Jaa!

Sista skol dagen igår va bra. Vi fikade, kollade på klipp på klassen som vi hade spelat in under årens gång. I matsalen sjöngs det "Vem vill gå i ettan nu, vem vill gå i ettan nu ..."

Efter skolan åkte vi runt i stan, spelade hög musik, tutade på folk :) Vi gjorde vår grej. Efter det åkte vi upp och tog en glass på mc donalds.

Jag åkte hem, bytte om föjde med hem till Elinor en runda sen åkte vi och de andra tjejerna ut till Anna där vi målade på lakan och fixade lite till lastbilen som vi ska åka på studenten.

Efter det drog jag vidare till Bredaryd för att träffa Malin. Vi satt hemma hos Jocke och delade på en vinare sedan körde han in oss till Gislaved. De va inte så livat när vi kom dit, klockan var heller inte så mycket. I vilket fall som helst beställde vi öl, killen dom hälde upp gjorde så att de skummade över, så han försökte på nått och de skummade över igen. De slutade med att vi betalade för två och fick fyra. Han sa att vi skulle tänka på han dan efter :P

Vi drog till Tina där jasse och Patric också var och drack eftersom det inte va så livat i stan. Det var inte meningen att ja skulle dricka, men där fick ja massa öl och blev rätt full. Vi drog in till Gislaved sen och hade så kul :)
Jag frågade folk om ja inte kunde få deras autograf med min stöt penna :D de va kul!
Sen hjälpte jag till att sälja godis i ett marknadstånd hos några gubbar.
Det blir lite galet ibland med några öl för mycket. Men jag gillar´t! Min goa kusin och hans kompisar kom och körde hem mig och Malin sen :) De va trångt, ja låg raklång över Jim och Malin där bak. Ingen familje bil där inte.

Hur som haver. Idag vaknade jag tidigt med en öken känsla i munnen! Svepte ett glas vatten sen gick jag och la mig igen. Vaknade, duschade, åt och pratade lite med mor och far sen begav jag mig till jobbet kl 2.
Det va riktigt roligt att komma tillbaka och jobba igen efter så lång tid jag varit borta nu!
Vi hade det mys pys.. Vi åt glass och jordgubbar sen grillade vi på kvällen och det var riktigt varmt när vi satt ute och åt :)

Slutade klockan nio, har bara varit hemma och tagit det lugnt. Sen varit fylle chaffis åt Jocke (Malins bror), Johan och Oskar :) De va längesen jag träffade Johan! Jag umgicks mycket med dom förr. Vi pratade massa gamla minnen! Va roligt vi hade!

Nu ska ja nana! Hörs imorgon. PUSS

Sista dagen

En skol dag kvar. Det är blandade känslor. Jag kommer sakna samanhållningen som vi har i klassen. Alla långa håltimmar då vi åker iväg och tar en fika eller hittar på nått annat som faller oss in. Jag älskar min klass. Jag skulle vilja beskriva oss som glada och smått galna tillsamman. Vi har för det mesta riktigt roligt tillsammans. Jag kommer sakna att inte kunna träffa alla tillsammans lika ofta längre.

Skolan, lärare och lektioner kommer däremot bli riktigt riktigt skönt att slippa. Jag är nöljd med dessa år.

Igår var vi i klassen iväg på vårt sista studiebesök. Vi var i Växjö och fick en guidad tur i ett gammalt psykhem och vi fick veta hur det var förr. Det var hemskt :/ Vilken syn man hade på psykisk sjuka, eller på dårar som man kallade dom för då. Usch! Tur att vi inte har den synen på folk idag. Efter studie besöket gick vi alla och åt bufe på en resturang i stan, myspys. Sen innan vi åkte hem gick vi en runda på stan! Jag älskar våra studiebesök! Dom kommer jag också sakna..

Jag köpte världens roligaste sak igår :D Som sagt så är jag lite skade glad av mig (A)
(Den enda sanna glädjen?)  Nej kanske inte men ialla fall så köpte jag mig en penna, som när man ska trycka ut
blyet så får man en stöt :D Roligt roligt att lura folk med! Hihi.

Idag på sista lektionen så kollade vi på filmer som vi hade spelat in under alla 3 åren i skolan. Vad alla har förändrats i klassen! Det var riktigt kul att se sig själv i ettan, jag har förändrat mig så mycket.

Hur som haver snart är skolan slut! :D

Ikväll ska ja på massage! Det ska bli skönt :) Värken i huvudet och nacken har blivit mycket mycket bättre nu. Jag har nästan ingen spänning alls i nacken längre och ingen huvudvärk :) Så skönt!

PUSS

älskar

Ligger och tänker på min vackra pojkvän. Jag är så lycklig över att jag träffat honom. Han är så fin :)
Saknar han en massa. Önskar att jag kunde gosa in mig i hans famn nu. Johan är underbar!
PUSS


Me like

Två dagar kvar i skolan bara! Jag gillar´t skarpt.

me can do

Nu är jag snart klar med mina två arbeten som ska in i morgon. Ska bara skriva till lite och sen så ska jag bädda ner mig i sängen. Önskar min gos var här nu. Hade velat gosa in mig i hans underbara famn. Det är det bästa som finns.


Give me

En dag mindre kvar i skolan. Ska bli så fruktansvärt skönt att slippa sitta i skolbänken. Jag är trött på allt som har med skolan att göra.

Nu äntligen kan jag börja göra allt jag gått och drömt om.

* Flytta till en ny stad och lära känna nytt folk och upptäcka nya fina ställen.
* Skaffa mig en egen lägenhet. Tänk er va kul att inreda ens enga hem :)
* Skaffa mig ett fast jobb. Vill helst jobba med utvecklingstörda. eller äldre.
* Bartender utbildning utomlans. Nästa sommar kanske.
* Resa. Indien hade varit så häftigt att åka till. Jag vill dra iväg på en sista minuten resan bara så där.









Spännande spännande jag undra var som faller mig in till höst. Om jag kommer flytta direkt eller bo hemma och jobba.
Jag vill att det ska hända saker i mitt liv och jag vet att det bara är jag som kan göra nått åt det om jag vill att nått ska hända. Jag vet andra som tagit studenten för nått år sen och som fortfarande bor hemma och jobbar på nån fabrik och
som bara klagar på att allt är så tråkigt. Så ska det inte bli för mig. Allt går om man bara vill! Det är lite av mitt motto.
 

Hur som haver så få jag se efter sommarn vad som händer. Imorgon bär det av till Växjö med klassen. Myspys.
Nu ska jag skriva uppsatts så att min lärare blir nöjd och kan ge mig mitt VG i utvecklingstörning kursen.

PUSS

GRRR!

Jag har jätte ångest över att jag inte pluggar. Jag måste skriva ett manus inför mitt muntliga prov i svenska nationella i morgon. Jag känner inte för det alls. Fy fanken säger jag då bara. Känns inte kul alls det här. Som sagt så skulle jag inte stå ut en dag längre till än vad vi har kvar nu i skolan.

Satan så tråkigt det är med skolan. Alla krav och förväntningar från ens lärare. Snart är det äntligen över!

Saknar min Johan. Hade velat ligga och mysa med honom nu! Inte plugga.




MUS

Måndag idag och har inte gjort mycket alls. Varit hemma från skolan. Nu har jag bara 4 dagar kvar i skolan, eller ja 3 för att på onsdag ska vi i klassen till Växjö, studiebesök och gå på stan så det räknas inte riktigt som en skol dag tycker jag. Om ni bara visste hur skönt jag tycker det är. Snart är det inget som håller mig fast längre. Jag kan göra precis vad jag vill snart :) Flytta, resa, jobba. Det ska bli så roligt!

Men det är snart, inte nu. Nu ska jag göra lite nytta här hemma. Det behövs städas så nu åker här på musik på hög volym, håret upp i en toffs, fram med mitt städ humör och så hörs vi sen!

Förresten på tal om musik, jag måste skaffa mig en stereo!


PUSS


me like

Igår åkte vi ut till Johans mamma och hennes familj och åt frukost :) Dom är så Goa!
Sen åkte jag och älsklingen till Ikea med Magnus och Anna :) Jag älskar att gå på Ikea och kolla på alla fina saker, jag längtar så tills jag flyttar. Då ska jag handla på Ikea må ni tro :). Efteråt gick vi in på A6 och åt mat, tackobufe. Mumsfillebabben.

När vi var klara i Jönköping körde Magnus och Anna ut oss till Johans pappa och hans styv mamma i Karlsborg.
Träffade dom för första gången och jag var allt lite nervös. Men de var jätte trevliga så det släppte ganska fort. Vi satt hela kvällen och pratade och tog oss några öl. Jätte trevlig :) De hade Göstas bror också, ni vet Johans farmos hund. Wille hette denna hunden och han var så cool. Stenhård.

Idag vaknade jag och var rätt bra bakfull. Kände mig svag i hela kroppen, tog en dusch och piggnade till lite. Sen träffade vi Magnus och Anna och tog en pizza. Sen var det dags för mig att åka hem. 

Det är lika tråkigt varje gång att åka hem från Johan. Jag trivs så bra tillsammans med min underbara älskling. Helgen har varit helt underbar! Saknar redan Johan!

PUSS 

Bild uppdatering



Malin förra fredagen när vi var inne i stan på karnevalen en sväng :)




Onsdags - Tjejerna i onsdags ute vid rampen :)




Onsdags - Jag själv ute vid rampen




Onsdags - Hanna vid rampen :)




Onsdags - Chirin :)



Torsdags natt - Johans älskling




Idag - Åkte in i Dalarna och lastade i Grängesberg



Idag - min älskling, den finaste :)

PUSS


Hunden Gösta, Farmorn Helene och Lastbils livet

Lastbil är så nice! Igår innan vi begav oss ut med lastbilen så åkte vi hem till Johans farmor och hunden Gösta på middag. Att jag var nervös, men det var inte så farligt som jag trodde, farmon var jätte söt och trevlig, god mat kunde hon laga också :) Att jag var mätt när vi gick därifrån! Och hunden Gösta var inte så farlig som han såg ut eller lät från början när vi kom. Det var trevligt att träffa Gösta och farmor Helene!

Igår kväll lossade vi uppe i Göteborg, jag körde truck! Hej vad det gick, eller ja kanske inte så värst. Lite bara, ibland. Det var skoj! Jag hade nog passat som truck förare tror jag. Kanske ska sattsa på det? .. Eller kanske inte. Efter vi lossat så åkte vi neråt mina hemtrakter, Limmared och sov. Trångt men ack så skönt jämte den underbaraste. Lite stel i ryggen när ja vaknade men det är lastbils livet. eller nått. Jag gillar´t.

I morse så åkte vi till Sjötofta och lastade. Där fick jag köra lastbilen, med släp :D Ungeför 5 meter bara men endå, Jag körde! Jag är en kung på lastbils livet nu vet ni. Jag gillar´t sten hårt. Johan är så söt. När det kommer en låt han tycker om så sjunger han med och diggar lite :D Jag kan tänka mig hur han har disco för fullt i bilen när han åker själv. Han är finast!

Nu är vi på väg upp mot Dalarna och ska lossa sen hem till Karlsborg ikväll igen. Jag gillar´t

Älskar min Johan :) PUSS

Lastbil

Jag stor trivs :) Min pappa är lastbils chafför och när jag var mindre brukade jag alltid på lov och ledigheter följa med och åka lastbil. Jag tyckte han hade världens bästa yrke, få åka lastbil hela dagarna och äta ute varje dag. Bättre kunde det ju inte bli. När jag blev lite äldre började jag förstå att det inte bara var att glida runt med lastbilen utan att det var ganska tungt arbete med allt lossanda och lastande. Jag såg verkligen upp till min pappa. Världens bästa chafför, lastbils mage eller med andra ord en riktig öl mage. Det är manligt. Min pappa är bäst :)

Nu sitter jag och åker lastbil fast inte med pappa utan med min underbara pojkvän. Hur häftigt är inte det att han är lastbils chafför. Ni skulle bara se han nu när han sitter här jämte och kör ;) Han är så underbart fin. Till skillnad från pappa :P med öl mage, grått hår och glas ögon. Fast, min pappa är fin :) världens gulligaste faktiskt.
Johan är sexig när han kör lastbil ;) Just nu kör vi in i Skövde. Möter en massa raggarbilar. Är tydligen crousning i närheten. Solen skiner och jag som sagt stor trivs :) Min sexiga lastbils chaför till pojkvän är bäst.

PUSS

PUSS

I går var en jätte onödig och jobbig dag! Den började med att jag stressade till skolan, väl framme hade vi svenska lektion och där skulle vi börja planera ett drama som vi ska spela upp nästa vecka. Alla i klassen hade tusen olika ideér som resulterade i att alla pratar mun i mun på varandra. Till slut kom vi fram till en idé vi skulle hålla oss till och då var lektionen slut.
 Skolan också, jag fick veta att vår relions lektion var inställd! Tusan tänkte jag, där gick humöret ner på botten. Varför det kanske ni undrar då. Oftast så brukar man bli glad om ens lektion blir inställd så att man får åka hem.
Det var skönt på ett sätt, men jag hade lika väl kunnat stanna hemma hela dan, det kändes så onördigt att jag åkt in till Värnamo för att sitta och höra på allt kacklande.  Jag hade ont också och blev bara irrirarad.

Men så kan det vara. Jag åkte hem och tog en alvedon, la mig i sängen och vilade lite. Sen ringde jag till Camilla, mammas vän som håller på med och massera folk. Jag kännde att jag inte kunde gå och ha så ont i nacken och huvudet längre. Fick en tid redan samma dag, så på kvällen åkte jag och fick massage. Ska dit nästa vecka också, hoppas det hjälper. Jag börjar bli otålig.



IDAG
Efter skolan åkte jag och köpte en vit kofta till studenten :) Det känns jätte konstigt när man ser alla blå och gula grejjer som hör till student dagen. Det ska bli så otroligt underbart att gå ut skolan! Jag vill göra så mycket!  Hade inte stått ut i skolan en endaste dag till.

Imorgon åker jag upp till Karlsborg, till min finaste underbaraste Johan! Vad jag längtar efter hans närhet, han sprider sån glädje :) Ska bli så mysigt att få krama om och känna hans famn igen. Jag gillar Karlsborg :) Det är fint där uppe. Sen så är Johans vänner så super goa också! Det är kul :)

Puss

Goood night

Tvättat ansiktet, borstat tänderna, bäddat ner mig i sängen så snart är det dags att sova för min del.
Först ska jag tjika runt lite, läsa några bloggar. Det är nästan lite beroendeframkallande att gå in på datan och kolla igenom vissa sidor.

Hur som haver så sov gott!



* I morgon är det en dag närmare onsdag :) En dag närmare till min älskling. Jag längtar!



Puss


PUSS

Ja jag säger då de, igår som sagt så åkte jag till forsheda. Plingade på hemma hos Malin, hörde Ragnar (hunden) skälla inifrån och så gick jag in. Mötte pernilla precis innanför och fick en stor kram. Malins mamma är världens sötaste :) och Ragnar är världens gulligaste lilla hund.

Malin var på g när jag kom så vi stannade inte inne länge innan vi åkte till Värnamo. Det var fint väder, karneval och en massa folk inne i stan! Trotts allt folk så träffade jag inte på så jätte många jag kände, men dock de sötaste jag sprang på :)

Min klasskompis Chirin var där och hon var lika glad och sken som en sol som hon alltid gör!

Sen sprang jag på en gamal klasskompis föräldrar och det var så himla kul att träffa dom, det var minst tre år sen. De hade träffat mamma tidigare och hört allt om operationen, så de undrade hur allt hade gått och hur det var med mig nu, jag sa hur allt hade gått och att det börjar bli bra nu. De fick tårar i ögonen och kramade om mig. Det kändes jätte konstigt, att andra bry sig om mig på det viset. Ja log och sa - men det kunde ju vatt värre. De är verkligen så underbara och söta och det var så kul att träffa dom!

Hur som haver så gick vi bara en vända i stan, jag fastnade vid ett ställe där det stod några indianer och spelade jätte vacker musik. Helt magiskt var det. Och indianer, den kulturen är jag så fachinerad över. Jag ångrar att jag inte gick fram och köpte deras skiva. Malin var mer rädd för att hon fick ögonkontakt med en av dom. :)

Vi var ganska nöjda efter vår runda i stan så vi åkte upp till breda sten och åt hamburgare. Muma så gott de satt i kistan.
Mätta och belåtna åkte vi ner till stan för en sista ragga runda i den gula faran. Åkte några varv i rondeller och hejjade på folk. Roligt roligt. Sen tröttnade vi på stan och allt folk så då åkte vi hem till Malin igen. Bytte om till myskläder och la oss i sängen.

Då kom goa Pernilla in med sin "Bibel om ens vänner" en jätte rolig bok med frågor som hon ville att jag skulle skriv i, "sånt man vill veta om ens vän men inte vågar fråga". Haha roliga och sjuka frågor. En sån bok önskar jag mig. Hur kul som helst. Hon är rolig hon mamma Pernilla :)

Efter vi vilat oss lite jag och Malin så åkte vi till hennes bror, Jocke i Bredaryd och hälsade på. Gurra, Harman och en till Jocke satt där och drack. Malin den rackarn tog sig ett par stadiga hon också. Att jag var sugen på öl när jag såg de andra dricka må ni tro! Men det va ganska skönt att va nykter när man såg hur de andra började bli vingliga och blanka i ögonen. :) Hur som helst så var det jätte kul att träffa dom. Dom är galna! :)

Jag och Malin var sugna på att åka in till värnamo igen och kolla om det var nått liv på kvällen så pojkarna åkte med i den gula lilla bilen. Trångt, men finns det hjärte rum så finns det skjärte rum eller hur det är man brukar säga.
 
Vi släppte av killarna inne i stan sen åkte vi runt lite, och det var livat. Folk överallt, och poliser. Vi stannade inte så länge jag och Malin, påvägen hem pratade vi om hur lyckliga vi är som träffat så fina killar :)

Jag tänkte verkligen på det när vi pratade, om att när jag ser, träffar andra eller tänker tillbaka på killar jag haft så påminns jag alltid om vilken fantastisk pojkvän jag har. Han är den finaste jag någonsin träffat. Jag är så lycklig :)
Underbar, fantastisk, vacker... Orden räcker liksom inte till för att förklara vilken underbar människa han är :)
 Min älskling!



Lämnade av Malin och sen åkte jag hem och sov. Vaknade sent idag. Det var välbehövligt att sova :) Skönt var det också!
Idag blir en slapp dag. En ångest dag, må dåligt och tycka synd om mig själv för att jag måste plugga. Det är en himla tur för mig att skolan är slut om två veckor för jag skulle verkligen inte stå ut en dag längre :/



PUSS




Bilder från igår

Ja åkte till Anna igår, min kusin Jim, Linda och Daniel kom och hämtade mig för de skulle också ut till Anna.
Vi grillade, spelade cubb och volyboll. Vi frya stannade inte så jätte länge, jag mådde inte bra och de andra tre var trötta. Men det var kul att komma iväg en runda och träffa alla :)



Här kommer lite bilder från igår :)



Här har vi Anna, värden vi var hos :)





Daniel var min grill master :)





Motståndar laget





IDAG
Idag ska jag till Malin (om hon kan vakna nångång) Vi ska bara ta det lugnt och glassa i solen, kanske åka in till Värnamo och kolla på karnevalen och ta en glass. Ingen av oss är särskillt pigga, hon har varit förkyld och dålig ett par dagar nu, och jag, ni vet värken i nacken och huvudet. Så det blir en lugn och mysig dag helt enkelt :)
Härlig lördag

PUSS

KISS

Jag tog bilen till skolan i morse och det var tur det för AJ vad ont jag började få redan när jag kom till skolan. Mitt huvud :/ Värken sitter i nacken, och så strålar den upp. Jag måste gå och få massage eller nått för det är inte kul alls det här.
(Allt efter operationen)

I vilket fall som helst så slutade vi tidigt, hade två lektioner idag. Åkte och handlade på apoteket, så nu kan jag käka piller igen. Sen blev det bums i sängen och sova. Vaknade för drygt en timme sen nu och det känns mycket bättre i huvudet.

Ska hoppa in i duschen nu och sen fixa i ordning mig och så få ja se då hur jag mår, om jag orkar åka till Anna.
Jag hoppas det! Få käka en massa alveden.

Ha det fint ikväll alla! PUSS

PUSS

Hallåja, hur ska jag göra imorgon? Ta bussen till skolan, åka med Anna hem direkt efter vi slutat. Troligtvis kommer jag inte må så bra på kvällen eftersom jag vatt igång hela dan utan att få vila. Jag kan ju chansa, ta en massa alvedon och hoppas på att det ska hjälpa. Och så kan jag ta nått glas vin till maten, få skjutts av Becka och rickard sen. Kalas?

Eller så tar jag bil till skolan, åker hem sen en stund och vila och fixa inför kvällen i min egen takt och sen åker till Anna på kvällen. Det negativa med detta är att ja inte kan ta ett glas vin till maten eftersom jag måste köra hem.

Det sistnämnda låter ju klokast. Jag tror illa det får bli så. Jag behöver gå och handla på apoteket imorgon med, min medecin är slut. Måste tyvärr äta den ett tag till.

Hur som haver så är jag sååååå kär, och ni som läser min blogg vet nog inte redan det va? :)

Längtar tills det blir onsdag! Då ska jag krama om min älskling och känna hans underbara närhet.
Han är den underbaraste jag vet :) Finaste och snällaste. Snyggaste och vackraste ;)
Min min min underbara Johan :) PUSS

framtiden

Tankar tankar tankar.

Jag längtar något oehört mycket till sommaren, just för att sommaren kommer bli min egna tid. Jag kommer växa en bit, jag ger mig in på något helt nytt. Det är min grej. Jag är ganska nervös över det jobb jag tagit på mig i sommar.
Jag ska klara det!

Under de 8 veckor jag är i Halmstad ska jag börja leva ett annat liv än vad jag gör här hemma. Jag känner en sån motevation till det :) Jag ska ta tag och börja tränings cykla som jag gjorde förr, det kunde bli min 3 mils runda 3 gånger i veckan då. Jag älskade att cykla iväg. Nu när skolan är slut kommer jag inte ha nått måste nästan varje dag :) Då har jag tid och ork till annat. Jag älskar Halmstad, på sommaren. Det är min sommar stad! Sommarn kommer bli toppen, jag hoppas det! Jag älskar Johan och jag hoppas vi tar oss igenom sommaren, då vi kanske inte kommer att ses så ofta.
Det kommer bli jobbigt.

Jag är då allt lite bortskämd här hemma, jag är van vid att bara slänga min tvätt i tvättstugan och få den tvättad. Lika dant med att jag är van vid att någon här hemma lagar mat. Snart får jag sköta allt det själv. Haha jag tror speciellt det med tvätten kommer va jobbigast.
Men jag fixar´t.


Efter sommaren kommer jag antingen bo hemma ett tag och jobba här i närheten om det finns jobb här, just för att bo hemma och kunna spara. Annars vill jag flytta till en ny stad, spelar ingen roll vart :) Det blir spännande.
Undra vad jag gör och befinner mig om ett år?


Jag hoppas att jag är tillsamman med Johan, min underbara skatt som får mig att må så bra.
PUSS

Torsdag hela dan

Ja då var det torsdag idag, hela dan som J brukar säga. Åkte till skolan och hade en lektion. Jag och Rebecka skulle ju hitta på något, vi åkte aldrig till Ullared. I stället så åkte vi och åtta till, hela tjej gänget till mc donallds och åt.
Det är alltid lika kul och galet med tjejerna :) Imorgon bestämde vi oss för att grilla hemma hos Anna. Det  bli kalas.

Efter vi hade ätit så tog jag bussen hem till Gnosjö, mamma kom och hämtade mig vid stationen. Jag hade riktigt ont i huvudet, spänning i nacken och runt ögonen :/ Så det första jag gjorde när jag kom hem var att ta mig en alvedon och lite vatten sen gick jag bums till sängen! Sov nån timme sen ringde J och jag pratade lite med honom, mådde mycket bättre då :)


PUSS

pillefjonkan

Jaha ja. Jag är så rastlös. Jag vill att det ska bli imorgon, jag har inte särskillt många lektioner imorgon, och inte särskillt mycket att göra på de få lektioner jag har. Kommer sluta tidigt, jag och Rebecka bestämde oss för att hitta på nått efter plugget. Kanske en tripp till Ullared? Vi få se.

Nu vill jag bara somna för det kliar i mig så rastlös som jag är.
Skulle behöva lite massage i nacken med, det spänner så :/ (det har inte släppt än efter operationen)

Puss och kram skum banan nu ska jag bädda ner mig i sängen, och jag vet klockan är inte mycket. Men jag älskar att sova, om jag nu kan somna såhär tidigt. PUSS

Städa!

Nu börjar det likna nått här i rummet.
Nu ska jag bara damma, dammsuga och bädda sängen sen så!


idagen

Åkte in till skolan och hade en lektion, då vi hade muntligt prov. Det gick bra. Efter det så åkte jag och Rebecka och fikade, åt en god räk macka. Mums! Sedan begav vi oss till dagcentret i Gnosjö och och ställde några frågor till vårt arbete som vi håller på med i skolan.

Två veckor kvar i skolan bara, det känns helt overkligt. Jag gillar´t



:/ Jag behöver verkligen städa mitt rum. Så nu ska ja ta tummen ur röva och städa!!

PUSS

sömn problem

Nu har jag bäddat ner mig i sängen, ska strax stänga av datorn och försöka sova. Jag är inte trött men bör sova!
Igår kunde jag verkligen inte somna, jag låg och vred och vände på mig i sängen i flera timmar. Klockan halv 2 fick jag nog så jag gick upp och tog en sömn tablett av mamma. Gick och la mig, den varkade snabbt. Jag kännde hur kroppen slappnade av och hur jag fick ett lugn i mig. Tankarna som snurrat runt i huvudet några timmar började lugna ner sig och till slut somnade jag och vaknade utvilad på morgonen.

Hoppas det inte blir som igår nu. God natt på er alla. PUSS

Finaste

Det är då inte klokt vad min Johan är vacker. Ligger i sängen och kollar på kort jag har på honom. Man ser rakt in i hans hjärta när man kollar in i hans ögon, världens finaste hjärta. Världens finaste pojkvän! Han är så otroligt fin hela han.
Jag är så lycklig :)

Älskar dig Johan!


köss

Dålig uppdatering jag vet.

Idag ialla fall så sov jag till tio nångång, vaknade av att chefen min ringde, där jag ska jobba i sommar. Vi bestämde ett datum då jag ska komma och gå en kurs för att få medecin delegering till sommarn. Sen bestämde vi två dagar då jag ska gå brevid. Det kommer bli great! En sommar i Halmstad då jag ska jobba med dementa. Jag gillar´t

Fast en sak gillar jag inte alls med detta, och det är att jag kommer ha så himla långt från min älskling. Men vi kommer fixa det.

Efter jag pratat i telefon så fixar jag iordning mig och åker in till skolan. Har svenska, lyssnar på några redovisningar, sen kollar vi på en musikal i aulan, sen har vi matlagning då vi gjorde en jätte god efterrätt. Mums filibabben. Efter det slutade skolan för dagen. 

Imorgon börjar jag inte förens halv 12 igen. Det är skönt med sovmorgon!

Jag gillar't

Vart ska jag böra? Min helg har varit toppen! Min underbar J är helt fantastisk. Han är allt man kan drömma om :)
Jag har fått träffa hans familj, jätte goa verkligen :) Sen har vi grillat och festat med hans vänner, jätte goa dom med.
Jag gillar Karlsborgare :D


Jag trivs så bra tillsammans med Johan, han är så otroligt omtänksam och underbar, han har tagit hand om mig så fort jag inte mått bra (huvudet efter operationen) Han frågar alltid hur jag mår. Jag mår så bra i hans sällskap :) Han är underbar


PUSS

J


Min fina J när vi åt frukost idag


Har haft en fantastisk helg uppe hos min älskling! Skriver mer om helgen imorgon. Älskar J!

J

Åkte upp till J igår kväll :) Vi åt hamburgare och kollade på singing bee. J skulle lätt kammat hem hela skiten om han var med. Han kunde var enda låt. Han är så söt!

Nu sitter jag här, i soffan med datan i knäet. J står i köket och diskar. Vi sov länge idag och det var riktigt skönt.
Vi ska strax äta frukost och sen fixa iordning lite sen ska vi åka ut en sväng. Garaget och sen Skövde tror jag. Få se vad som händer där :)

Hörs sen! PUSS

Tog mig en sovmorgon

God morgon! Idag har jag tagit mig en lång sov morgon. Vaknade tidigt och mådde inte alls bra. Ont i huvudet och ont i ryggen. Tänkte att det inte gjorde så mycket om jag stannade hemma från skolan, hade bara två lektioner där vi endå inte håller på med nått viktigt just nu. Så jag somnade vidare efter att övertalat mig själv till att inte ha dåligt samvete för att stanna hemma en dag till.

Idag tänker jag ha en lugn och go dag. Jag ska försöka att stressa så lite som möjligt. Det är ju fredag liksom.
Jag har lite olika alternativ till dagens planering:

* Städa ur min garderob. Behövs verkligen för jag har ingen koll på mina kläder, de ligger överallt. I min soffa, på min gungstol, i byrån, i garderoben och så hänger det kläder på min kläd hängare och på dörren. :/
 Jag måste skapa ett system! 

*  Städa rummet

* Duscha och ha egen spa, ni vet ansiktsmask, hårinpackning, raka benen, fixa naglarna osv :)

* Packa lite kläder som jag ska ha med mig till J i helgen

* Äta lite också tror jag och gå ut och gå en sväng!

Ja, det var nog allt som jag kommer på skulle behövas, och som jag faktiskt vill göra. Allt med rätt stämmning och med bra musik på så blir det kalas!

Jag måste leta upp mitt minnes kort till kameran, jag har slarvat bort det :/ Jag misstänker att de ligger i eller under sängen. Satt nämligen sist med det här i sängen när jag skulle lägga in kort till datan.



Nu ska jag städa mitt rum! Sen ta tag i garderoben innan jag ångrar mig!
PUSS

Dagen

Nu kom jag precis hem! Sparkade av mig skorna och hängde upp jackan i hallen. Växlade några ord med mamma sen gick jag raka vägen upp till mitt rum på övervåningen och la mig i sängen. Nu ligger jag här med datan i knäet.

Tänkte beskriva min dag tillsammans med Malin. Efter den hektiska morgonen satte jag mig i bilen och körde mot Värnamo lite smått stressad för att hinna in samma tid som Malin kommer med bussen. När jag svänger in i Värnamo ringer Malin och frågar vart jag är, då hade jag cirkus gurka 2 minuter till stationen. Jag log i bilen för mig själv och tänkte - Vad bra jag är! Bättre timet kunde det inte bli, eller jo 2 minuter. Men då hade allt vart perfekt och det hade inte passat min image. Bra men inte perfekt, det är jag i ett nötskal :) Hur som haver Malin var glad att se mig trotts allt. Det var hon inte i morse när jag ringde (A)

Vi gick på stan, vädret var inte på topp. Men det kunde varit värre, vi slapp regn skurarna. Tomma magar och smått stressiga ropade mat efter oss så vi gick och satte oss på Stigs caffe och åt. Jag åt en god räk sallad... Och en bulle. Mums!

Efter en vända på stan åkte vi ut till syster min en snabbis och hälsade på. Hon var inte riktigt kry, stackarn. Hoppas hos blir frisk snart!

Efter vändan ute oss syster så begav vi oss hem till Mailn i Forsheda. Vi rensade ut hennes gadrob. Oj oj vad kläder människan har! Det tog sitt lilla tag att gå igenom alla kläder må ni tro. Ja fick med mig en ICA kasse fullproppad med kläder. Jätte kul :)

Nu är jag helt slut. Ont i huvudet. Ska ringa och prata lite med J sen sova tror jag. PUSS

*Bilder från dagen dyker upp så fort jag fått dom skickade av Malin


Hektiskt

Hektisk morgon när man väljer att sova lite längre. Jag vaknade halv 9 idag. Pigg och glad, sms lite med älsklingen. Sen valde jag att sova lite till. Klockan var ju så lite (A) Stängde av jludet på mobilen och missade alla Malins samtal. Vaknade för drygt en timme sen och läste ett sms jag fått av Malin - Om du inte svarar så skiter jag att åka in till stan!!
Oj oj Malin inte glad tänkte jag. Ringde och sa att jag hitter komm in samma tid som henne.

Så jag har  duschat, kämpat med att få mitt hår platt, det ser inte klokt ut annars. En permanentnig som gått kepp rätt åt skogen nu efter operatinonen, då jag fått ha "svinto medel" till shampoo. Men hur som haver så mste jag åka nu. Annars blir Malin galen. Vi hörs sen.
PUSS

Kojjs

Ett sista inlägg innan jag går till kojjs, kojjs som Malin brukar säga. Jag ska till den musen imorgon :) Hon är en sjuhejdare på att sova länge, kanske beror det på att hon ligger uppe om nätterna och glo runt på datan? Imorgon får hon inte sova bort halva dan! Iså fall kommer jag och väcker henne :) Undra vad vi ska hitta på imorgon? Kommer bli kul ialla fall. Jag har alltid roligt tillsammans med lilla musen Malin :) Varför kallar jag henne för mus? Jag har börjat göra det, det låter helt enkelt som malin. Mus Malin. Jag gillar´t 





Hur som haver så ligger jag redan i sängen, men nu ska jag alldeles strax slå igen min laptop, släcka ner i rummet och bädda ner mig i sängen. Jag ska drömma mig bort till J! Min fina älskling.

PUSS och god natt alla söta goa läsare!

gamla minnen

Precis hemkommen. Eller tja, jag har tvättat ansiktet, borstat tänderna och krypt ner i sängen. Det var kul att träffa Bea :) Vi pratade en massa gamla minnen som vi har ihop, tiden då vi hängde i Smålandsstenar. Vi satt ute på gungorna på skol gården som ligger några hundra meter ifrån Beas lägenhets hus, gunga var längesen jag gjorde :)  Efter en, två timmar? jag vet inte hur länge vi satt ute, hur som helst så började det bli kallt så jag föjlde med Bea in en stund. Träffade Eve, hennes mamma. Det var kul :) var verkligen längesen! Kollade på kort från tiden vi umgicks. Hemska kort :P



Bea och jag



Nu ska jag läsa lite bloggar, sen sova. God natt på er alla!
PUSS


PUSS

Lugna favoriter spelas från datan nu.  Spelades en fin låt nyss och då for mina tankar genast iväg.
Om ni bara visste vad kär jag är :) Jag verkligen älskar min underbara fina Johan!
Jag älskar hans leende, man riktigt smälter när han ler mot en :) Jag älskar hans varma blåa ögon när dom kollar in i mina. Jag älskar hans ljuva röst som får mig så lugn. Jag älskar hans händer, när dom smeker min kropp. Jag älskar hans famn , det finns inget bättre än att krypa tätt, tätt intill hans nakna kropp och somna. Det finns inget bättre än att vakna upp jämte min älskling :) I helgen ska jag få spendera tiden med min gos. Underbart.


Nu ska jag iväg och träffa Bea, en gamal klasskompis som jag inte träffat sen jag gick ut nian. Så mys!

Vi hörs sen bloggen! PUSS


Min mamma

Humöret börar bli lite bätte, jag har nämligen varit och köpt mig lite choklad. Mums. Det gör susen i musen :P

På tal om helt annat så måste jag bara få skryta lite om min mamma. Hon är så otroligt kreaktiv. Tjika in på hennes hemsida så ska ni få se vilka underbara fina dörr skyltar hon gör.

www.decoupage.dinstudio.se



Kläderna

Beställde klänningar från halens för några dagar sen. En söt läsare som ville se kläderna så här kommer dom :)



 
Beställde en svart och en gul sån här strand klänning. Jätte söt som kan bäras på flera olika sätt :) Me like.




En till strandklänning som både går att ha som klänning och kjol :) Beställde en svart, svart går alltid hem.



En sommar klänning :)

Beställde två klänningar till med dom satt inte så bra så dom skickar jag tillbaka. Nu behövs bara sommaren.

PMS

Ändrade planer. Åker till syster en annan dag. Jag är inte på bra humör alls! Väntar fortfarande på att läkaren ska ringa så att vi kan ha det där himla planerade telefon samtalet och följa upp om hur det gått efter operationen.

Det är inte kul att vara tjej, inte under den röda vecka som vi har en gång i månaden. Kanske är det anledningen till att jag är på så pissigt humör nu? Jag tror så!
Jag behöver choklad!


Hur som haver

God morgon. Vaknarde runt klockan 10 idag. Jag är en höjdare på att sova vill ja lova. Det är gott! Speciellt skönt när det är regnigt väder ute, för då slipper man få ångest över att man inte är ute och gör nått istället :)

Dagens plan: ingen! Hade tänkt åka och träffa  Malin, men jag kom på att jag har telefon tid med läkaren i Linköping idag klockan 3. Bäst att vara hemma då kanske. Visserligen kan jag åka till Malin efter samtalet, men hon skulle iväg i kväll. Jag få ringa och prata med gäntan och se hur vi ska göra, kanske ses imorgon istället?

Hur som haver så tror jag att jag ska ta mig en tripp till Värnamo hur det än blir idag. Syster min ligger hemma med feber så jag tänkte åka och hälsa på och se hur hon mår. Jag behöver endå åka dit och lämna lite kläder som vi beställde från hallens för ett tag sen, det var nått som ja inte ville ha så de ska tillbaks.



PUSS

Sov gott

Nu ska jag lägga mig och få min skönhets sömn. God natt alla söta där ute. Puss

Ja hopp över provet

Rätten till stöd och hjälp. Lagar hit och dit är vad jag pluggar på. Det går inget bra. Jag kommer aldrig klara provet imorgon. Jag skulle pluggat på mer innan, men jag har faktiskt inte orkat, och det är sant. Jag har varit trött och haft ont i huvudet varenda dag sen operationen, det är inte förens igår som jag orkade vara uppe hela dan, utan att må piss. Som tur är har min lärare erbjudit mig att göra provet en annan vecka :) muntligt till och med. Hon är allt lite snäll min lärare.

Just nu försöker jag ringa hem till henne, tutar upptaget. Tänkte säga att jag gärna tar ett annat tillfälla att göra provet. Imorgon har jag bara en lektion och det är då vi ska skriva prov. Lite onödigt att åka in till Värnamo då om jag endå inte ska göra provet. Så det blir ingen skola imorgon, och ingen skola på torsdag för min del. På torsdag är det idrottsdag, och jag får inte vara med och idrotta än pga operationen. Så ledig :) Gott!



som sagt

Plugg var det ja. Finns ju så många andra roliga saker att göra. Eller hur?
Som att prata i telefon. Idag är jag så sällskaps sjuk. Buhu, nu måste jag läsa på lite! Prov i morgon som sagt.

:/

dagen innan

Dagen annars idag, innan jag kom hem var bra. Trivs så bra med alla min goa klasskompisar. Som vanligt har vi skrattat en massa åt allt och ingenting. Nästan hela klassen tuggade på hubba bubba och tävlade om vem som kunde blåsa störst bubbla, det är tisdags nöjje :)

Efter skolan åkte jag och Anna och köpte fika på Hemköp, mötte Jessika och Rebecka, åkte och parkerade bilen uppe vid mc donalds, max och burge king och fikade där. Anledningen att vi åkte just dit och fika var för att Anna behövde besöka damernas. Sen så är det helt okej utsikt där uppe :) Kul hade vi ialla fall. Glömde kameran hemma som jag skrev igår att jag skulle försöka komma ihåg att ta med mig. Men en annan dag få det bli!

Jag har prov imorgon så jag borde plugga nu. Hade velat pussa och krama på min söta pojkvän istället. Det är mycket roligare! Men en annan gång. Nu ska jag plugga! Önska mig lycka till. 

Puss på er 

Min älskling, den finaste i hela världen

Idag är det tisdag. Älsklingen har varit så finurlig. När jag kom hem idag hade jag fått ett nallebud :D Världens sötaste nalle i en ask med ett kort där det stod på framsidan- Thinking of you och i stod det -saknar dig mitt hjärta.
Gissa om jag fick tårar i ögonen, så otroligt gulligt. Min underbara Johan :) Han är så söt! Min skatt.
Så gulligt! Älskar min fina pojkvän!

                                   
Asken med nallen i                          Nallen                     




Natt

God natt alla söta. Nu ska jag lägga mig till rätta och sova. Drömma mig bort till min älskling.

Imorgon, om jag kommer ihåg (jag har världens sämsta minne) ska jag ta med mig kameran till skolan och ta lite kort under dagen hade jag tänkt. Vi få se imorgon om några kort dyker upp. Tjika in få ni se :)

Men som sagt, god natt och dröm sött!

Puss

Älskar dig



Min fina Johan

Visst är det en underbar känsla att vara kär, underbart att älska och bli älskad tillbaka.
Jag är så lycklig. Han är helt otrolig min fina Johan! Allt, precis allt är så underbart med Johan :)

Puss på min snygg babe ;)
Visst är han fin :) Grr




Jag gillar´t

Vad jag sov gott i natt. Och vad jag vaknade gott. Och vad roligt jag hade i skolan, en halv lektion, mycket skratt med vännerna och sen fika efter det och sen lite plugg hemma hos Elinor. Mys dag! Värken i huvudet är nästan helt borta idag :) Så otroligt skönt. Åt Ben & Jerrys glass från GB idag, ice cream cookie sandwich. MUMS så god den var!

I morgon är det tisdag, vänta och se det säger älsklingen hela tiden i telefonen. Jag undrar var han har på lurt. Min lilla älskling. Antingen säger han bara så för att skoja med mig, eftersom han vet att jag bli så himla nyfiken och vill ha reda på vad han menar, eller så, tja, är det nått speciellt. Jag undrar vad. Gaah. Nyfiken ju!

Nu ska jag bädda ner mig i sängen, lyssna på lugna favoriter och mysa. Puss

dom som vet

Måndag och jag ligger fortfarande i sängen. De som vet säger att jag inte har nått bra morgon humör alls, kan nog stämma. Vaknade idag av att Johan ringde, efter att fått höra hans värma röst kunde jag inget annat än vara glad :)
Bra start på dagen alltså.

Börjar skolan kl 13 idag så det är anledningen till att jag fortfarande ligger i sängen. Jätte skönt!
Dagens plan blir då skolan en sväng, sen tänker jag åka hem och sätta på mig mys kläder, ladda upp med nått gott, vindruvor kanske. Sen ska jag plugga! Snart kommer jag aldrig med behöva plugga om jag inte vill :)
Studenten, underbart!

Nu ska jag duscha. Puss på er

Sova med lampa tänd

Klockan är mycket och jag har krypt ner i sängen. Hör torktumlaren går från nedervåningen vilket faktiskt är skönt eftersom då vet jag att jag inte är ensam hemma, jag vet att mamma och pappa är i närheten. Som sagt jag gillar inte att sova själv i huset. Igår när de var borta och jag skulle gå och lägga mig, helt ensam hemma så var det helt knäpt tyst i huset, mörkt och tomt. Jag gillade det inte alls. Jag sov med en lampa tänd på mitt rum, annars på nätterna brukar jag vilja ha det bäcksvart på rummet. Nu ska jag snart släcka ner på mitt rum och sova i mörkret, nu är jag ju inte själv i huset så nu går det bra igen.


Skola imorgon
I veckan ska jag försöka att gå så mycket jag orkar till skolan. Värken i huvudet efter operationen har blivit mycket bättre. Så himla skönt!


Det var allt jag hade att skriva för idag! God natt folket. Puss!


Dagen i bilder

Har varit och stuligt några kort från Anne, kort från i fredags.

Enjoy :)



Söta Anne och Rickard




Thomas, kvällens grill master :)




Här sitter pojkarna och dricker lite innan grillningen.
Johan, min underbara fina älskling till höger med kameran




Frida och Måns njuter i det underbara vädret :)




Nathalie i solen :)




Husets värdar, Sandra och Thomas :)




Den här bilden får avsluta. När vi hade grillat och solen gått ner,
gick vi in och fortsatte kvällen inne. Här ser vi Thomas och Junior
som dansar, peppar dansen ser det ut som? :)


Gillar inte idag

Söndag. Jag gillar inte idag, nej jag gillar inte denna dag alls. Just denna söndag ialla fall. Jag har inte gjort ett skvatt idag. Bara latat mig. Legat ute på altanen, i hammocken. Grubblat lite över mina framtids planer och jag kom inte fram till nått, jag vet inte vad jag vill. Bara att jag vill jobba med människor, men vart i sverige vet jag inte. Inte i Gnosjö ialla fall.
Jag får helt enkelt se efter sommaren hur det blir, vad det finns för lediga jobb då, och vart nånstans.

Jag kan nog göra denna dag som jag tycker är så tråkig till en rolig dag. Men, jag har ingen ork till det så jag få helt enkelt tycka att den är tråkig. Tråååkigt.

När mamma och pappa kommer hem så ska jag och mamsen sätta oss ner och skriva inbjudningar till studenten ialla fall, det kanske kan va dags att göra det nu tror jag.



Jag måste börja bli bättre på att ta kort, för visst är det kul när det dyker upp lite kort i bloggen?'


Nu kom mamma o pappa hem. Jag är sällskaps sjuk så nu ska jag gå ner till dom.

Hejdå!





tre dagar

Idag igår och i förgår.


 
I förgår, torsdags kväll kom älsklingen hem till mig. Klockan var mycket när han kom så vi tog det lugnt bara. Somnade ganska tidigt för att vara valborg. Vaknade igår med två planer inför dagen vilket var middag hemma hos Anna och Fidde och grillkväll/fest hemma hos Sandra och Thomas. Johan kom på att han skulle behöva ett par byxor, eftersom han inte orkar tvätta :P Så vi bestämde oss för att åka till Lager 157.



Klockan ett skulle vi på middag, och vi hade sovit ganska länge så tiden var lite tajt, så vi ringde och frågade om Anna och Fidde ville följa med och de ville dom :) Så vi tog oss en tripp till Gällstad, det var soligt och skönt väder. Skönt sällskap, det  kunde nog inte bli en bättre förmiddag. Efter trippen åkte vi hem till Fidde i Anderstorp och åt god smörgåstårta som de hade gjort, vi satt ute i solen och åt, det var riktigt skönt. Vi kollade även upp stuga till midsommar, så nu är midsommar helgen bestämd. Det blir Öland. Vi frya, det blir nog aners bananes kalas tror jag.



Efter vi hade ätit och bokat stuga så begav jag och Johan oss hem, fixade i ordning oss och sen åkte vi ut till Sandra och Thomas. Där var det mycket och underbart folk, en grill som stod och väntade, soligt och varmt väder. Vi grillade, drack lite och hade det trevligt. Lite jobbigt under denna dan var att trycket i huvudet kom och gick hela tiden, jag käkade piller var tredje timme för att slippa värken. Det gick sådär. Men en dag med trevligt sällskap kan man nog inget annat än att ha det bra.





Idag vaknade jag och Johan, (jag älskar att vakna upp med älsklingen vid min sida)

mamma och pappa hade åkt iväg, de skulle bort och fira någon vän till dom på ett slott som de hade hyrt, ialla fall så gick vi upp och åt frukost jag och Johan. Mackor och flingor, och vattenmelon. Vi satt på altanen och åt, det var varmt och kändes så sommrigt.
Älsklingen åkte hem ganska tidigt på dan. Så jag gick ut och la mig i solen för att jobba på brännan :) 





Min lilla Malin ringde när jag låg ute och solade.

Efter att hon varit borta lite mer än en vecka så var jag tvungen att träffa henne. Vi pratade lite och bestämde att vi skulle grilla. Så jag hoppade in i gula faran (vår lilla gula bil) och åkte till Forsheda. Vi gick och handlade massa gott och sen grillade vi och åt :) Vi satt ute flera timmar, åt, pratade, skrattade och hade det riktigt trevligt. Klockan nio hade det blivit kallt ute och båda var ganska trötta så vi sa hejdå och jag åkte hem igen. 





Ensam hemma.

Mamma och pappa kommer inte hem förens imorgon, de skulle sova på det där slottet som deras kompisar hade hyrt. Jag gillar inte att sova själv i huset. Det känns så tyst och tomt. Jag gillar´t inte så att säga. 




Vet ni vad, vet vet vet ni vad :)

Jag är så kär, det känns verkligen bra tillsammans med Johan. Allt, precis allt känns bra, inte en endaste liten bagatell som känns sådär, utan ALLT känns bra. Igår när vi var ute hos Sandra, min syster och grillade med en massa vänner, så var det endel som fick träffa Johan för första gången. Jag var så stolt över att få visa upp honom, visa alla vilken underbar kille jag har träffat. Det känndes riktigt bra när folk kom och sa sen att de tyckte att han var söt och trevlig, och att de var glada för min skulle att jag hade hittat en så fin kille. Det känns nämligen viktigt för mig att mina vänner ska tycka om min kille och komma bra överens med honom, eftersom han är endel av mig. Och det verkade det ju göra :) Jag är så glad.



:) Puss

 

RSS 2.0