastisk

SKA EN KILLE VARA SÖT ELLER HET : söt

SKA EN KILLE VARA LÅNG ELLER KORT: Det är insidan som ränkas! Men längre än mig skadar inte :)

SKA EN KILLE VARA BLOND ELLER BRUNETT: Spelar ingen roll! Men ljushårigt är fint

FÅR DU MÅNGA KILLAR: nej har iaf aldrig fått ngn inslagen


UTSEENDET PÅ DIG

BRUNETT ELLER BLONDIN: Mörk blond, ask blond

ÖGON FÄRG: blå

LÅNGT ELLER KORT HÅR: Kort

SNYGG ELLER FUL: Fin :P

NÖJD ÖVER DIG OCH DITT UTSEENDE: helt ok

BRUKAR FOLK SÄGA ATT DU ÄR SNYGG,SÖT,VACKER: söt isåfall

HAR NÅGON SAGT ATT DU BORDE BLI MODELL: Nej

HAR DU LÅNGA NAGLAR: Ibland

SMINKAR DU DIG: Ibland

VARFÖR ÄR DU INTE VACKER UTAN? Det är jag men vackrare med :)



Har krypt

Har krypt ner i sängen och lyssnar på Lugna Favoriter. Mysigt mysigt men jag saknar så klart Johan. Det finns inget bättre än hans famn. :) Det var så mysigt på festivalen i lördags när vi stod och lyssnade på Beach boys och han stod bakom mig och höll om mig. Den musiken och och bli om kramad av sin älskling. Det var riktigt mysigt.
Stunder man aldrig vill ska ta slut. Lika mysigt och underbart är det att få somna i hans famn och vakna upp i den.
Önskar att han var här nu! Älskar han så mycket!

Love

Nästan

Nästan frisk, det är hostan som inte vill släppa. Som sagt jag sjukanmälde mig i torsdags och i fredags. Jag var så sjuk rastlös och på torsdan ringde Anna och frågade ifall jag ville föjla med ner och hälsa på Hanna och tjejerna i Hannas stuga, jag var inte pigg alls men jag följde med endå. Vi tog det lugnt, grillade och tjötade och sent på kvällen så åkte vi hem igen. Det kännde mycket bättre än att ligga hemma. 

I fredags eftermiddag kännde jag mig en aning piggare så jag åkte till Johan, det kändes som en evighet sen jag träffade honom sist. Det var hur underbart som helst att få umgås men älsklingen igen! Vi låg uppe hela kvällen och kollade på film som gick på tv. Lugn och skön fredag :)

På lördagen åkte vi ut till hans mamma o familj och hälsade på. Alltid lika trevligt i Mölltorp :)
Efter det åkte vi hem och fixade i ordning oss och sen gick vi till Johans kompisar och förfestade och
sen drog vi alla till Törboda festivalen och kollade på bla Beach boy. Det var grymt.

Idag begav jag mig hem ganska tidigt eftersom pappa skulle ha bilen. :/ Hade helst velat stanna kvar hos Johan lite lägre. Men icke. Börjar jobba på tisdag. Hoppas det går fort att komma in i  arbetet! Jag är lite nervös faktiskt.

Ska fixa mitt mobila bredband imorgon också så att jag kan använda det när jag är nere i Halmstad.

PUSS


suger donkey dick

Ringde och sjukanmälde mig. Finns ingen chans att jag kan åka och jobba i detta skicket. Suck!
 Jag är restlös varm och saknar mina vänner. Om jag var frisk nu hade jag varit i Falkenberg! Tusan för att det inte blir som man tänkt sig. Jag saknar Johan så att det gör ont i mig. Det är såå jobbigt att vara ifrån honom! :/
Hade behövt en omslutande famn av honom nu.

FY

Ajaj vad jag har ont i halsen! Få man lov och tycka synd om sig själv så gör jag det nu. Det är soligt och fint väder ute och jag ligger inne och är sjuk. Jag vill ligga ute i solen men klarar inte av värmen och åka till  nån härlig badplats är det inte på tal om. :/ Imorgon börjar jag jobba också! Jag måste bli frisk. Det är suger donkey dick.

Grr :/

RSS 2.0