det enda jag

Det enda jag har gjort idag är städat och duschat. Sen har jag bara tagit det lugnt. Nu har det börjat regna och åska lite ute. Känns redan att det börjar bli bättre luft. Jätte skönt!

Jag är jätte rastlös och längtar till helgen för då händer det nog nått kul. Antingen åker jag med Ellinor och tjejerna till hennes stuga som ligger utanför skövde nånstans, minns inte va stället heter. Eller så åker jag ut till syster och festar med alla andra vänner. Planerna kan ju ändras och nått annat kanske dyker upp, men det lutar åt nått av dessa förslag.

Saknar Johan såååå mycket! Det är jobbigt!


puss


Nu börjar jag

Nu börjar jag friskna till, tror jag. Jag snorar inte lika mycket och har inte lika ont i halsen. Istället hostar jag.
Rastlös är jag också, eller ganska så utslagen just nu för det är så förbannat kvavt ute, inne också för den delen. Känns som det knappt räcker till med luft att andas in. Hoppas verkligen det bli åska ikväll!
Jag som skulle följa med Hanna och tjejerna till hennes stuga i Falkenberg nu innan jag börjar jobba på torsdag. Men jag tror det är bäst att jag stannar hemma och blir helt frisk. Så att ja inte är sjuk på torsdag.
Skönt att jag bara jobbar torsdag och fredag och ledig i helgen :) Lite mjukstart så! Det är skönt.

PUSS

vad jag

Vad jag snuvar och har mig. Känner mig som en säck potats. Om en halvtimma ska jag sätta mig i en varm bil och åka till Linköping. Jag känner inte för det alls. Vill bara ligga hemma i sängen och bli frisk.

Men jag antar att ja måste åka och träffa läkaren som operarade mig, prata och se så att allt är bra nu efter ingreppet.


Fy för att vara sjuk :/

djupa tankar

Har blivit förkyld och fått ont i halsen, igen! Det var inte länge jag fick vara frisk. Inte ens en hel vecka tror jag.
Aj vad ont jag har! :/

Ligger i sängen och kan inte somna! Massa tankar snurra runt i skallen på mig. Tänker lite på saken med att bli vuxen.

Tiden i mitt liv just nu är nog den största i hela livet. Tror inte ni det? Efter studenten. Ingen "bryr" sig längre, man har ingen skola man måste gå till. Nu är allt upp till en själv. Hela tiden innan har allt kommit "serverat" man har liksom inte behövt bestämma själv utan bara fått göra det man måste eller förväntar sig att göra, att gå 12 år i skolan. Men nu är tiden här som jag så länge väntat på, att få bestämma själv. Göra vad jag vill och inte ha en massa måsten i skolan och en massa förväntningar som jag ska nå upp till hela tiden. Nu kan jag göra precis vad jag vill. Gå min väg. Ta egna beslut. Det är lite läskigt men mest spännande och fruktansvärt roligt! Man har ju så många möjligheter.

Jag tror det är svårt för föräldrar att inse att ens barn har blïvit stor och faktiskt måste få ta egna beslut själva, och få bestämma över sig själv. Pappas lilla flicka eller mammas lilla flicka har blivit stor. Det är stort.


Kärlek är också stort och jag har varit ifrån Johan en  vecka nu och kommer nog inte träffa han förens om en vecka till.
Jag inser verkligen hur mycket jag älskar honom när det gör ont i hjärtat att vara ifrån honom, när jag ser honom ler och får en lycko känsla som sprider sig i hela kroppen. När han tar min hand eller håller om mig och ett välbehag känns i mig. När jag drömmer om honom på natten och vaknar upp av att jag känner mig lycklig. Det är kärlek.
Han får mig att må bra och när nått känns jobbigt finns han där och lyssnar och får allt att kännas mycket bättre.
Han får mig verkligen att le, skratta och må bra och jag älskar att få honom glad, se han glad och må bra.
Jag är verkligen lycklig som träffat Joahn och jag vill att alla ska veta hur mycket jag älskar honom :)

Jag önskar jag kunde beskriva eller visa på nått sätt hur mycket jag, längst in i hjärtat älskar Johan. Men det är nog omöjligt för jag vet inte vad jag ska ta till för ord, dom räcker inte och jag vet inte hur jag ska visa det för kärleken är så stärk till honom!

Älskar Johan

nyss

Nyss hemkommen från Värnamo. Har varit och badat med Elinor :) Vi köpte oss en bad madrass/ fotölj för två. Den var perfekt vi låg på varsitt håll så vi hade ansiktet mot varandra så vi kunde ligga och prata samtidigt som vi låg och solade i sjön. Det var hur härligt som helst. Underbart väder!

Om återbesöket i Linköping imorgon inte tar allt för lång tid så ska vi ut i morgon också och sola i vår badsak :)


....



Saknar Johan extremt mycket :/

lördag






Grillkväll hemma hos mig igår. Det blev lugnt och det var bara jag, becka, elinor och Patric som åkte till chappen sen. Där var det en massa folk! Hur många som helst. Var ett himla ös :) Kul och prata med en massa folk :)

Fredags kort




Kort från i fredags. det var verkligen trevligt att umgås med vännerna ute i världens mysigaste stuga :)

det var ...

Det va riktigt mysigt igår. Vi satt långt ut i skogen i världens mysigaste stuga som ligger precis vid sjön. Det var jag, Becka, Hanna, Erika, Lisa och Patric. Vi satt och drack vin och pratade om allt möjligt. Jag badade också, det var lite kallt, men mest skönt. De andra var bad krukor! Ah! Jag vill ha en badmadrass, det hade varit guld att ligga på en sån i en sjö nu och guppa. Ja måste införskaffa mig en. Ja hade en förra året men ja vet i tusan vart den tog vägen.
Nu ska ja ialla fall ut och steka :) Lägger nog in lite kort från igår kväll sen!

PUSS

sommar

Hanna, Lisa och Kajsa föjler med ikväll också :) Oh vad kul det ska bli att träffa tjejerna igen! Vi ska bada, grilla och fiska och dricka vin. Det kommer  bli så mys! Ja ska ta massa kort med min kamera :)


Var nyss iväg och solade och badade med Bea. Svensk sommar är underbar!

Önskar Johan var med ikväll!  Saknar honom!

PUSS


. . .

Mitt mobila bredband hade inte aktiverats  av nån konstig anledning så jag har inte kunnat ligga in och skriva när jag varit nere i Halmstad. Men vad mysigt jag har haft! Att bo själv, handla, laga mat, diska och jobba har verkligen varit kul. Jag gillar att känna mig självständig. Ja har cyklat till jobbet varje dag, legat ute och solat. Lagat mat och diskat. Och på kvällarna kollade jag på tv innan jag somnade. Det är typ allt jag gjort. Ja har verkligen haft det skönt. Ingen stress alls.

Jobbet verkar bra också! De gamla är så goa. Tror jag kommer trivas. Jobbigt i början bara när allt är så nyss och det är så mycket man ska lära sig. Men man kommer nog in i rutinerna ganska så snabbt. Brukar va så.


Det enda jobbiga är att jag saknar Johan jätte jätte mycket!

Nu är jag ledig och börjar inte jobba förens på torsdag så ikväll ska jag fiska med Rebecka och Patric och grilla ute vid hans stuga utanför Gislaved. :)

PUSS

Längesen

Dålig uppdatering jag vet. Har varit hos Johan över midsommar helgen och har inte känt för att blogga. Jag har haft så mysigt. Som alltid tillsammans med Johan :) Vi har mest tagit det lugnt, varit med hans vänner och med hans familj. Jätte mysigt. Jag gillar verkligen Karlsbor, det är så fint där.

    
    

Kort från midsommar. Vi grillade, spelade kubb, seplade Alias och drack tequila :)




Ikväll åker jag till Halmstad. Ska jobba där i 7 veckor nu. Ska bli så himla kul! Har skaffat mobilt bredband så att jag kan blogga och använda datan när jag är där nere. Kommer nog bli kanon. Hoppas på fint väder!

Kommer sakna min älskling så oehört mycket. Kommer vara en evighet till honom. Hoppas att vi kommer ses snart igen! Han är mitt allt. Alla mil ska inte få förstöra! Allt går om man bara vill :)



PUSS


kort

Här kommer kort från förfesten igår


Christoffer och claesson var här igår :)


Mille


Malin


Emelie


Mille igen :)


Patric och Rebecka, och jag vet inte vem, chaffören iallafall :)


Malin och Emelie






Jag själv och Jasse :D

kort

Tänkte lägga upp lite kort från champange frukosten och student dan från i fredags :)


Möss skrivingn. Jag och Anna


Elinor och Rebecka :)


Anna Elinor och Jenny


Jenny Jessica Evelina Hanna och Rebecka


Jenny och amar som kollar in i kameran


Kajsa öppnar champangnen ;)


Poff


Alla i klassen


Chirin och Amar, jag i bakrunden


Vår op06 lakan som vi målat på till lastbilen ;) Vår bil var finast

ljuduppspelnings enhet?

Jag kan inte lyssna på musik på datan! Det är ingen ljuduppspelnings enhet installerat står det!?
Och varför inte detta nu? Hur installerar jag det då? grr.

Nu ska jag gå och äta middag!

Chappen

Igår kväll va bra! Riktigt ös.
Folket började komma och vi satt på altanen och förfestade, sen blev vi för många så vi fick sätta oss ute i party tältet från studenten. Vid halv elva tiden åkte vi till chappen och där var det drag! Vi dansade, träffade folk från keno landet :D (Gottlänningar) Ja attan vad kul jag hade. Speciellt åt keno killarna. Sen träffade jag två killar från skövde, den enda sa OCK i slutet på en mening. Precis som Johan och Magnus gör. Vilket jag inte förstår, så ja berättade att min kille också är där uppifrån och också säger så. Så han lärde mig när OCK passar in och säga :P Så nu ska jag impa på Johan nästa gång med att försöka passa in och prata som dom. Haha.


vin

Sitter i sängen med ett glas vin, lyssnar på svenne banan och väntar på att folket ska komma.
Svenne banan, den låter är så go! Än så länge är ja inte på fest humör, med det kommer när Malin och Jasse kommer känner jag på mig. De är två party pinglor i sina bästa dar! Haha jaa party pinglor, fan va de festar ;) Me like.
Kvällen kommer bli nice. Fullt ös medvetslös. Nästan.

Någon som är bra på system kamror föresten? På tal ingenting sådär. (A)

High chaparall

Skulle köra pappa till high chaparall innan och lämna av honom men slutade med att jag också stannade och gick och kollade på alla fina lastbilar. Jisses va häftiga, maffiga och snygga endel var!

Fick en puss av min goding innan :) Johan var där också idag fast med sina vänner, jag hann träffan han lite innan dom skulle åka hem. Dom var där mycket tidigare än jag och pappa. Nästa år ska Johan och dom ställa ut sina två lastbilar :D Dom är fina. Eller ja, den Johan kör är fin som har en varg lackad på sidan av hytten, och med massa lysen på lastbilen. Den andra är hel vit så den är inte så speciell. (Oj undrar om Johan blir arg om han läser detta nu, inte speciell :P) Jag kan inte så mycket om sånt, typ ingenting. Bara att endel faller mig i smaken :P

Hur som haver så ska jag vila lite nu innan det är dags att dra igång och öppna första ölen!

PUSS

Mitt liv

Idag är första dagen på resten utan mitt liv.

Det känns så bra! Jag har lite önske mål som jag vill göra innan sommaren är slut, det är att köpa mig en system kamera. Hoppa fallskärm. Gå rundvandringen i Karlsborgs fästning. Hm ja det vill jag göra! Vore grymt. 

I sommar ska jag se till att njuta och inte tänka på hur det kommer bli till hösten. Allt löser sig! 
Jag ska jobba med något jag trivs med i en stad jag älskar på sommran, jag ska sola och bada mycket!. Börja cykla igen. Öva på att bo själv, laga mat varje dag, tvätta och diska. Jag ska umgås så mycket som möjligt med Johan och mina vänner. Hälsa på familjen hemma. Vara i Karlsborg en del hoppas jag. Hitta på mysiga saker med Johan.
Ja ska dricka vin och grilla på sena sommar kvällar, äta jordgubbar och njuta av mitt nya liv som börjar.


Det kommer bli så bra.

Men först innan Halmstad så är det ju fest ikväll. Skulle ut med tjejerna och lite andar vänner och ha förfest här, men nu verkar de flesta i klassen må kasst och ska stanna hemma. Så det blir nog jag och alla killkompisar om jag inte lyckas övertala tjejerna att de faktiskt går bra att kröka med förkyldning!
Jag ska ialla fall dricka öl ikväll! Hade varit roligt om Johan var med och träffade mina vänner ikväll, med det blir ju fler tillfällen :)

PUSS





STUDENTEN

Idag har jag tagit studenten! Jag trode aldrig att det skulle kännas så här speciellt! Det är verkligen det bästa jag gjort i mitt liv.

Dagen började med att jag vaknade upp jämte min älskling som åkte ner till mig igår natt, bättre kunde jag inte vakna upp :) . Jag duschade och gjorde mig fin. Sen köre Johan hem mig till Hanna i Värnamo där champange frukosten fölls.

Champangefrukosten med tjejerna var strålande, alla var jätte fina i sina vita kläninnagar. Vi skålade, sjöng, skrev i varandras mössor, skrattade, pratade och åt!

Efter frukosten begav vi oss till skolan för fotografering. Vilken stämning det var! Alla gick runt och sjöng i sina mössor.
Underbart var det! När vi hade fotograferats så åkte vi hem till Robert, en lärare som bjudit över min klass på glass och kaffe. Så mysigt.

Sedan så begav vi oss till skolan igen och åt middag tillsammans med alla studenter. De hade dukat jätte fint i matsalen och de bjöd på nån god pasta, kykling sallad och panacotta till efterätt. Sista måltiden på figy och det kändes bra! Känslan när alla glada studenter sitter och sjunger, skrattar och skålar går inte beskriva. Jag var så glad.

När vi hade ätit sjöng vi oss bort till kyrkan ( Vi sjöng konstant hela dan) de spelades musik, rektor höll tal, några sjöng och några hade ett dans uppträdande och så delade de ut stipendium. Jag ville inte att dan skulle ta slut!

Efter kyrkan så gissa vad ... vi sjöng hela vägen tillbaka till skolan, bort till tinas ö där utsläppet var. Vi gick in i idrotts hallen, ställde oss vid vår inriktning. Sjöng och var nervösa bakom den stängda dörren, utan att se, höra eller veta hur många som stod och väntade på oss på andra sidan. Till slut efter att stått och trängts bland alla, sjungit oss hesa, bankat på dörren, räknat ner till klockan tre så öppnades dörrana och vi sprang ut. Det var det bästa av allt på hela dagen! Att spring ut från dom där dörrarna och veta att man aldrig mer behöver återvända, att man har hela liver framför sig, tusen möjligheter. Och alla som stod och tog emot en. De var så många känslor! Jag var så lycklig!

Ja fy fitte rackan va underbart må ja säga. Helt oslagbart. Efter utsläppet mascherade vi genom stan med orkester framför oss, åkte lastbils flak genom stan och efter det plockade min underbara fina älskling upp mig och vi åkte hem till Gnosjö för att fira mer.

Dock hade jag jätte jätte ont i huvudet efter  mascheringen på stan (allt tungt som hängde runt nacken, ajaj) Så jag var inte så pepp. Men jag var glad endå. Jag fick jätte fina pressenter, eller ja mest pengar.

Johanna och Martina, två gamla klasskompisar kom och grattade mig. Verkligen en överraskning. Gud så glad jag blev :) Vi bestämde oss för att ses snart och prata gamla minnen. Så mysigt! Jag har inte träffat dom på tre år.

Åhh! Min dag har varit så bra. Jag har fått dela min dag med de allra bästa, släkten och vännerna, och så självklart med min skatt Johan.

FÖR JAG HAR  TAGIT STUDENTEN FY FAN VAD JAG ÄR BRA!!


Jag, lyckligare än lyckligast


Jag


Anna och Jag


Mascherar. Jag med den blå skylten


Fin skylt ja fick :P Jag och vår gamla kanin som delar på ett äpple

Mer bilder kommer nog dyka upp.

Världens bästa dag!

Fy fitte rackan va bra




Jag är så glad för det ska bli så cp skönt att ta studenten! Jävlaimig va jag ska fira imorgon!




Kamera

Imorgon gäller det! Har varit ute och klippt gräset nu, det var ganska varmt och skönt ute. Hoppas hoppas att det håller i sig i morgon också.

Ligger i sängen nu och kollar runt på olika digital kamror ( en kamra, flera kamror?) Jag har alltid velat ha en riktigt bra som jag kan fota med. Jag älskar att ta kort men gör det inte speciellt ofta eftersom jag inte har en bra som det blir klara och skarpa bilder utav. Var inne på en tjejs blogg som är fotograf, hon tipsade om två stycken, en Canon EOS 450D eller  en Nikon D40. De tycker hon vore ett lämlpigt val, lättare menyer och inte så dyra. Jag kan ingenting om vad som är bra och inte. Så ja, det kanske är nån av dessa två jag ska köpa när jag har pengar. Är så sugen! Vore grymt att ha en som man kan ta fina kort med.

emelieohlsson.blogg.se är tjejen jag var inne och fick tipset från. Grymt duktig fotograf.


Balen

Kort från balen 09





Chirin, Mohammed och Amar


Kajsa och hennes kavalje


Jenny och hennes kavalje


Anna och Fidde


Det var dom som gick i min klass, vi andra kollade på :) Alla var så otroligt fina!

vad har jag gjort för ont?

Tjejerna var fina :) De slapp de värsta skurarna som tur var!
men jävla skit piss i havet vad har jag gjort för ont så att gud straffar mig med dåligt väder på studenten?
De säger att de ska va piss väder, men man kan ju hoppas på att de har fel!

Suck! Jag saknar Johan! Det hade varit rikigt mysig att krypa ner under täcket och mysa med honom nu..




:/


duktiga jag

Nu har jag varit duktig. Nu är det städat och fint i mitt rum.

Om en timma åker jag till Värnamo för att kolla på balen. Just nu regnar det ute, hoppas det hinner gå över tills dom ska gå!

PUSS

Lögn

Jag kunde verkligen inte somna inatt. Jag slocknade till slut runt fyra tiden på morgonen efter att ha legat i timmar och vridit och vänt på mig, varit uppe och druckit vatten och legat och vänt på mig i sängen igen. Jag sov till mamma kom in och sa att jag inte kunde ligga och sova längre, då var klockan halv två.
Det är grått och tråkigt väder ute så det känns som att det inte gör nått att dagen bara glider iväg endå.
Hur som haver så ska jag städa mitt rum nu, alla andra gånger ja sagt att ja städat rummet så har jag bara gjort det halv dant, glömt dammsuga, eller låtit en klädes hög ligga framme eller nått liknande. Nu ska jag städa riktigt noga!
Plocka i ordning allt, damma, dammsuga, bädda ...

Prinsen




 Min baby är finast! Just nu kör han lastbil och jag saknar honom! På fredag, på min student kommer han hit
och ska få träffa hela min släkt :) Alla ska få se vilken underbar kille jag träffat, min prins :)

Nu ska jag sova och drömma mig bort till min älskling

God natt på er
PUSS

Första dagen resten av mitt liv

:/ Jag blir så sårbar när det är lingon veckan. Tar åt mig en massa och tro att saker är värre än vad dom egentligen är.  Jag blir ledsen för minsta lilla. 

Ligger i sängen och lyssnar på My star med Brainstorm, det är piss väder ute. Blåser och regnar. Fy det suger verkligen!
Det måste va fint väder i helgen. 


 Ska fira satan i gatan i helgen!

På fredag börjar första dagen av resten av mitt liv!

mm

1. Hur gammal är du om fem år? 24
2. Vem var den sista du träffade? Mamma
3. Hur lång är du? 170
4. Vilken var den senaste film du sett? Kalle och choklad fabriken :D
5. Vem ringde du senast? Gosen
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Härligt. Richard får också komma om han vill :) Puss
7. Vad är dagens planer? Äta kvällsmat och mysa
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Det beror på vem det är till. Oftast skickar jag sms.  
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Sambos
10. När såg du senast din mamma? För typ en halv timma sen när hon var inne i mitt rum och pratade med mig :)
11. Vilken ögonfärg har du? Blå
12. När vaknade du idag? Runt tolv tiden :)
13. Har du någon gång hittat en katt? Ja, springandes lite här och där.
14. Vilken är din favoritplats? Sängen :P haha eller hos min gos
15. Vilken plats föredrar du minst? Jag vet inte. Platser jag inte tycker om besöker jag helt enkelt inte.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Inte en blekaste aning. Jag tar dan som den kommer
17. Vad skrämde dig som barn? Ingenting, jag var cool som liten :P
18. Vem fick dig att skratta senast? :S Minns inte
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Ja, antagligen
20. Har du stationär eller bärbar dator?  Bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Oftast med
22. Hur många kuddar har du i sängen? Två
23. Hur många landskap har du bott i? 1
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Haha, ja det har väl hänt.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor
26. Är du social? Ja, speciellt när jag druckit också :)
27. Vilken är din favoritglass? Alla utan lakris  glass
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Köpa ett mysigt hus i Sverige och ett utomlans
29. Tycker du om kinamat? Helt okej
30. Tycker du om kaffe? Nej, verkligen inte. Men skulle vilja
31. Vad dricker du till frukost? Mjölk
32. Sover du på någon särskild sida? nej
33. Kan du spela poker? Ja, men kan hända att jag inte är så bra :P
34. Tycker du om att mysa? Hehe, OM jag gör :)
35. Är du en beroendemänniska? Vad är det?
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ja, min älskling fyller år på samma dag :)
37. Vill du ha barn? Ja!
38. Kan du några andra språk än svenska? Ja, engelska :P
39. Har du någonsin åkt ambulans? Ja :D
40. Föredrar du havet eller en pool? Hav, pool har jag inte badat i så mycket.
41. Vad spenderar du helst pengar på? resor
42. Äger du dyra smycken? Nej, inget jag värdesätter
43. Har du någon gång testat narkotika? Nej
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Vindruvor
45. Vem är den roligaste människan du känner? Mig själv :D
46. Välj ett ärr på din kropp? Mitt ärr på magen som jag fick efter operationen :/
47. Vad har du för ringsignal? M.IA. Paper Planes
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Nej
49. Flirtar du mycket? Nej, jag har ju redan hittat min prins
50. Vart togs din profilbild för din blogg? I Falkenberg på nyår 2009
51. Kan du byta olja på bilen? Byta? Vet vart man häller i ialla fall
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej som tur är inte
53. Vilken var den senaste bok du läste? Minns ja inte
54. Läser du dagstidningen? Ibland
55. Prenumererar du på någon veckotidning? nej
56. Dansar du i bilen? nej
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Lugna favoiter på datan :)
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Minns ja inte
59. När var du i kyrkan senast? Det var väl på nån skolavslutnin.  Tycker inte om kyrkor.
60. Vilka personer utmanar du? Alla som har lika tråkigt som jag och vill fördriva tiden lite!

måste

Jag måste skaffa mig en klädhängare och ha inne på mitt rum. Funkar inte bra och ha soffan till en.
Hur som haver så är det ju ingen skola så jag sov länge idag! Förstår fortfarande inte att skolan är slut för alltid.
Det är nog inte förens efter sommaren när skolorna börjar igen som jag fattar det.

Hur som haver så har jag nyss duschat, ska fixa iordning mig nu och sen bege mig ner till fiket och träffa Anna :)

PUSS

:)

Var trevligt att träffa tjejerna idag över en fika, vi fikade och pratade och sen följde jag med Chirin på stan en runda. Vi letade stort paraply till balen, i fall att om det skulle regna den dagen. Sen åkte vi hem till henne och åt vatten melon och jordgubbar :) Mums.

Nu sitter jag i sängen och tänker inte göra så mycket mer idag. I morgon väntas en städ dag för mig. Städa städa städa så det blir fint till studenten :) Sen så har jag redan stökat ner mitt rum igen och det är inte kul när det ligger en massa saker överallt. 

Jag kanske ska möblera om lite :) Det är kul med förändring. 

Jag kan inte fatta att det inte är nån skola kvar. Det känns som jag har nått kvar i skolan att göra. Men allt är över :) 
UNDERBART. Livet börjar på riktigt efter studenten! Alla möjligheter i världen finns. Allt går om man bara vill. 
Jag gillar´t

Hur som haver. Jag kanske skulle börja städa lite i mitt rum ikväll! Ialla fall plocka in alla kläder som ligger slängda i soffan där dom lätt hamnar. Smidigt och bra. Men ser inte lika bra ut. Och det tar bara upp en massa plats.

Jaja. PUSS  

hoppas

Det regnar ute, molnigt och solen lyser fram lite.

Jag hoppas innerligt att det blir fint väder på fredag. För vart ska alla 45 personer annars få platts om inte på trädgården?
Tänk att springa ut och ta studenten när det regnar. Nej fy sol ska det va! Varmt och skönt.

Gnosjö och Gislaved har redan tagit studenten. Snart är det vår tur i Värnamo. Jag längtar!
Känslan att ha på sig sin studentklänning och studentmössan :) Myspys!


Nu ska jag iväg och fika med Amar och Chirin :)

PUSS

R.I.P

Fick veta i dag att en jag känner körde ihjäl sig i torsdags, han krockade med en lastbil, körde rakt in i den.
det känns så overkligt, så tragiskt! Sånt här ska inte få hända. Det är för tidigt att dö i så här låg ålder :(
Idag när jag körde hem och mötte lastbilar på vägen fick jag kalla kårar och tänkte på Jesper. Det var obehagligt, känndes konstigt och fruktansvärt. Han är inloggad på msn, det känns som jag vill skriva nått till honom men han finns ju inte där :(

Jag hoppas han har det bra i himelen nu!

Ohhh

Min helg har varit så bra :) Det är alltid så bra det bara kan bli när jag är med  johan. Man kan inte annat än må bra i hans sällskap! I torsdags när jag kom upp så lagade vi mat och kollade på film, Kalle och choklad fabriken!. Sen på kvällen skulle johan jobba så vi åkte iväg med lastbilen upp till Göteborg och lastade, sen åkte vi hela natten och jag vet inte riktigt vart för jag somnade till lite då och då :).
När jag kom upp till Joahn hade han köpt en STOR marräng till mig, sån som han pratat om innan att deras fik är kända för. Den var stor och god :) .. Han är så söt Johan.

På fredagen när vi kom hem efter att åkt lastbil var vi trötta så vi gick och la oss några timmar sen kollade vi på film och myste bara.
Lugn och skön fredag :)

På lördagen åkte vi och johans mamma, hennes man och Johans lilla syster och kolla när  dom la i en båt, Erik nordevall i göta kanal. Något historiskt.. Var hur många som helst som var där och kollade.
Efter vi sett det så åkte jag och Johan och åt pizza med Magnus och Anna, Sen drack vi lite hemma och åkte runt lite, hälsade på Malin och Oskar en runda. 


Idag träffade vi Magnus och Anna och körde fyrhjuling! Hej va det gick i skogen! :D Jätte kul! Det är kul när det går fort :)
Idag gjorde vi inte så mycket mer, ja åkte hem vid tre tiden! Saknar redan min gos!




:D denna veckan kommer bli toppen! På fredag tar jag studenten! Det ska bli så förbannat underbart!



PUSS


Ananas

Nu har jag städat rummet och packat lite kläder som jag ska ha med imorgon när jag åker till älsklingen. :)
Nu är jag ny duschad och sitter här och äter ananas och vindruvor. Läskigt gott.



 


PUSSS





Janne banan janne banan janne banan

Åkte ner till Halmstad i söndags med  Bea, Patric och Klain för att njuta av det härliga vädret. Vi åkte till stugan och solande, spelade bad mintonton, grillade och drack lite. Det var underbart väder. På kvällen gick vi och badade i havet. Brr det var kallt. Vi sov i stugan och dan efter var solen framme igen. Vi var ute i solen hela dan, solade, spelade, badade, var i stan en runda, åt jordgubbar och glass. Jätte härligt var det! Och gud vilken träningsverk jag fick dan efter efter all bad minton spelandet. Ajaj.
Jag älskar Halmstad på sommaren!

Igår var jag hos frissan och klippte page och färgade håret. Så äntligen har jag en frisyr igen. Efter det åkte jag och Malin till Ullared en sväng :) Hittade lite små saker och en klänning.






Idag har jag varit på massage och bara tagit det lugnt. Mår lite dåligt över mig själv, över mitt stökiga rum. Om jag kanske skulle ta tag i det?

Hur som haver så ska jag åka till min Johan imorgon! Som jag längtar efter honom! Tänker på han hela tiden, han är mitt allt! Ska bli så skönt att vara med honom igen.  :)
Mys mys


:S Men nu ska jag ta mig fan städa rummet. Jag det inte klokt ut!

PUSS


RSS 2.0