Nuet

Det är ingen ide att visa att man är svag, saknar och ångrar sig . Bättre att vara lycklig åt med man har, dom man har omkring sig. Det är ju endå det man lever för, nuet. Försök att inte se bakåt utan lev i nuet.

Framåt är en annan femma. Visst är det härligt att kunna drömma ibland

 

God natt






götet

Mys mys mys. Nu ligger jag här i mitt stora mysiga rum men en massa levande ljus. När jag skaffar mig egen lägenhet så ska jag inreda med massa ljus som jag ska ha tända på kvällarna. finns det något mysigare än levande ljus?

Jag bestämde mig för att åka till Göteborg på lördag, min vän Becka ska föjla med så det blir perfekt! Hon har varit på gruppbostaden innan så hon känner personen vi ska åka med. Kommer bli roligt :) Jag hoppas vi hinner komma hem i tid på kvällen bara så att vi kan åka och kolla på flickan som lekte med elden med elinor som vi hade tänkt att vi skulle göra från början!



Hur som helst this is great! Alltihopa!


:O

Åh fy bubblan katten hundan! Det blir inget med kidnappningen på lördag. Synd!

Jobbet ringde och frågade i fall jag vill åka till Göteborg på lördag och gå på Liseberg med en boende.
Oh jag som knapt hittar i Gnosjö!

Kort

Jag och mina fina vänner i helgen hemma hos mig innan vi åkte vidare till sigges loge och dansade loss till Björn Rosenström i lördags!

Ni är finast i världen!





Hanna och Jag




Hanna, Jag och Kajsa!


Anna och Jag


Försöker se farliga ut, tror jag?


Elinor, Hanna, Ica, Anna och Lisa




Always fun!





Köss

God natt nu ska jag sova gott medans de flesta andra går upp.
Natten har gått bra att jobba! Nätterna går ganska fort faktiskt,
bara man inte kollar på klockan! 

Förresten vad det är kul att planera in en kidnappning av sin käre vän! Hihi speciellt när hon inte
har en blekaste om vart vi ska eller vad vi ska hitta på :) Chirin fyller nämligen år på lördag och hennes
dag kommer bli great då vi tänker kidnappa henne :)

Men nu ska ja blunda! God natt eller god morgon för er som går upp nu!


härligt

Fin finnemangens kanon !

 

 


bra

Ja må då säga att jag mår bra :) Det flyter på bra men jobb och mina vänner är dom underbaraste som finns och på tal om min familj, dom är de finaste som finns. Ja, det känns himla bra faktiskt med det mesta just nu.
 
Idag har jag varit ledig så dagen tillbringade jag i Värnamo med Amar och Chirin, otroligt söta och goa!
Fick en vattenpipa som de köpt när de var i Libanon nu i sommras. Att det ska rökas på nu! Typ. :)

Ialla fall vi hade bara bestämt att vi skulle ses över en fika med det slutade med att vi åkte och prov körde nya bilar, åt gooood mat hemma hos chirin och fikade (igen) på mc donalds. Klockan bara tickade iväg :)
Väldans trevlig dag!

Efter fikat åkte jag ut till sandra och Thomas en runda, alltid lika trevligt där ute! och sist men inte minst så åkte jag och träffade Elinor en sväng innan jag åkte hem. Toppen dag!

Nu ligger jag här i sängen, klockan är tolv och jag tänker sätta på en bra film för att hålla mig vaken ett tag till. Jobbar natt i morgon :)

God natt!

jobb

Det var trevligt igår, riktigt trevligt. Men en "lugn" förfest här hemma. San francisco, mintu och ett jäkla bra sällskap. Kunde inte bli annan är super trevligt.

Idag har jag bara legat i sängen och återhämtat mig, druckit flera liter vatten och sökt jobb.
I veckan ska jag på arbets intervju i Jönköping. Riktigt spännande. Det hade varit så jäkla kul om
jag fick jobbet. Det är jäkligt bra att ja ha timvikarie jobb här hemma också!
Lucky me.

Nu ska jag städa, det är alltid lika trevligt efteråt :)


yeaa

Härligt hätligt åkte bagusch hem eller hur fanken det stavas. hur som haver så är det ingen ide att skriva vad jag tänker göra förens jag gjort det för det blir endå inte som jag tänkt, oftast. Igår efter jobber åkte jag till värnamo och träffade hanna och emelie. kollade på pippi på rymmen, super as kals  nice tycker ja. astrid lingren var en super duper  nice en ´med väldans bra fantasi. jaaaa´just det!
 

ikvälll har vi dansat loss till rosenström! Nu ska ja sova
skriver mer en annan gång för nu tänker ja sova. era fucker
god natt

fuck

Jag tänker ta mig en lååång och varm dusch strax! Sendan ta på mig något varmt och mysigt och bege mig till jobbet. Slutar klockan tio ikväll så när jag kommer hem har jag bestämt mig för att bara mysa och ta det lugnt.

I morgon blir en mer fart fylld dag :) Shopping i Jönköping med världens bästa Anna och Hanna och på kvällen ska vi och co dansa loss på sigges loge. Kommer bli great känner jag på mig. Jag har nog aldrig varit ute och haft tråkigt med dessa töser! De är mina lyckospridare :)







I feel so fucking good


Rasken

Var och kollade på en katt unge idag. Världens sötaste kisse misse som kommer hem till mig om drygt två veckor. Jag tror jag ska döpa han till Rasken. Han var riktigt pigg och busig den rackaren så Rasken tror jag ska passa bra :)




höööstligt

Idag var ett typiskt höstväder. Grått, ruggit, blåsigt och regnar. Brr det kyler ena in i märgen.
Hösten är både deprimerande och mysig på nått konstigt sätt.

Var i  Jönköping idag och röntgades. Sista kontrollen efter operationen nu, förhoppningsvis om allt är bra. Dröjer innan jag får svar, hoppas verkligen allt ser okej ut! Vill inte på mer efterbesök på sjukhus.




Hur som helst tror ni på övernaturligt?

spökligt

Igår när jag skulle sova kändes det jätte konstigt precis varje gång jag höll på att somna. Det kändes som om någon var i rummet och jag hörde så väl mamma och pappa sitta nere vid tv:n. Det var en jätte obehaglig känsla som spred sig i kroppen, jag var så rädd att jag varken kunde röra mig eller ropa på dom där nere. Till slut vaknade jag till från "stelheten" och allt kändes bra igen och så precis när jag skulle somna om igen kom samma känsla tillbaka och jag var lika rädd igen men denna gången "drömde jag" att jag slet mig upp från sängen och kämpade mig mot min dörr för att ta mig ner till mamma och pappa, men jag slets tillbaka till sängen och då vaknade jag till och den obehagliga känslan försvan, igen då jag försökte somna om och då kom känslan tillbaka att någon var i rummet, och att jag inte kunde röra mig, det kändes som någon drog i täcket hela tiden. Jag var helt stel. Det äckliga var att jag var så medveten om allt att jag omöjligt kunde ha somnat och drömma detta. Det var så verkligt. Usch. Till slut när jag lyckades slita mig loss från denna stelheten i sängen vågade jag inte blunda igen eftersom varje gång jag gjorde det blev det så där läskigt så jag gick ner till pappa och mamma och la mig i soffan.


Det var kusligt.




Idag sökte jag ett personligt assistent jobb i Jönköping! Jag hoppas jag får det!

Tomt

Allt blir inte alltid som man har tänkt sig. Känns tomt, som ett stort jävla svart hål som finns kvar.

Var med tjejerna igår och drack och jag som sagt till mig själv att jag inte ska dricka mer, inte så att jag blir full ialla fall. Jag hatar faktiskt alkohol och gillar inte alls när personer blir odrägligt fulla men igår blev jag full. Kännde mig dock inte lika full som jag tydligen var när vi gick hem från harrys. I dag vaknade jag med värdens baksmälla och spyde. Fy fan! Man tror att alkohol ska bedöva det är de värsta!


tomt!


tvättat bilen

Yeh jag tvättade bilen själv och den har nog aldrig varit renare ;) , kanske inte riktigt stämmer men jag tvättade den och renare blev den :)

Nu tar jag helg!

rent

Jag städar för fullt här hemma. Har städat hela neder våningen och ska snart ge mig på mitt rum, finns inte så mycket och städa här som tur är, det var inte längesen jag städade mitt rum. Men hur som helst så blir det jätte bra efter jag dammat, dammsugat, torkat golven, tvättat och haft mig. Snart är jag klar här inne i huset och då ska jag ge mig ut och tvätta bilen. Det känns inte bra, vet fanken inte hur man gör och vad man ska använda för medel. Slutar säker med att jag åker ner till macken och tar biltvätten. Bara det blir ren så?

Själv ser jag ut som "hej kom och hjälp", jag har varken duschat eller fixat till mig det minsta sen jag steg upp idag. Efter jag städat bilen tänker jag ha egen vård :) Ansiktsmask, hårinpackning, rakning och fixa naglarna, ja allt :)

Men nu, städa mitt rum och sen tvätta bilen :/ Vad jag är duktig, ingen har inte ens bett mig göra nått :)

vännerna

Som jag trode det blev bättre när jag kom till jobbet. Och jag var pigg när jag slutatde så jag åkte och träffade tjejerna. Som sagt, dom är de finaste vännerna i världen.

Nu ska jag blunda och hoppas att jag kan somna hade jag tänkt, inte för att jag är trött men klockan är ett på natten och jag måste verkligen börja vakna i tid och sova om nätterna i stället.

God natt!

I morgon är det fredag  :) för er som typ inte visste det.

städat

Nu har jag städat bilen, om jag haft mer tid på mig hade jag gett mig på att tvätta av den utvändigt också men det få vara tills en annan gång.

Hur som helst denna dag känns världelös. Jag är trött och känner inte för att jobba. Men det posetiva är att jag vet att det kommer vända när jag kommer till jobbet. Det är faktiskt roligt att komma till jobbet varje gång. På jobbet glömmer jag allt annat för tillfället. Och det är kanon! Så när jag tänker efter, jag känner nog för att jobba endå.

Hur som haver, jag hoppas att jag är pigg ikväll när jag slutar så att jag orkar åka och träffa tjejerna hemma hos becka, Anna kommer dit också och henne har jag inte träffat sen evigheter. I vilket fall som helst så åker jag nog dit en runda så jag få träffa dom lite ialla fall.


gick inte

I natt kunde jag verkligen inte somna, det var lögn. Nu märker jag att kroppen börjar ta stryk av att jag vänder på dygnen hipp som happ när jag jobbar nätter. Sov ända till halv ett idag men som tur är börjar jag inte jobba förens tre idag.

Nu ska jag faktiskt chocka pappa, och johan med att städa bilen, helt själv. Något dom tror jag aldrig skulle göra.
:)



förlåt

Stackars Johan som får stå ut med mig när jag i prencip bara jobbar och sover. Var ute och träffade vännerna idag, det var verkligen vad som behövdes för jag ruttnar och blir deprimerad när jag bara är hemma. Det är svårt när de flesta pluggar dagtid och jag jobbar kvällar för det mesta men idag var ingen sån dag :)
Mina vänner är verkligen dom finaste. Jag har alltid roligt med dom!

Jag måste komma på nått sätt att få ut mina känslor på istället för att låta dom gå ut över nån annan (förlåt för det). Känns som Johan får ta det ganska mycket, när jag känner mig nere blir jag så osäker på mig själv, känner mig värdelös, ensam och att jag inte duger och det måste vara hur jobbigt som helst för andra.

Jag har inte kommit igång med simningen än men nästa vecka jobbar jag inga nätter så då ska jag försöka få igång normala rutiner på dagarna, gå upp i tid, äta ordentligt och simma. Kanske inte känner mig lika nere om jag håller på med något, som med simningen förhoppningsvis.

Kanske hösten har något med detta att göra också? Hur som helst är ledig nån kväll nästa vecka och då ska jag umgås mer med vännerna :) Dom får mig alltid glada.

 

:)

Jag ska in till stan och träffa värlens sötaste Chirin lite senare :) Det var typ evigheter sen! Ska bli så roligt att träffas igen! Min fina vän. Och i morgon, jag hoppas verkligen jag blir av med min torsdags kväll så att jag kan träffa Anna och Becka som kommer hem från Halmstad ihelgen innan jag åker till Johan.
Nu kallar duschen! Puss


Phu

Nu har jag jobbat några timmar. Ska försöka hålla mig vaket sent i natt eftersom jag ska jobba natt i morgon och då måste jag vara pigg. Ska alldeles strax kolla på svenska hollywood fruar. De verkar helt körda, vilken underhålling :)

Vet ni, jag längtar till helgen så att det skriker i mig. Jag ska vara ledig och tillbringa tiden med världens bästa Johan. Sen att vi ska åka och gå i affärer är ett plus då jag ska spana efter nån av jackorna jag vill ha, och lite annat :) Men det bästa är helt klar att jag få träffa min älskling. Längtar så det gör ont. Vill att helgen ska va evig!








jjjjjjjjjo

Var uppe med tuppen idag. Redan klockan 5.30 steg jag upp. Det var inget roligt alls, jag hade drömt hemska drömmar och det var fortfarande mörkt när jag gick upp så jag var trött och skraj. Men båda gick över så fort jag kom till jobbet :) 6.30-14.00  

Nu är jag hemma en timme och sen ska jag tillbaka och jobba 15.00-21.00
Så det blir inte mycket hänt idag mer än jobba.


grrrr

Ligger i sängen och lyssnar på REM, just nu spelas låten everybody hurts. Åh! Hold on.

Det är super duper mys i mitt rum nu när det är städat, igen som Johan sa
- Du hinner ju inte städa förens du stökat ner igen. Riktigt så är det inte.
Men jag är allt bra på att slänga kläderna på golvet efter dan, och ja sprida ut
mina saker. Jag är allt lite bekväm av mig. Men jag gillar när det är städat och fint,
det är ju så mycket mysigare då. Förresten köpte en liten sak till Johan som jag  tyckete
att han skulle ha, men den är så snygg så jag funderar på att behålla den själv (A)
Den passar bra i mitt rum. Fast, han ska få den :)
Hur som helst nu ska ja se hur länge jag kan hålla iordning på rummet denna gången.

Till en annan sak. Jag måste visa er lite snygga plagg som jag vill ha!


Antingen denna söta kappa i nån av färgena från HM.

 


Eller denna kappan lite mer "stilig", finns i svart också också från HM



Sen dessa två västar är ju så fina.
Jag vill ha!





God natt

Klockan är strax sju och jag ska snart lägga mig, blunda och somna. Just nu ligger jag och lyssnar på Christian Kjellvander - Drag The Dirt In. Förutom musiken är det tyst och ensamt. Jag önskar att jag kunde komma hem till Johan varje gång jag varit ute. Det är jobbigt att vara ifrån sin andra hälft och bara känna sig hel vissa helger då vi är tillsammans. Älsklingen får mig att känna mig hel. Älskar honom!


ensam helg

Känns lite ensamt att gå och jobba i natt igen faktiskt. Fast jag är inte avundsjuk på alla som dricker bara på alla som umgås med sina vänner. Jag saknar mina så mycket! Men i veckan ska jag och Hanna försöka hinna ses ialla fall! Jag jobbar ganska mycket just nu. Hur som helst, jag ska försöka göra det bästa av situvationen inatt, jag ska köpa med mig nått gott och mysa framför tvn och senare gå och små pula lite, städa och baka. Det är faktiskt ganska mysigt att jobba natt endå. Jag har lyckats bra med att vända på dygnet så det går bra. Skulle kunna jobba nån till natt nu när jag endå är på gång, men i morgon är jag ledig. och på måndag jobbar jag hela dagen lång, dubbelt pass. Och på tidag, ja då jobbr jag natten till onsdag. Det är tur att jag har lätt för att hålla på såhär, vända på dygnen hipp som happ.



god morgon, nu ska jag sova

God morgon. Nu har jag jobbat hela natten lång och det gjorde susen att jag sov och bara slappade igår för jag var pigg natten lång och jag fick jätte mycket gjort. Jag städade en massa och så bakade jag bullar och en ananaspaj, Läste på och skrev ett "prov" om delegering.
Jag tror bestämt att jag ska ha en sån dag där jag är lika duktig hemma. Då blir nog mamsen glad :)

Tänkte att jag skulle sova nu men jag är inte speciellt trött, konstigt nog. Hoppas jag är lika pigg i natt!


slapp dag vaken natt

Vaknade tidigt idag. Klockan halv 11 befann jag mig nere på biblioteket och kollade på teater med mamma och Sandra och tillsammans med mååånga andra. Teaten var jätte bra och rolig, dom som spelade var jätte duktiga allihopa :)

Mer än kollat på teater idag har jag inte gjort. Jag har legat i sängen och sovit, slappat och slappat och laddat upp batterierna. I natt ska jag jobba och jag har tänkt att jag ska städa, tvätta (ja jag kan tvätta Johan :)) baka och dona natten lång. Så imorgon när morgon personalen kommer, och de boende vaknar så är det rent och fint och finns nybakta frallor och mumsa i sig till frukost, och bullar till eftermiddags kaffet när de boende kommer hem från jobbet :)

Ja det är vad jag har tänkt ialla fall att jag ska göra. Vi få dock se vad jag orkar i natt :)
Om jag inte gör allt i natt så har ju två nätter till på mig :)


Hur som haver PUSS


hick

Satan i gatan vad jag har hickar. Vem tänker på mig?


Mysigaste

Åh lika mysigt varje gång att träffa älsklingen :), och lika jobbig att åka ifrån honom :/ Hade velat hoppa in i lastbilen och följa med. Längtar så in i bomben tills nästa helg. Då ska vi bara mysa vi två :)


Happy me

Woho gick upp tidigt idag. Redan klockan sex, eller okej jag låg och drog mig i sägen ett tag men kl 6.45 var jag på jobbet. Jobbade bara till klockan 10.45 idag. Skön arbetsdag. Hur som haver idag ska jag åka och fika med min älskling :D han åker förbi smålandsstenar idag. Blev så glad när han sa det :)
Fick jag veta nu när jag kom hem att Sandra och Måns kommer hit idag :) Också himla trevligt.

Att jag inte går upp tidigt varje dag, tänk så mycket man få gjort och så bra man mår.


Imorgon ska jag umgås med mamma, vi ska ner och kolla på en teater som dom jag jobbar med ska spela upp på Brahefestivalen som är nu i helgen. Dom är så duktiga såå :) har tjuv tjikat lite på youtube där ett klipp finns med sen när de spelade in sin skiva. Jag älskar teater heter klippet :) Man blir så glad, de sprider sån glädje :)
Igår var de med på tv 4 nyheterna också :) Ska bli kul att se dom uppträda.


slapp

Slapp dag idag också. jag har typ vänt på dygnet lite smått. Börjat vara uppe sent och sova fram tills runt klockan 12. Visserligen gör det inget denna veckan eftersom jag ska jobba tre nätter i rad. Men sen måste jag få vanlig rutin på dagarna. Börja ställa klockan på en vettig tid, gå upp äta frukost och gå min promenad. Men det tar jag då.

Nu ska jag hoppa in i duchen

investera

Blev inga promenader i helgen. Jag skyller på det dåliga vädret. Det var typ storm i lördags faktiskt. Hur som helst i morgon ska jag åka och investera ett års kort på simhallen! Det är bra! Simma är bra.

Om jag kanske skulle ta tag i mitt liv och städa mitt rum nu? Ja så få det nog bli.
Idag har varit en riktigt latar dag, bara slappat hela dan lång. Någonting skulle kännas bra att få gjort.
Nu ska jag städa!





Snipp snapp ...

Snipp snapp så var helgen slut. I torsdags kväll efter jobbet åkte jag upp till Johan och stannade där över helgen. Önskar jag kunde få somna och vakna upp brevid honom oftare. Hur som helst åkte hem tidigt igår eftersom jag
började jobba klockan två till nio. Var segt att jobba igår, jag hade mycket hellre legat framför tvn med johan och myst. Haft söndags mys helt enkelt. Slappat, gått en promenad och ätit nått gott men så är det.

Från och med nu så, ialla fall så länge jag får mycket jobb mitt i veckorna så ska jag säga nej till att jobba på helgerna. Ialla fall så att jag inte jobba mer än var tredje helg. Känner att jag måste få mer tid till vänner och Johan. Vännerna kan jag dock träffa på veckorna också efter eller före jag jobbar. Men helg är ju en annan sak, man kan hitta på roligare saker. Och Johan träffar jag inte alls ofta, det går två eller ibland fler veckor mellan varje gång vi ses oftast. Det är skit jobbigt.

Jag vet att det har varit mitt val. Först var det ju valet jag tog i sommras, att jag jobbade där nere hela 7 veckor och då kunde vi inte ses ofta. Men endå är jag glad att jag testade på det för nu slipper jag gå och grubbla på hur det skulle vatt. Jag tror det är viktigt, jätte viktigt att man inte låter kärleken vara ett hinder för saker man verkligen vill testa på. (Om det är sann kärlek så bestär den, visst?)
Visst jag kunde känna att jag ångrade mig under tiden jag var där nere men det känndes så mycket bättre när jag faktiskt klarat av det.

Men nu, nu är det en helt annan sak. Jag känner att jag måste jobba varje tillfälle det frågar eftersom jag inte vet när det blir jobb nästa gång. Men riktigt så är det inte, troligtvis kommer jag ha lika mycket jobba som jag har nu fram till vinter (Runt 3 till 5 dagar i veckan och nån helg) sen vet jag inte hur mycket det blir, men jag kommer få jobba extra om jag vill men kanske inte lika mycket.

Hur som helst
När jag tänker på hur det är så blir jag så fruktansvärt glad för att Johan står ut och låter mig göra mina val, att han stötar mig genom allt, speciellt under sommarn. Påmint mig om att det blir bättre efter sommaren. Och även om det inte blivit det nu så står han ut med att jag jobbar helger och att vi inte ses så ofta. Han är helt underbar min fina Johan som finns vid min sida speciellt just nu denna perioden i mitt liv. Nu efter skolan när jag tar alla mina stora beslut. Snart förhoppningsvis flytta och nått annat jobb närmare honom.  Nästa år känner jag inte för att gå timvikarie såhär ovisst.

Jag är såå kär och lycklig :)  Jag kan inte önska mig något finare än Johan, han är finast och världens bästa pojkvän.


Haj

Nu har jag varit ute och gått i 40 min, om det inte regnade hade jag gått längre för idag var det skönt att gå, bortsett från regnet då. Det är bra att jag har Johan som tjatar på mig annars hade jag nog skjutit upp den här rundan idag till en annan dag. Jag brukar jämt komma på bra bortförklaringar till varför jag inte behöver gå. Som idag att det går ju inte gå när det regnar. Men som sagt jag ska jag ska jag ska. mest för att choka alla andra att jag faktiskt kan :)

Johan frågade innan om jag skulle ta paus från detta över helgen. Men självklart inte! Vi ska ut och gå :) Ialla fall jag!

Men nu börjar jag om en kvart :/ och jag har bara hunnit föna håret efter duschen. Nu måste jag kila!


helg sooon :)

I efter middag ska jag iväg och jobba sen är jag ledig fram till söndag eftermiddag. Ska åka till Johan i helgen :)
Ska bli jätte skönt, mysigt och underbart att få vara med älsklingen. Längtar ihjäl mig efter godingen :)
Var såå längessen :(

Men innan detta ska jag ta mig en lång promenad och sen en varm och skön dusch, eller åka och simma. Få se vilket det blir :)
Puss

film pajm

Nu ska jag krypa ner i min ny bäddade säng och kolla på film till jag somnar.
Skulle egentligen vart ledig idag men jag fick jobba för det saknades personal ikväll, 
vilket inte jag har något emot. Jag jobbar ju gärna! 
Så idag har jag bara hunnit med och städat mitt rum lite och simmat.
Go kväll!

drömmar

Halv två öppnar simhallen och då ska jag dit och simma. Men nu innan det ska jag städa mitt rum och bädda rent. Finns det nått skönare än att lägga sig i en renbäddad säng? Jag tror inte det.
Hur som haver jag drömde en massa konstigt i natt, att jag var i på nån bongård och kollade på små gris bebisar, som såg ut som små små hund valpar. Och sen ville jag tatuera mig men då kom en gamla vän till mig och sa att jag inte fick. Ja o sen åkte jag buss och vid vägkanten kom det indianer och vandrade, hur många som helst. Alla var hel skumt. Igår natt drömde jag att jag att jag väntade barn men Johan samtidigt som sandra och thomas.
Allt kan bli så knasigt när man drömmer :)

Men hur som haver. Nu ska jag städa!

:)

Idag har jag varit hurtig :) Varit ute och gått, simmat och cyklat och jobbat nu ikväll.
Imorgon är jag ledig och då ska jag städa hade jag tänkt. Men vi få se bara för att jag säger att jag ska så gör jag väl inte det. Ska ialla fall försöka vara lika hurtig imorgon också när det gäller motion :)

Saknar min underbara bästa Johan

i can do it

Ska bevisa för er som inte tror på mig :) och för mig själv, för jag vet inte om jag tror på mig. Men jag ska klara det!

Har varit ute och gått rask promenad i tre kvart. Tänker inte skriva vad jag tänker göra förens jag gjort det. Men jag uppdatera nog om en stund igen.



Jobba i kväll förresten :) Det är kul.

RSS 2.0