Önska mig lycka till

Skolan, jag gillar´t inte. Imorgon skriver vi nationellt prov i Svenska B. Önska mig lycka till på min uppsats.
Plugg och en massa plugg. Jag vill ha fredag. Saknar Johan!


Inte bra

Inte kul! Första lektionen kommer jag sent eftersom jag missade första bussen, låg och drog mig förlänge i sängen imorse, men det gjorde inte så mycket eftersom när jag kommer till skolan sitter det andra och letar fakta om nått vi ska redovisa. Jag fick en kvart på mig och det gick faktiskt jätte bra, tur att redovisningen bara va muntlig säger jag.

Nu börjar inte nästa lektion förens om tre timmar så jag tänkte passa på att göra lite arbeten och plugga. Har tre prov i veckan, plus arbeten som snart ska lämnas in. Inte kul. Gissa om jag längtar till studenten.

Men först längtar jag till helgen då Johan kommer!

Men nu vankas det plugg för fullt.


Köss

Jag har träffat världens finaste människa, det är inte klokt

Det var visst några dagar sen jag skrev nu. Har varit borta i Karlsborg hos Johan i helgen. Jag ligger i min säng nu och längtar tillbaka. Jag har verkligen haft en så underbar helg! Jag har träffat världens finaste människa, det är inte klokt.
 
Ialla fall så blev det ganska lugnt i fredags kväll när jag kom upp, jag och Malin fick oss en rund tur i Karlsborg, vi åkte och kollade på fästningen, det var grymt. Senare kom några kompisar till Johan och vi drack lite öl. Efter att Malin föjlt med Oskar hem och alla andra gått hem gick vi och la oss.

På lördagen åkte vi in till Skövde, jag, Johan och fyra till, i en liten bil satt vi och trängdes. Jag satt inklämd och såg inte ut särskillt mycket då en ropar - Kör KÖR, stanna här, nån hoppa ut, fort !!  Haha då hade vi mött en polis bil som hade vänt och kört efter oss. Ja va skraj, men pojkarna var lugna och som tur var va poliserna snälla som inte gav oss böter, två av oss fick hoppa ut och vänta på skjuts bara.

När vi väl kom in till Skövde gick vi ut och åt på Thai house, mongoliskt, jätte gott! Efter det gick vi och bowlade, jag kom tvåa,. Kändes bra att spöa alla killar, utan en, för de var så kaxiga i början. hihi.

Söndagen tog vi det lugnt, åkte till Oskar och Malin och åt vofflor. Sen var det dags att åka hem till Gnosjö igen.
Inte kul


Jag hoppas denna veckan går fort!



 

tankespridd

Hej! Jag det inte klokt vad jag är tankespridd glömmer saker.
Igår morse, gick jag upp runt klockan halv 7, gjorde iordning mig och skulle precis gå ut till bilen och köra till skolan, men just då kom ja på att ja inte börjar förens halv tolv.

Idag gick jag upp halv 7, gjorde iordnig mig och körde till skolan så att jag var här klockan åtta. När jag kommer in i skolan möts jag av Anna, Chirin och Amar som frågar vad jag gör iskolan. Jag ser ut som ett stort frågetecken och frågar vadå det är ju skola? - Ja men du börjar ju inte förens klockan ett idag, ni har självstudie.
Så ja fick bara gilla läget. Jag satt med på en av deras redovisningar och blev lite klokare.
Sen gick jag och gjorde lite nytta när jag endå hade all tid i världen, jag sökte jobbet i Halmstad som jag inte hann med igår. 


Jag är rastlös!


Happy face

Min jobbar kompis berättade lite igår om hur och vart man kan gå in om man vill ända om sin blogg. Tänkte att jag skulle besöka sidan och se om ja begriper mig på något, skulle vara kul att göra bloggen lite personligare.
Men just nu hinner ja inte! Efter ja skrivit ett par rader här ska jag ta och betala in pengar till studentresan.
Veckan i övrigt är fullspeckad med jobb och plugg. Vi får se när jag har tid för att ändra om bloggen.

På tal om annat så har jag bestämt mig för vilket sommar jobb jag ska ta nu, och det blir demensboendet i Halmstad.
Det känns så bra! Min chef här hemma blev inte arg utan förstod mig när jag berättade hur allt låg till. Jag är riktigt glad.

Men nej, nu ska jag betala in pengar för den kommande studentresan, sen ska jag söka ett ledigt jobb i Halmstad.
Vi hörs! Köss


Kort och Ett par ord till er


Malin och Måns! Ute hos syster i fredags.


Jag och Johan
Söndag, dagen efter bio och öl kvällen! Lite smått bakis, men väldigt glad!





Jag har syndat

Hej hallå där. Hoppas inte mina mina lärare är inne och läser min blogg. Jag har nämligen syndat idag, jag har skolkat. 
Jag prioterade lite idag, ansåg att det inte gjorde så mycket om jag missade en måndag. Mitt val till sommar jobb kände jag var viktigare. 

Viserligen bry jag mig inte om mina lärare få reda på att jag varit i Halmstad idag. Men endå, de kan få tro att ja varit sjuk. 

Som sagt, idag var jag i Halmstad och kollade på stället som jag eventuellt ska vara och jobba på i sommar. Jag hade möte, arbets interljuv med chefen och det gick jätte bra. Hon var jätte trevlig.

Men! Jag har inte bestämt mig än hur jag ska göra. Jag har ju sagt att ja ska jobba här i Gnosjö till sommarn, där jag är och jobbar extra nu. Jag trivs jätte bra. Men Halmstad är ju stället jag drömt om att få jobba och bo i. Jag har chansen nu. 
Två månader ialla fall. 

Sen fanns det en ledig tjänst i Halmstad som jag tänker söka. Hoppas kan man ju alltid att ja får jobbet :D Det hade vari grymt. 

Imorgon ska jag bestäma mig vilket sommar jobb jag ska ta! Jag är rädd för vad min chef här hemma kommer att säga om jag berättar att ja inte längre vill ha sommar jobber här. 

Nog om jobb :)


Nu ska jag sova, och drömma om en underbar prins

Köss
 


Korten


Malin & jag


Jag :D


Ta inte slut !

Äntligen hemma, jag är så trött och ska efter mitt bloggande ta mig en tupp lur. Helst hade jag velat ett helgen skulle fortsätta hela veckan eftersom jag haft en så underbar helg som jag inte vill ska ta slut.

I fredags som sagt så bar det av till Växjö. Mycket trevligt till jag säga på hemma festen, dock lite mindre kul på stället vi åkte till sen. Men hela kvällen va mys :) Natten va roligt också, tydligen, eftersom ja vaknade av att jag själv låg och skrattade. Det tycker jag är guld.

På lördagen dagen efter, var det jag som va kör dugligaste och fick då köra hem, hem och lämna Sandra och Thomas ute i Åminne, de hade fått ett litet föl, natten då vi var iväg och festade. Det blev en svart hingst, så himla söt! Nu är där tre hästar :)
Efter att kollat på fölet åkte jag och Malin vidare hem till henne i Forsheda och där var det bara till att hoppa in i duschen och fixa i ordning sig igen, vi åkte nämligen iväg till Jönköping och kollade på bio med Johan och Oskar!
Kommer inte på vad filmen hette, men det va verkligen bra! På kvällen åkte vi hem till Malin och drack öl, jag gillar´t.. Mycket trevligt sällskap! Det var så himla nice om man säger så :)


Min goa pappa kom in och frågade i fall ja ville ha kvällsmat nyss. Trötta jag sa att jag inte orkade, Är du säker frågade han då, de blir bullens korv och mackor, Då ångrade jag mig genast, kännde mig genast så mycket piggare och hungrigare :D Bullens korv går inte att säga ner till.

Smaklig måltid till mig. Ni andra, ha det underbart! Köss


En jävla massa bravader

Hej hej, hemskt mycket hej. 
 
Imorgon har vi vår efterlängtade fredag :) För mig innebär det en skoldag med tråkiga lektioner, gott skratt med underbara vännerna, hämta ut min student mössa som kommit, och sura tankar om hur mycket ja hatar skolan! MEN jag får ju inte glömma nämna att Filip kommer och  sjunger i cafeterian ugglan :) Det kommer bli riktigt nice vill ja säj.
 
Ja ungefär så kommer min skol dag se ut skulle jag kunna tro, lite lunch på det också förstås.

Efter skolan ringer jag Malin, lr nej henne har ja nog sms:at innan så att hon är på plats i Värnamo när ja slutar! 
I vilket fall som helst så ska jag och Malin gå till systemet, lr ja, Malin (lilla jag är för liten än, som ni kanske vet) Vin ska inhandlas till helgens bravader, så att säga.
 
 Efter rännandet på stan ska vi åka ut till min kära syster Sandra :) Där blir det massa mys fram till Sandras man kommer hem :P Lr ja, myset slutar nog inte. Thomas är så femenim av sig, så han platsar som en i gänget (A) Nej, skämt och sidor. Hur som haver så ska vi göra oss snygga, sen bär det av till Martina i Växjö. Där blir det FEST!

Jag gillar´t skarpt

Köss

I´m a super wommen.

The boys does nothing. Den låter är grym. Håret är färgat, fått i mig lite mat.
Nu väntas plugg! I'm fit for fight. Jag ska komma till skolan imorgon och äga provet (Hoppas går ju alltid)

Ute håller solen på att gå ner, men i mig stiger den :) Som sagt, som alla vet (de flesta ialla fall hoppas ja) så är det ju torsdag i morgon, det innebär för mig en skol dag då jag återförenas med alla goa underbara klasskompisarna igen, efter sjukt lång tid. En del har ja inte träffat på mer än 6 veckor. Så morgon dagen kommer bli great!
Dan kommer gå fort känner ja på mig, vipps sen så blir det fredag. Skola och sen blir det fest  helgen lång. Ledig och förhoppningsvis helt frisk.

På söndag kanske jag ska hälsa på min kära mormor :) Mormor och Rolf. Det blir mys.

Men som sagt, plugg var det ja som kallade. Yeah! Ska det va så ska det va, så att säga.

Två månader kvar i skolan, nu jäklar ska ja kläma i allt var ja kan och visa vad jag går för.


Japp japp.


Nått i den stilen ialla fall (A) I´m a super wommen.


Köss


Kultur veckan

Ja, våren är verkligen kommen. Det är underbart. Snödroppar har hittat upp ur den frysna marken, svanor, traner och andra fåglar börjar dyka upp. Visst är det fint.

Min hosta har nästan gått bort nu, går inte sätta ord på hur skönt det är. Bara min förkyldning som är kvar. Känner mig mycket piggare i kroppen så imorgon lutar det åt skolan! Jag saknar mina vänner något fruktansvärt mycket. Imorgon är det psykologi prov också så min dag kan ni ju ränka ut vad jag ska ägna den åt.

 Eller ja, hela kvällen ialla fall. I efter middag ska jag färga håret, sen jag permanentade mig så har färgen släppt så det ser helt livlöst och tråkigt ut. Så det ska det bli ändring på




Maaalin! I helgen fölger du med mig till växjö. Du har inget val så att säga ;) jag vet att du vill.


Auf wiedersehen baby. Köss

VÅÅÅÅÅRR ?

Jag vill ut till solen! Näsan bara rinner på mig och jag ser ut som ett lik så blek som jag är.
Jag är sugen på att gå ut och räffsa bort alla löv och skit (kvistar som blåst ner på marken), om tomten är fin (någorlunda ialla fall) Så bli vårkänslan mycket skönare. Eller är det bara jag som känner så? Jag tycker ialla fall att det är mysig, något speciellt att "städa" ute när våren kommer. Lika dant att tvätta och städa bilarna. Det är mys. Ingen annan än jag själv så blir ju föräldrarna glada ialla fall.

Idag fick jag äntligen tid till min operation, 13 april. Jag har fått vänta ganska länge nu, lite mer än 3 månader. Det var bara för att läkaren gick och väntade på ett nytt verktyg han behövde. Nu har han fått det, och jag har fått min tid. Det känns verkligen skönt, en lättnad i mig. Snart får jag det överstökat och sen behöver jag aldrig mer tänka på skiten.
Det gillar jag.

Jag hoppas ja blir helt frisk tills fredag, för då ska jag till lilla Martina i Växjö och där blir det fest! Underbart.
Innan det, i skolan så kommer filip och sjunger i ugglan, det är trotts allt kulturveckan. Ska också bli underbart att träffa honom, de var längesen!
Mindre underbart är att jag har prov på torsdag

Köss

Näs spray, hals tabletter, host medecin och alvedon

Hostmedecin och ett dussin halstabletter, och en halv apelsin för c-vitaminens skull. Har ingen mat lust alls, inget hungrig så det är ju bra. Känner mig piggare i kroppen idag så det börjar nog luta sig mot de friska hållet. Hostan har dock inte släpp nått, den har nästan blivit värre. Snorig har jag också blivit. Få leva på näs spray, hals tabletter, host medecin och alvedon ett tag till.

Jag vill bli frisk !


PANIK

Jag får panik snart för att jag inte gör nått, för att jag inte orkar göra nått. Jag mår sämre än sämst idag. Har sovit, hostat, sovit, druckit te, hostat, sovit, frusit och svettats. Jag känner mig helt slut och degig i kroppen för att ja bara legat hela  dan. Känner mig som minst 90 + i kroppen.  

Om jag går upp känns det som att ja ska svimma. Det blir nog inget med mötet jag skulle på imorgon, måsta ringa och boka om det. Jag som hade sett fram emot det så mycket!
Skola blir det heller inte. Nu känner ja faktiskt att ja saknar skolan bara för att jag är så rastlös när jag ligger här, då är det verkligen illa. Skolan är det tråkigaste jag vet. Förutom vännerna, det är självklart dom som får mig att orka med skolan nu..

Vad ska jag ta mig till! jag får panik. ont har jag, trött och varm är jag. Ingen ork har jag heller. Får ont i huvudet så fort ja anstränger mig..

Ja brukar alltid säga, men jag gillar´t, man känner att man lever. Men ja gillar´t inte alls nu.

Gasch!

Johan Svensson

Det här inlägget är tillägnat till Johan svensson som just nu sitter och läser min blogg medans han pratar med mig i telefon. Får höra en och en annan rad om vad jag skrivit ibland. Kul Johan.. haha

:D Köss

Blicka inte framåt ! Inte en dag.

God morgon. Jag har inte mycket att skriva, inte mycket vettigt att läsa ialla fall. Men du som orkar läsa, läs.

Nu gäller det att inte blicka framåt en enda dag! För det betyder skola. Jag ska njuta av vart enda lediga sekund här hemma, fast att ja ligger och hostar. Men hosta är tusen gånger bättre än skolan. Vilken jävla tur för mig att det blir student om två månader. Studenten, jag gillar´t skarpt

Sen om det blir den efter längtade turkiet resan för min del är osäkert :/  Min operation väntar fortfarande, allt hänger på ett nytt verktyg som läkaren väntar på som behövs. Men det löser sig det med. Hade bara varit hur tråkigt som helst om ja inte kan föjla med. 
Det hade jag inte gillar´t.

Hur som haver denna dag.. Grå och dan. Så underbart skönt med tråkigt väder. Glädjen blir då större när härliga våren kommer. Jag gillar´t. Skarpt. Så att säga.

Nu ska ja lägga mig och hosta vidare.


Köss på a´tt

Fredag kväll, vilken kväll. Jag gillar´t inte, inte alls.

Vart ute och gått med pappsen nu. Nu känner jag änu mer hur ont ja har i halsen. Jag gillar´t inte alls.
Fredag kväll, vilken kväll. Tur att ja har pappa som dra med mig ut på promenader sånna här dagar som denna. Blaskigt och ruggit ute, om ja hade fått bestäma själv hade ja legat i sängen, med ångest för att ja inte går ut. Nu slipper ja ha ångest. Min pappa är allt bra han.

En banan, en bit kladdkaka, en apelsin och en lång promenad och två timmars praktik. Det är i stort sett hur min dag sett ut. Jag kunde ju hoppat över kladdkakan men den skrek så hemskt efter mig. Hade varit bättre om jag åt mat. Men jag är varken hungrig eller har nån aptit


Köss på fredag kväll

*host host*

:( Var på praktiken 2 timmar idag bara. Jag började må illa, något fruktansvärt. Jag blev helt spyfärdig. Hoppas det inte är syspjukan! Det gillar´t jag inte! Ligger hemma i sängen nu. Inte nog med det så har ja ont i halsen också, ligger och hostar o har mig.

Jag gillar´t inte

Men jag fick ett samtal som piggade upp mig! Men jag tänker inte avslöja något än. På måndag ska jag åka dit och kolla på ett. Ni få kanske veta då.
Det kan bli så jävla nice!  OMG :)

Jag gillar´t

Köss



Jag gillar´t

God morgon folket. Nu är snön tillbaka, vaknade av ett jävligt irriterande ljud, ett sprapande oväsen. Den var snöskottaren som plogade vägen här utanför. Jag blir så tji på ett. Här går man och tror att det ska bli vår. Men men så att säga, den kommer den med :) Allt tar sin tid. I helgen ska jag iväg på praktik. Jag gillar´t inte alls så att säga. Helgen innan skolan börjar. Buhu. Ja måste hoppa in i duschen strax! ska bara skriva några väl valda ord innan, om gårdagen.

Som sagt så var gårdagen hel tokig. Köpte med oss vin hem till Malin lite så spontant. Tog på oss mys kläder, tände massa ljus och så satt vi i soffan och drack, pratade om allt och inget. Och jag gillar´t, skarpt. Det var en hel flum kväll sså att säga. Idag har jag ont i halsen. Låter som en skrotnisse. Men  jag gillar´t

Duschen kallar! Pöss på er



Torsdags nöje!













Nu ska jag hem till Malin och dela på en vinare (eller en var hihi) och ha allmänt kul som bara vi kan :)
Köss

Jag gillar´t skarpt !

Gillar´t ;)

Ajaj va underbart att solen skiner idag som aldrig förr. Jag gillar´t så att säga. Malin har sovit här inatt, och vi sov länge, vi har bara hunnit äta frukost och klockan är 12.20. Men det gör ingenting. Snart ska vi ut och gå! En riktig långrunda. Mys, jag gillar´t.

Hej så länge Pöss

bilder


Håret var ganska lila när ja färgade det, nu har det släppt lite, imorgon blir det lockigt


Systers hund Måns hemma i min säng. Kramgoa hund :) Vill ha han här nu! NU






Mitt samtal idag ! :D

Go kväll gott folk! Nu är jag hemkommen från jobbet. Jag har i stort sätt bara hunnit klämma i mig en toast, tänt några ljus i rummet och nu sitter jag här.
 
Jag kan inte annat än säga att jag har haft det lugnt och skönt på jobbet. En massa tjöt med folket och sen så bastu! Inte dumt alls. Underbara människor

Ska snart krypa ner i sängen. Ska upp tidigt i morgon. Jag och Malin ska ju till Växjö :)
Mys pys!

Och vet ni... jag har såååå svårt för att inte berätta om mitt samtal jag fick idag. :D Jag är sååå glad! Min dröm kan ske redan i sommar om jag vill! Nu har jag avslöjat mycket nog! Jag kan inte säga vad det gäller förens jag har kollat upp allt, och att allt är ett säkert kort.

IH! I´m so happy!    :D Jag vill skriva vad det gäller! Men nej, ni få vänta :)

Är det våren som kommer?

Vilket underbart väder det var när jag åkte hem. Först öste regnet ner och jag kunde inte sluta le, all snö hade smält bort. Sen klarnade himelen upp och solen lyste, blå himmel med bara några vita måln. Vår känslan kom fram.
Nu är det mulet ute men vår känslan sitter i.

Snart är det vår på riktigt, fåglarna kommer tillbaka, träden börja blomma och solen tjikar fram. Våren är nog den bästa års tiden enligt mig. Allt börjar bli ljust igen, och man har sommaren som väntar på en. Det är så underbart.

Ikväll är det jobb som gäller här hemma i Gnosjö, 15.00-21.00. och imorgon är jag ledig från praktiken och då ska jag och Malin åka till Växjö, denna gången är det jag som ska vara hårmodell. Ska till sandys skola och där ska hon permanenta mitt hår. Lockligt för hela slanten ska det bli. :)

På torsdag är jag också ledig men då har jag inga planer för dagen. Fredag, lördag och söndag blir slutsputten för praktiken, sen är det skola som gäller igen, efter fem veckor.

Nu ska jag strax bege mig. Ha det fint där ute!



Det är då inte klokt

Ligger i sängen och små fryser lite om fötterna, mina dun tofflor skulle va skönt nu, men dom ligger nere och just nu orkar jag inte gå ner. Få varma fötterna under täcket istället.

Lyssnar på Gyllene tider gör jag också. Jag har precis begript mig på hur man laddar ner musik. Wow, vilken grej! sommar tider spelas just nu och den får mig att tänka på Halmstad. Vad jag längtar!



Ligger och sjunger med lite, tur att ingen hör mig. Tycker själv att jag låter värre än en ostämd gitarr. Annars brukar ja aldrig sjunga,  ibland när ja sitter själv i bilen och kör och få höra en bra låt, då vrider jag upp volymen på max och sjunger så att rutorna nästan spricker. Och ibland när jag är ensam hemma kan en och en annan sång höras från duschen när ja väl duschar.

Imorgon börjar jag 8 och ska få föjla med en till gläntan och vara där hela dagen. Ska bli skoj och se hur de har de på jobbet. Nu är vi inne på våran sista praktik vecka. Snart har 4 veckor gått, 5 veckor om man ränkar in lovet. Det är inte klokt vad jag saknar alla vänner. Hur ska det bli efter vi tagit studenten och alla flyttar och göra sina saker? Självklart kommer vi aldrig ses lika ofta igen.



Det är heller inte klok hur lång tillbaka jag ska gå för att hitta ett kort på oss. Jag saknar dig!
Jag önskar att jag fortfarande kunde vara den jag var för dig förr, men tiden ändras och andra kommer in.
Jag är glad för din skull! För eran skull! Det är så roligt att se er tillsammans!

Men glöm aldrig att ja fortfarande finns här för dig, att du alltid kan komma och prata med mig om du känner för det!


Sommar, höst, vinter, och vår. 3 år. Vi två vännen!




Om 10 minuter ska jag slå på tvn och kolla på Spårlöst! Nu ska jag hämta mina duntofflor för täcket värmer fötterna dåligt. Sen ska jag sätta på en kopp te. Go kväll!


Besviken på Värnamo sjukhus & fallet Mimmie

Värnamo sjukhus

Jag blir så ledssen, trött och besviken på Värnamo sjukhus. En miss hade varit okej men inte flera gång på gång.
Pratade med en från Linköpings sjukhus för att ta reda på om när operationen ska bli av, men då undrar hon om jag varit och gjort min sista undersökning i Värnamo, och ja det har jag, i januari. Det visar sig att Linköping inte fått något svar från Värnamo än. Hur svårt kan det va att bara faxa över ett svar. Jag bli så less! Här går man och väntar på en stor operation. Hur som helst så vill ja säga att Linköping är så bra och de tar verkligen tag i saker direkt. Hon ja pratade med skulle ringa Värnamo sjukhus direkt och be om svaret och sen skulle hon prata med läkaren imorgon som ska operera mig , så på onsdag får jag förhoppningsvis veta när operationen kommer bli av. Jag är trött på väntan, vill få det överstökat.

Fallet mimmie

Jag kan samtidigt inte koppla av och helt tänka på annat. Omedvetet går jag och tänker på operationen, särskillt nu efter kalla fakta som gick igår! Det handlade om en kvinna med man, barn och eget företag, som en gång plötsligt började känna sig yr (likt jag gjorde) Läkarna fann en cysta i hennes hjärna (som det gjorde på mig också) och de beslutade att den måsta bort. Allt tydde på att hon skulle bli återställd, men nio månader senare kan hon varken gå, äta eller prata.



Jag kan inte förstå smärtan hon och hennes familj måste känna. Det är verkligen hemskt. 


 
I mitt fall ska det inte ta bort cystan utan sätta in en drunt som det heter, en slang som gör att vätskan kan rinna ut.
Men det är hemsk när man inte har koll eller kan kontrollera något över sig själv, att lita på en helt främmande männsiska som ska in och göra ett stort ingrepp i ens egna huvud. Det är svårt. Svårt att förstå och vänja sig vid att det är så det ligger till.

Big big

Blev en lugn och skön helg trots alls. Det var välbehövligt :) Såå skönt att va hemma faktiskt. Jag gillar att umgås med mamma och pappa, myspys. Sen gillar jag mitt rum och  min säng!

Gos


Nu ligger jag i min goooa säng och lyssnar på lugna favoriter. Vilka minnen jag har till den radio kanalen. Lugna favoriter spelade jag alltid på sommrana i Halmstad, jag älskar Halmstad,,,, och nu tryckte jag på nån rackans knapp så att bokstäverna blev stora med.

Ialla fall. Halmstad och lugna favoriter, i like..

På tal om annat så har jag en sååå ångest. Jag ska upp imorgon kl 5.30 och det gillar jag inte alls. Jag är sjukt morgon trött.
Men det ska väl gå!

Nu är det bara en vecka kvar på praktiken!
Jag är inte sugen på skola. Bara träffa vännerna igen! Studenten :) Snaaart!

:)


Ikväll ?

God dag! Det känns konstigt det här med att vara ledig en hel lördag vilket jag inte varit på länge nu.
Det är riktigt skönt att bara ta dagen som den kommer, gå runt i pyamas byxor, en stor go tröja och sina duntofflor på sig.
Hur som helst har jag bara softat idag som man säger nu för tiden. Inte tokigt alls har det vatt!

Men ja, ikväll hade det varit kul att hitta på nått. Men vad är frågan. De flesta vännerna har praktik eller jobba.
Jag få se om något dyker upp. Annars få det bli en myskväll hemma.

kritiserar Blondin Bella

På tal om bloggar så finns det en blogg som jag sen den starade inte kan sluta att gå in och läsa på var dag. Det är en sjuk rolig blogg. Tre killar som skriver om deras vardag, och där de bland annat kritisera blondin bella, sen skriver de om en massa mer sjuka roliga saker.

En blogg jag verkligen rekomenderar att gå in på :)

Annars är jag inte så mycket för att läsa bloggar. Men denna slår nog alla :)


http://fetteboa.wordpress.com


ooopssi

Dagen började med att mobilen ringde klockan 7.30 och en och en halv timme senare befann jag mig i Värnamo på min praktik plats. Där var jag fram till klockan fyra! Fick lite smått panik i slutet för mitt jobb här i Gnosjö ringde och frågade vart jag var! Jag skulle tydligen jobba där 13.00-21.00 ! Medans det i min kalender står att jag ska jobba den turen i morgon. Något missförstånd hade skett tidigare när jag fått turen. Sak samma, jag åkte direkt från praktiken till jobbet. 
Som tur är trivs jag så bra på min praktik och på mitt jobb så det var inte jobbigt alls att jobba så en hel dag. Jag fick faktiskt sluta redan klockan åtta idag och det tackar man ju för!

Jag åkte direkt till konsum och köpte mig choklad, ni vet sån choklad som finns i lösvikt godiset, sånna runda platta. Hm ialla fall är det nog det godaste chokladen ja vet, tror jag! Mmmm. Ni vet vissa veckor som denna blir jag så choklad sugen så att det är inte klokt. så sugen att jag kunde gå till Kirruna för att få tag i en choklad bit ungefär.
Tjej veckan är tuff ska ni allt veta pågar.

Hur som haver så sitter jag nu här i min soffa men datan i knäet, tv:n på och chokladen jämte. Det är gott!
Sen har jag en massa levande ljus här i rummet. Det är mys!

Ledig i morgon och på söndag! Var längesen. Jobbat ganska många lördagar i rad nu. Nu ska jag bara njuta :)



Puss


Tack du som uppfann ipren!

Knaprat några piller så nu känner jag ingen smärta längre. Riktigt skönt må ja säga. Nu sitter jag här i min soffa och funderar lite, jag har möblerat mitt rum. Inte helt tokigt vill ja säga. Men det saknas en tv bänk, det är det jag sitter och funderar på. Det finns en fin på Ikea som ja varit sugen på länge. Den kostar en slant också. Sen finns det en tv bänk hemma hos syster och Thomas som ja få köpa om jag vill. Lite billigare kanske. Ja jag få se vad jag bestämmer mig för.
I vilket fall som helst ska jag ta och dammsuga och skura golvet här nu hade ja tänkt. Få fundera på mitt köp mer sen.


Gråa dagar skyndar aldrig på

Gråa dagar skyndar aldrig på!

Jag vet att det är tråkigt att höra på när andra klagar men idag måste ja få lov till det. Bara en liten rad. Det är nämligen såhär att jag har världens mensverk idag! Första dan brukar va värst och det är det nu vill ja lova. Ont överallt, i ryggen i magen. Stackars mig.

Hur som haver så ser jag nu att det finns behov till att städa mitt rum. Men det få bli en annan dags bekymmer för idag tänker jag inte göra nått! Tråkigt, värdelöst att kasa bort en dag bara såhär men smärtan har makten idag.

Det är inte klok må ni tro! Med tanke på att det snart är påsk. Trevligt med påsk.
Påsk = vår
Vår = nytt hopp och glädje
och därefter sommar och student!

 Jag längtar så oehört mycket! Idag ska jag bara ligga här i sängen och filosofera mig bort in i framtiden.

Ja tar den

God morgon. Här sitter jag i Forsheda, i Malins säng med en förstor t-shirt på mig. Jag har inte kommit längre än så. Själv har Malin redan duschat. Hur som haver så kan ni nog räkna ut att ja hamnade här igår efter min praktik. 
Vi låg lågt igår och kollade på tv och snackade och skrattade! Idag bär det av till Växjö ! Vi ska gå på stan och äta tahi mat.
Sen ska Malin va hår modell för sandra. Spännande! Efter dessa bravader ska vi åka hem och då är det dags för mig att börja praktisera igen.  

Nu åker vi om drygt en timma. Och ja sitter fortfarande här. lugn ingen panik, Ja ska Bara få bukt med mitt hår, sminka mig, klä på mig, äta frukost och lite där till.

När toan är ledig ska ja ta tillfälle i akt och fixa till dagens aoutfitt. Lättare sagt än gjort må ni tro. Bad hair day här förstår ni. Men mäster millan ska nog fixa det med :)

Maliiiiin har ockuperat toaletten! Nu kom hon in här! Nu springer jag och ta toan innan hon hinner tillbaka!
Vi hörs!

Drömmar om operationen

God morgon världen!

Jag drömmde om min operation inatt, vilket inte är första gången. Ja drömmer bara om början, hur det är när jag kommer dit och när jag få bedövning och ska somna in och sånt. Det är obehagligt.
Drömmar är till för bearbeetning så om man ska se det från den ljusa sidan så är det vara väl att ja drömmer om operationen, kanske.  Ja vet liksom inte om drömmarna gör mig lugnare.

Ialla fall så blir det nog en kort dag på praktiken, idag är det min tur och min lärare kommer och hälsar på och ska se hur det funkar. Det funkar kanon bra, så det ska hon få höra :)

Efter praktiken har ja inga som helst planer inför dagen, vilket känns väldigt skönt! Ja få helt enkelt se vad jag hittar på!




Jag hittade två bilder på mig som är ganska lika, en från hur jag såg ut förr och en på hur jag ser ut nu.
 
                                                                                       DÅ                              NU








Mmm så kan det se ut! Nu ska jag gå och ta mig lite mat! Ha det fint!

pimsam sak eller rolig sak?

Hajdihoo som man kan säga om man känner för det!

Jag kom att tänka på en sak, som hände igår när jag och Malin var i Jönköping. Det var en riktigt pinsam sak som hände mig. Eller ja, pinsam för mig och mer rolig för anda.

Det va som så här att jag och Malin gick in i en sko affär och kollade på dojjer. Jag gick först, och då så fick ja syn på ett par riktigt läckra och började prata om vad ja tyckte om skorna och vände mig om samtidigt som ja pratade för att Malin skulle få se. Och då möter ja en annan tjejs blick som stod och skrattade när hon såg hur jag stelnade till och blev förvånad över att se henne och inte den ja förväntade mig. Jag började till slut också skratta. Malin stod en bit bort och skrattade även hon

Så kan det va :)

Idag gick ja som ja skrev i förra inlägget upp vid 5.30. Ja var riktigt trött. Stressade och missade bussen precis, såg den åka förbi! Fan helvetes jävla skit tänkte jag!! Drog upp busstidstabellen och kollade när nästa buss gick. 6.35 gick nästa. Så ja gick hem, va hemma lite och sen gick ja till busshållsplattsen igen och denna gången missade ja som tur va inte bussfanskapet.

Kom ca en kvart sent till praktiken med det gjorde inte så mycket :) Va en lugn dag och ja fick sluta redan kl 2
och då kom syster min in till stan och så åkte vi ut till henne, myste och åt glass i stora lass.  Glass är min favorit godsak. När jag blir gammal ska jag leva på glass.


Efter denna snöiga gråa dag sitter jag nu i min goa säng med en massa levande ljus i rummet. Det enda som inte är bra just i detta nueet är att jag har såå ont i ryggen min. Men det är en värdslig sak som man brukar säga :) Det går ju över så varför klaga.



Vår vår vår kom hit till oss :) Har ni hört låten håll ut eller va den heter på radio? Ni vet där han sjunger håll ut, livet vänder i aprill. :) Jag gillar den låten!
Snart är det Aprill. Underbart va!
Efter det är det bara två månader till sommar.
Ännu mer underbart!

:)



Hemma från helgen

Hela veckan lång hade jag praktik, Måndag till fredag. Men helgen startade inte kl 2 på fredan när jag slutade praktiken. Nej för ja var bara hemma en liten stund för att ta mig nått att äta, sedan åkte jag till mitt jobb här i lilla Gnosjö och jobbade till 21.45. Helgen började inte där efter heller. Jag åkte hem och sov, gick upp och jobbade kl 8.00-15.00. Ja därefter blev det helg må ni tro :)


Mmmm, ja tog mig en siesta när jag kom hem från jobbet på lördan. För Malin slutade ju inte jobba fören 16.30
Ja för vi hade bestämt att vi skulle ses :) så medans hon tog hand om de gamla på Soläng där hon jobbar så låg jag och vilade mig vilket jag verkligen behövde :) och det gjorde verkligen susen, för när hon ringde och väckte mig blev jag såå pigg och fick så mycket ny energi. Sömn och är Malins skratt glädjeframkallande!







Efter power napen så tog jag mig en välbehövlig dusch sedan tog jag och satte mig i lill brum gullingen och åkte till Forsheda där Självaste Malin bor! Ungefär just då kan man säga att min helg började, för det var då som jag kände helg känslan. Ni vet känslan då man känner att det inte finns en massa måsten man ska göra :)


Ialla fall så hade vi en lugn och go lördags kväll men en massa skratt som det alltid blir när vi två umgås.
Söndagen gick Malin upp tidigt på morgonen för att ta hand om de gamla igen på hemmet. Medans hon gjorde det
fick jag klara mig själv. Vilket gick utmärkt eftersom jag SOV :) Kl 11 ringde hon och väckte mig och sa att hon kommer om en om timme. Så jag pallrade mig upp, bäddade sängen och gjorde iordning mig. När hon kom hem bestämde vi ooss för att åka till

JÖNKÖPING
Så vi åkte dit och gick i affärer på A6, och så gick vi på Ikea, när vi var där inne så längtare vi verkligen tills vi flyttar. Gasch, de har ju så fina saker där :) Tänk er så kul att få inreda sin egna lägenhet.



Mm nu sitter jag själv hemma i min säng och ska alldeles strax, så fort ja skrivit klart det här så ska jag lägga mig och sova. Ska upp tidigt imorgon, kl 5.30, senast! Blir trött så fort jag tänker på det! Jag är nog den morgon tröttaste människan som jag känner


RSS 2.0