gosssss

Ligger och gosar med min troll unge (katten) Linus :) Han är så söt när han ligger här på mitt bröst helt utsträckt och sover :)


ormen



Var på biblioteket idag och hälsade på denna söta (Läskiga!) ormen.

icke

Denna icke mänskliga dag gick bra. Jag kom upp i tid och det var faktiskt inte så hemskt som det oftast är, just precis när klockan ringer och man tvingas gå upp. Jag brukar bara vilja lägga mig igen och skita i allt. 

Men så kändes det inte idag. Skönt var väl det. Slutade jobba vid två tiden. Kom hem och städade sen var jag så trött så trött så jag somnade en stund. Mer har jag inte gjort idag.

Funderar på om jag ska ge mig ut på en promenad i mökret nu. Men jag få se. Som sagt är jätte trött idag!
Men o andra sidan så lär jag sova mycket skönare inatt om jag varit ute och gått. Så tja, det få bli en promenad nu! Och det är kallt ute! Brr fy hundan. En varm dusch sen... :)

hejsvej

tidigt. Fy

Fy, fy och åter igen FY för i morgon ska jag gå upp tidigt och det är det absolut värsta jag vet.
Det är inte mänskligt. Men å andra sidan, när jag väl piggnat till och kommit igång så känns det
faktiskt bra, riktigt bra så, tja det får gå!

God natt!

skööönt

Det var rikgit skönt på promenaden. Inte jobbigt en enda gång vilket det brukar vara i början av rundan. Jag brukar tycka att det är så fruktansvärt tråkigt och känna för att vända om men inte idag :)

Nu tänker jag bara ta det lugnt och skönt fram till halv fyra då jag börja jobba.
En varm dusch och en kopp te väntas nu :)

fan

Fy fan. Nu ska jag ut och gå 7 kms rundan.


Alltid

Alltid när jag ska göra mig reda för natten, ni vet som att tvätta bort sminket, borsta tändera och byta om osv så försöker jag göra allt på en gång och lite till känns det som.
Plocka lite i rummer när jag byter om,
Kolla i datan när jag borsta tänderna
Jag har konstaterat att det är svårt att borsta tänderna med vänster handen vilket jag försöker när jag samtidigt kollar i datan. Vilket problem.

God natt



hemskt

Hej hej hemskt mycket hej!
 

Sega hemska dag vad jag varit trött idag. Tänk att ha någon som ligger och kliar en så där skönt på ryggen varje kväll tills man somnar. Åh det hade varit det ultimata nu. God natt! 

pling

Morsning. Regnig och tråkig söndag. Vaknade av att det plingade en gång på dörren. Vem kan det vatt?

Hur som helst nu tänker jag börja dagen med havregryns gröt och sen blir det dusch, åka till Bredaryd och träffa söta Anna och ikväll jobba från 14.00-21.00. Så ser min dag ut. I morgon är jag ledig!

Sen blir en lång vecka med jobb. Tisdag-söndag


sorg, ångest, tomhet, glädje och smärta

Min dag har blandats med alla möjliga känslor som sorg, ångest, tomhet, gläde och smärta.

Tidigt på morgonen idag fick jag reda på att farmor gått bort. Sorg ångest och tom känner jag mig.
Om jag endå låtit henne veta att jag brukar tänka på henne. Nu är det försent.
Det fina med allt är att jag vet att hon inte längre känner någon smärta. Där hon är nu är allt bra!

Att åka och jobba efter det beskedet var tungt men jag är glad att jag gjorde det för det fick mig att tänka på annat. Slutade klockan två och då åkte jag, mamma och pappa ut till Sandra och där bara vi umgicks som förr när hon bodde hemma. Åt, myste och såg på film. Allt var toppen förutom att jag svimmade :/ Jag hoppas verkligen det bara var ett blodtrycksfall och inget med att göra efter jag opererade mig i huvudet!
Usch vad jag avskyr den känslan när man svimmar.

Min familj är finast!



fredags mys

Åh vad jag trivs bra med att jobba. Troligtvis för att jag har världens bästa jobb. Eller ja timvikarie jobb men endå. Jag sover bättre och mår bättre och det känns himla skönt att jag snart har jobbat min 4 helg i rad nu, nästa helg blir femte. När denna månaden är slut så kommer jag ha jobbar 160 timmar. Inte illa va :)





Ikväll har jag haft fredags mys. Ätit god mat med mamma och pappa, potatid och lax! Mums fillibabben.
Sedan har jag skruvat ihop min golvlampa som jag köpte på ikea igår, möblerat om i rummet och sedan myst med kex ost och vindruvor.




Nu ska jag tvätta av mig dagens smink, ta på mig pyamas och krypa ner i sängen och fortsätta mysa i mitt mysiga rum. Jag älskar lugna sköna kvällar, speciellt med ljus tända. Det får allt extra mysigt. Jag hade gärna tagit mig ett glas vin, Blue nun men nu ska jag upp tidigt i morgon. Efter ett glas vill man bara ha ett till osv (A)
Jag få nöja mig med gott kallt vatten.

Natti natti gott folk


 


lediga dar

Mina lediga dagar började igår då jag åkte in till Värnamo och lunchade med Sandra innan hon började jobba, sedan kom hon med den briljanta iden att jag kunde följa med ut till henne och Thomas och sova över då hon bara skulle jobba till åtta.

Onödigt att åka hem där emellan så jag fick nyckeln hem till henne, sendan åkte jag och hämtade Hanna och hennes hund eros och så åkte vi ut till Sandra och hämtade Måns i hund gårn och så gick vi en runda med hundara :) Hanna och Eros är världens sötaste :)

Efter att varit inne i stan och lämnat Hanna och Eros var klockan halv åtta så jag tänkte att jag lika väl kunde åka upp till burger king där sandra jobbar och hålla henne sällskap tills hon slutar. När jag klev ur bilen och skulle gå in kom jag på vad jag hade på mig - foppa tofflor, kjol och en tjock vinter jacka. Tvekade ett tag om jag skulle gå in, jag såg ju fullkomligt från vettet ut eller nått liknande. Men den tanken försvann fort. Jag skiter fullkomligt i vad andra tycker om hur jag ser ut :)





Syster måns och Thomas










Denna dag vaknade jag upp ute i Åminne hos syrran, sovit som en prinssesa med endå såå trött. Åkte hem tidigt och städade och städade sedan slockande jag i min säng nån timma. Efter det blev det en god räkpaj som mamma lagat :) Hon är världens duktigaste :) Sen begav jag mig ut på en promenad i kylan också. Det var nog allt. Intressant va! Kanske inte, men finnemang.


Great

kväll blir det ett lagom pass såhär efter att jag jobbat helgen, 15.30-21.00. Det regnar ute så jag känner inte för att gå en långrunda. Tänker gå till och hem från jobbet istället så jag kommer ut! Annas är dagens planer inte några. Även fast jag jobbat fredag till söndag så har helgen varit bra. Jag har hunnit med att fira pappa med att äta ute och i lördags efter jobbet föjlde jag med Johannes, Johan och Magnus, åkte runt och drack öl. Söndagen gick bra att jobba som tur var, började inte fören 14 så kroppen hann berrätta för mig att öl är inget bra om ni förstår vad jag menar, med huvudvärk och så!

Nu har jag bara två helger till att jobba sen har jag jobbat fem helger i rad. Vilket inte alls känns som jag gjort eftersom jag hinnit med roliga saker som vänner och familj :) Its great

Imorgon är jag ledig, på tisdag och onsdag också :)


sällskap

I går var en bra dag. Sovmorgon, vaccenerade mig, jobbet och på kvällen gick jag runt samhället med Johannes. Kallt som tjuven men trevligt med sällskap. Hade inte gått alls lika långt i kylan om jag gick själv (A)

Mina promenader flyter på bra nu :) långrunder var dag. Men ikväll vette tjuven om jag ska ge mig ut. Kallt och ruggit. Sällskap sånna här dagar tack så jag kommer ut! Återstå se om det blir någon promenad. Fast o andra sidan så är det himla mysigt att komma in efter en långrunda i kylan och ta sig en varm dusch och sedan mysa ner sig i soffan och dricka te.  Kvällen lär endå bli lugn då ja börjar jobba kl 8 i morgon.

AO

Åh snyft.  Varför straffar gud mig när jag motionenrar!? Huvudet sprängs och benen värker.



Ciao

Han med en runda på stan i Värnamo innan, köpte pressent till pappa och lite annat smått.
Helt slut nu efter att ha badat med grannbarnen. Känner att jag börjar få träningsverk i benen. Aotch!
Nu tänker jag slappa resten av kvällen :) Ciao bella!


Icke

Icke sa nicke som jag trode gick upp en halv timma innan jag skulle klippa mig. Värre en regn ute när jag vaknade och kollade ut. SNÖADE. Fy tjuven. Lär får mig motion sen endå när vi ska ta grannbarnen med upp till töllstorp och bada då vi ska gå så det är lugna puckar.

Hur som helst blev nöjd med klippningen. Annars i dagens läge händer det inte så mycket. Sitter just i skrivandes stund och äter vindruvor, så kallad frukost. Blir kanske något stadigare senare, som gröt. Men det återstå se om jag orkar och hur hungrig magen är.

Det var nog allt för denna gången. Tack och hej!

sju

I morgon kl nio ska jag kutta håret. Beställde tid i dag och fick tid redan i morgon då en lämnat återbud. Ibland har man tur. Behövt klippa mig länge nu. Få se hur kort det blir denna gången!

Om det inte regnar i morgon bitti ska jag försöka vara världens duktigaste och gå upp i tid, äta gröt och åka upp och gå runt töllstorps sjön. Men de som känner mig vet hur morgon trött jag är så vi få se hur det blir med den saken.

Nissinatti på er allihopa.


Ny

Nyduschad och ska snart bege mig till Värnamo för att träffa tjejerna. Linus har krypit upp på mitt bröst och lagt sig och somnat. Han ska jämt ligga nära när jag sätter mig ner. Min gulleplutt :)

I morgon kommer Sandra hit och vi ska ta med grannbarnen och bada :) Ska bli kul, dom har en liten flicka på snart 12 månader! Längtar till Sandra och Thomas får barn. Då ska jag skämma bort dom :)


Skräck/näradöden upplevelse

Skräck/näradöden upplevelse. Eller ja kanske inte riktigt men det var lite smått läskigt och kunde blivit en nära döden upplevelse innan när jag var ute och gick.

Som sagt gick runt töllstorps sjön och då mitt under alla tankar som far runt i skallen dyker den här tanken upp:

"Det är älg jakt idag"!.

Fanken nästa tanke lyder:

 "Tänk om det sitter en jägare i skogen som tror att jag är en älg, och så Pang så skjuter han mig"

 
Ja får lite smått panik och nästa ögonblick vad tror ni inte jag få syn på då? Jo en jägare som sitter hukad i skogen med sitt gevär. Tur var så sköt han inte, då hade jag både varit synsk och död.

Haha. Hur som helst nu sitter jag här och äter det godaste jag vet, (tror jag) vindruvor. Mums.




gröt

Sitter här i min morgonrock och äter havregrynsgröt halv ett på dan. Är ledig idag så det gör inte så mycket. Planerna idag är promenad, dusch och träffa tjejerna sen däremellan få jag se vad som händer. Hur som helst nu ska jag ta på mig och gå min runda annars känner jag att den inte blir av! Puss

LilleLinus




Jag ligger här med min gullegris på börstet :) Otroligt mysigt!


AJ

Ajaj AJ det är dumt att klämma i sig vårullar när man knappt ätit på hela dan, var så hungrig att jag bara ville ta nått snabbt och lätt. Inte bra alls, men mammas vårullar är goda. Min mage har ont! Fy fasiken det få bli att promenera till jobbet, skiter i om jag är trött i morgon bitti och bara vill till sängen. En promenad då innan jag somna kan nog bara vara skönt och bra med för den delen.



br

Well done. Nu har jar varit ute och gått mina 7km och tagit mig min dusch. Väldans skönt må jag säga.

bak

Ja undrar hur kakan blir. Gick efter ett gammalt sockerkaks recept där man skulle ha potatis i. Ja vet att ja bakat den en gång innan och den blev gudomligt god. Nu när jag gjorde den blev smeten fast och konstigt. Ja minns inte om det var så sist. Jag föjlde receptet så den borde bli bra. Just nu är den i ugnen. Få vänta och se, visserligen är det inte jag som ska äta den så det kvittar (haha!) Nej men, tänkte att mor min kunde bjuda på den i morgon när hon ska ha meditation hemma. Den blir säkert jätte god!
 
Nu ska jag åka upp till tölstorp och gå runt sjön :) Det är jätte fint i den skogen och jätte bra vandrings spår. Synd att inte simhallen var öppen i dag  för i så fall hade jag avslutat med ett plurr i badet. Simhallen liggen nämligen precis vid vandrings spåren. Hur som helst, det lär bli en lång och skön dusch när jag kommer hem :)

Hej svej!

Lördag idag

börjar inte jobba förens halv tio ikväll så idag blir en effektiv dag :). Ska hjälpa pappa och fixa det nya rummet. Sen känner jag för en städ, bak och ut och gå dag :) Måste inviga min nya sockerkaks form som är formad till ett stort hjärta :)

Pussochkram

Bra tider :)

Holy!

Linus är så otroligt söt. Det är så mysigt med katter :)









Denna månaden jobbar jag varje helg så det kommer bli en lugn och skön månad. Inte tokigt alls faktiskt. Tänker pyssla om mig själv, göra saker som jag tycker är roligt och bara njuta :) Jag trivs så bra med allt just nu :)


Jobb i jönköping

JOBB
Var på arbets interjuv i Jönköping idag på ett personligt assistent jobb. Det gick bra och om jag vill ska jag börja gå jämte redan på lördag. De skulle redan anställt en den första denna månaden det är därför jag får börja med så kort varsel. Men ju mer jag tänker på jobbet blir jag osäker. 85% är bra, men jag tror inte jag passar det jobbet. Jag trivs så bra inom det jag jobbar med nu. Fast att jobben är inom samma "ram" så skilljer sig jobben mycket! De ska ringa i morgon men jag tror jag kommer säga nej och rekomendera Hanna! Hanna skulle passa detta jobbet perfekt tror jag. Jag får helt enkelt vänta, vara nöjd med timvikarie jobb och hoppas på nått vikariat snart. Bätte att trivas och känna att det är rätt. Där jag är nu känner jag är rätt, det är på gruppboende jag vill vara och jobba.

Hur som helst. Nu ska jag och Linus sova :) Puss


hejohå

Segaste natten ever. Längtade bara hem till sängen för att få sova. Väl hemma kunde jag bara sova nån timma. Konstigt. Jag som älskar att sova och brukar inte ha några som helst problem med att sova länge.
Hur som helst, känner mig inte trött så vad gör väl det.

Jobbinattigen

Opsi vilken tur att ni har mig :) Jobbet ringde och det var ingen insatt att jobba inatt. Räddaren i nöden blir jag, som sovit ca fyra timmar på morgon kvisten. Men det ska jag nog klara. Jag hade sett fram att få sova med min kisse misse som ligger här ihop krypen på min axel men det få bli i morgon när jag kommer hem :)
Nu ska jag hoppa in i duschen för att piggna till! och om 40 minuter befinner jag mig på jobbet.
Lär inte bli nån simning i morgon men det gör inget, finns fler dagar till det :) Lite klirr i kassan är bra.


Mysigadu

Linus är världens sötaste och duktigaste 10 veckors gammal kisse bebis. Han äter, busar och går på lådan :)
Han är så söt när han ligger och sover här jämte mig.

Ikväll blir en lugn kväll, är ledig från jobb så jag ska bara vara hemma och njuta av Linus sällskap! Men det kommer nog bli en promenad i blåsten först för har jag bestämt mig så har jag bestämt mig men efter det blir det bara sängen, en film och gosa med Linus och sova eftersom jag nog bara sovit 4 timmar. Ska upp någorlunda i tid i morgon för att simma och sen på kvällen är det dags för jobb igen.
Tjingeling


Välkommen hem Linus

Välkommen till ditt nya hem!

Idag var jag och hämtade min kisse misse, vår nya familjemedlem. Vilken tuffing, gick jätte bra att ta med honom. I bilen satt han i mitt knä och kollade ut och var jätte nyfiken på allt som rörde sig utanför. Sedan när han hade spanat klart la han dig i mitt knä och busade sedan somnade han gott och tryggt innanför min tröja.
Väl hemma var han på upptäcksfärd i huset, åt lite och sedan spanade han runt och när han kände sig hemma började han busa med leksakerna och nu ligger han här trött och sover vid min sida i sängen. :)

Tänkte döpa han till Rasken men han är mer en Linus :)








Min sötnos


natt

Gäsp, nu har jag vilat mig en stund och känner mig laddad inför att jobba natt!
I morgon blir en bra dag :)








Tycker om bilden, ser så härlig ut :) Och min mor är bäst!


Jag & Hanna

Kors i taket! Nu är det nya tag som gäller! Go for it!

Nu blir det motion :)


feel good

Livet har kännts på ett helt annat sätt nu efter skolan, allt är mycket mer skönare, lugnare och roligare. Jag trivs verkligen med detta liv som vuxen. Att själv bestämma och ta egna beslut, och framför allt att inte längre ha en massa måsten som fanns när man gick i skolan.

Utan mina vänner vet jag att jag inte alls hade kännt så här bra som jag gör nu. Dom finns alltid vid min sida och umgås med dom är det bästa jag vet. Dom är mina lyckospridare helt enkelt  :) Och ja utan familjen hade det heller inte gått. Dom är bäst.

Hur som helst allt flyter på så bra nu som jag skrivit innan och jag är så lycklig. Vissa saker är nog bara meningen att man ska vara med och gå igenom. Vissa människor visar sig vara en helt annan än den man trode. Det bästa med jobbiga saker är att man blir så mycket stärkare.




tjejmys

Sitter här i Mellbystrand hos Anna med tjejerna. Ätit tacopaj och kollat på Svenska hollywood fruar.
Kollar igenom Annas data och hittar gamla kort på oss :)







Old time. Vilket långt hår jag hade!


RSS 2.0