i solen

Valborrrg.

Har legat ute och solat hela dan. Mysigt värre, mindre kul var när mamma kom ut och la sig och blev jättre brun på jätte kort tid. Fuskigt! En annan få kämpa för att de ska synas... Fast, det var mysigt med mammas sällskap :)

Nu ligger jag uppe på mitt rum i sägen, har ont i hunudet. Tänkte sova lite så att jag förhoppnigsvis mår bättre ikväll. Min gos kommer ju :)

Puss


Framtiden

Jenny, min Jenny ringde nyss och sa att hon ska flytta till england efter sommaren. Vad jag kommer att sakna tösen! Ett år kommer hon va borta. Lätt att jag kommer åka dit och hälsa på! Jag är så glad för hennes skull, att hon hittat vad hon vill hålla på med :) Lilla Jenny.

Undra var resten av klasskompisara tar vägen. Undra vart jag tar vägen efter sommarn!? Närnara min baby hoppas jag!

Piller

Nej, det blev ändrade planer igår. Jag åkte till syster min, vi solade, hämtade våra kläder som hade kommit som vi beställt från Ellos. kollade på film och åt god kvällsmat när Thomas kom hem. Värket i skallen kom från och till, tog några piller och vilade lite, sen orkade jag med en stund.

Idag vaknade jag upp hemma oss Sandra, tidigt när Thomas åkte till jobbet. Det varm och ljust inne i rummet där jag låg, ute var det klarblå himmel. Klockan var alldeles för tidig tyckte jag så jag blundade och envisade till att somna om. Till slut gick det. Vaknade igen klockan 8.30 av att Måns (hunden) kommer och ger mig en blöt kyss i ansiktet. Nedrans hund tänke jag och kollar på honom, där står han med världens sötaste valp ögon och viftar glatt på svansen. Går ju inte annat än tycka om honom då. Kände mig pigg och utvilad så jag och Måns gick ner, gjorde iordning lite frukost och så gick vi ut och satte oss i gräsmattan. Myspys

Senadre runt kl 10 kommer en nyvaken syster ut till mig i solen och lägger sig. Vi ligger tysta och njuter av solen, Måns kommer och bökar på en då och då för att få lite uppmärksamhet annars var allt lugnt och skönt.

Klockan 11 åker jag in till skolan, inte kul alls för jag hade så ont i skallebanken. Men det släppte lite efter att ja knaprat några piller, och när jag fick träffa alla underbara kompisar igen. Det var så skönt att komma tillbaka till skolan! Två lektioner hade vi, och en timmes hålrast mellan, då satt vi ute i gräset och solade, med musik från bilen och med isglass i handen. Det var underbart. Jag älskar våren när den är som den var idag.

Imorgon ska jag sola! Eftersom det inte blir nån nedrans studentresa för mig så måste jag jobba hårt här hemma på min bränna! Det går ju bara inte för sig att jag kommer på studentdagen som en blekfis jämfört med de andra. Nej det går inte! Ut i solen bara med mig. Gott gott.



Imorgon får jag äntligen träffa min älskling! Som jag har längtat, som jag längtar, han är ju inte här än. Underbart ska det bli! Han är underbar!



Nog gå bra

Varmt och skönt väder. Jag bör verkligen komma ut. Efter att vilat en hel natt känns huvudet mycket bättre än vad det gjorde igår. Så nu är mina planer att gå ut en sväng.

Senare idag SKA jag göra klart ett skolarbete. Få ladda upp med lite goda vindruvor så ska det nog gå bra.

Jag hoppas att den förgrymmade värken i skallen inte kommer tillbaka. Jag vill till skolan nu!

Nu ska jag ut. Puss!

Måns-polis kort

hej hej hemskt mycket hej! Anna skickade en bild till mig nyss. Vi två och Måns polis. Vilken historia. Va underbart kul jag hade den kvällen. Jag är galen i poliser när jag är onykter. Mys






Till helgen kommer min älskling och förhoppnigsvis om jag orkar så ska vi åka ut till Sandra och Thomas och Grilla. Den årliga valborgs festen i Åminne går inte att missa ju! Det hör liksom till att åka ut dit och grilla på valborg.

Ska försöka att orka gå till skolan på Torsdag också, men det få vi se då. Just nu känns det inte så bra i skallebanken.


Så är det med at. Nu ska jag leta fakta om sekter. Måste försöka att göra klart lite skolarbete! 





Magiskt

Piss vademekum är vad det är.

Det blir ingen skola imorgon, huvudet tillåter inte det. Inte kul.

Jag längtar något truktansvärt till nästa helge för då ska jag träffa min love boy. Jag hoppas verkligen jag är så pass pigg så att jag orkar med att åka 17 mil.


Fårhållanden
Förr trode jag inte på distansförhållanden. Jag trode inte att sånt höll i längden men nu vet jag att det fungerar alldeles utmärkt. Kärleken är så stärk så ingenting kan stå ivägen känns det som. 17 mil får mig bara att längta änu mer och de gånger vi ses bli en aning roligare än om vi skulle ses hela tiden tror jag. Visserligen skulle jag tycka om att träffa Johan lika mycket fast vi hade möjlighet till att ses hur ofta vi vill, jag hade aldrig tröttnat. Jag vill va närmare johan hela tiden faktiskt, 17 mil är ganska jobbigt. Men det går.

Jag tror att egen-tid är det viktigaste som finns! Att ens pojkvän ska, när han känner för det kunna umgås med sina vänner utan sin flickvän och lika dant att flickvännen ska kunna få umgås med sina vänner. Vänner betyder så mycket. Viktigt är ju självklart också att man ska kunna umgås med sina vänner tillsammas.


Jag är som jag skrivit förut världens lyckligaste flickvän :) för varje stund som går, varje gång jag tänker på Johan, varje gång han hör av sig så är jag världens lyckligaste.

Varje gång jag tänker på Johan sprider sig ett välbehag i hela kroppen, jag känner mig så lycklig, glad över att jag träffat honom. Det är riktigt märkligt hur vi träffades. Märkligt att kemin stämde så bra.

Jag minns första dagen vi träffades som om den vore igår. Drygt en vecka tillbaka innan vi träffades, innan vi viste om varandra så berättade Malin för mig att hon skrev med en kille från nätet, och att de hade bestämt för att ses. Kul tyckte jag. Malin fortsatte och sa
- Men jag vill inte åka och träffa honom själv
- Nehe hur ska du göra då undrade jag
- Jo jag frågar om han har nån kompis han kan ta med sig till dig, så kan vi frya gå och kolla på bio
- Nej! Glöm det.
- Snälla!
- Nej!

Några dagar senare berättar Malin att hon frågat Oskar (killen som hon ska träffa) om han hade nån kompis som ville föjla med och kolla på bio.

- Nej men jag sa ju att jag inte ville
- Ja men nu har han ju frågat och kompisen var på
- Jag hatar dig
- Jag älskar dig också. Camilla vi ska på pardejt sa hon och sken som en sol medans det pirrade lite i magen på mig.

Ungefär så gick det till. Det var inte så mycket snack. Det var bara att lyda Mailn ungefär. Samtidigt blev jag allt mer nyfiken på den här killen som jag skulle träffa. Jag kände att jag var tvungen att kolla upp lite om honom innan jag skulle åka och träffa honom.

Blev vänner på facebook. Han var den första av oss som skrev.  Skrev med varandra, sms och ringde ungefär en vecka, sen var det fredag. Jag och Malin åkte upp till Jönköping. Båda pirriga och nervösa som tusan. Väl i Jönköping rikgde vi och kollade vart grabbarna var, de var på Ikeas parkering. Så vi åkte dit, parkerade bilen och gick ut. Nervös som tusan var jag, ringde Johan igen och sa att vi också stod på ikeas parkering nu och frågade vart dom var, sa vart vi stod och till slut säger han, jag ser dig. Jisses må ni tro vad nervös jag var då. Tillslut såg jag han också. Vilken syn, där borta stod den vackraste killen jag någonsin sett. Vi hälsade på varandra och pratade lite, sen hoppade vi in i bilarna, killarna körde först och vi efter till centrum. Parkerade och så gick vi mot bion.

Jag trode aldrig att det skulle kännas så bra. Efter bion åkte vi hem till Malin, Oskar och Johan följde med. Vi drack vin och öl den kvällen och pratade och jag hade verkligen jätte trevligt.

Kvällen var magisk. Från första ögonblicket jag såg honom kände jag att det var nått alldeles speciellt med den här killen. Jag har aldrig känns så förut. Det är underbart. Jag blev kär i någon jag inte kände och ju mer jag lärde känna honom ju mer kär blev jag.

Min Johan :)

Mailn ska ha all Tack, oskar också! Utan dom två hade jag förmodligen aldrig träffat Johan.






På Tal om vänner! Min underbara vän Jenny var här nyss och lämnade en bit tårta, jag missade tjejkvällen hemma oss henne igår eftersom jag inte orkade komma. Hon tyckte att jag också skulle få lite gott. Hon är ju bara för söt!

Jag saknar verkligen alla! Jag vill till skolan och träffa alla!



Så piss

Det känns så piss att ligga bort en helg, speciellt när det är så strålande fint väder ute. Jag får ångest över att jag inte orkar vara ute mer. Förra helgen låg jag också inne. Det är fruktansvärt tråkigt.

Idag gav jag mig fan på att jag skulle orka följa med mamma och pappa in till Värnamo på vårmaknaden, jag ångrade mig stort redan påväg dit. Huvudet värkte, jag mådde illa och fick svårt för att andas. Det var hemskt att gå på stan bland allt folk, men jag gav mig tusan på at. Gick in och kollade på skor, hittade ett par som fick duga till studenten. Efter sko letandet som inte tog så lång tid orkade jag inte med mer så vi åkte hem. Fick stanna påväg hem och spy, därefter lättade smärtan lite. Väl hemma gick jag och la mig.
Så himla tråkigt!

Vill inte stanna hemma från skolan en vecka till. Jag vill ut.

Kvällen för mig kommer spenderas framför tvn. Hoppas nått bra tv program går ikväll!

Saknar min gos

Drygt en månad

Morsning korsning. Huvudet känns en aning bättre idag, men bara en aning. Jag vill bli pigg till helgen, även fast jag inte har några planer. Jag dör av tråkighet här hemma! Trött på att ligga, gå upp, få ont, ligga, gå upp få ont, tvinga sig vara upp lite, ligga osv. Snart har jag missat två veckor i skolan också, not good men inte hela världen. Bara jag kommer tillbaka nästa vecka!

Jag vill ha student! Drygt en månad kvar, lite mer sen kommer friheten :) Ingenting står i vägen och tusen möjligheter står framför en. Underbart.



Jag är kär så att det skriker i mig, jag har lust att ropa ut och berätta  för alla i hela världen om hur kär jag är i världens bästa pojkvän. Lycklig är jag. :)  Underbart va

Så fort jag anstränger mig

Ändrade planer. Jag hoppade in i duschen och det var jobbigare än jag trode. Så åka till Sandra fick jag glöma, jag är nog inte så pigg än som jag tror. Huvudet värker så fort jag anstränger mig för mycket.
Imorgon ska jag gå ner och ta bort stygnen jag har på magen och huvudet ialla fall. Då får jag äntligen duscha håret, Ska bli riktigt skönt.


resten av dagen bli vila, försöka gå så mycket jag kan, vila gå, vila och sova.

Lite tv tittande och ringa och prata med någon också, för att inte dö av rastlöshet.




 


Saknar mina

Saknar mina fina vänner i klassen, Anna Amar och Chirin kom och hälsade på när jag låg på sjukhuset i Jönköping, de hälsade från alla andra i klassen och så hade de med sig en nalle och ett kort från alla. Det är så otroligt söta.
Min älsklings Johan kom och hälsade på en dag också, saknar han något oehört mycket!
Familjen hälsade också på under tiden jag låg inne, besöken var det bästa. Det var långtråkigt att ligga inne, det var nästan så att man ringde på sköterskan för att  be henne underhålla en lite. Telefonsamtalen var också uppskattade även fast jag mest kanske lät trött och sur tillbaka ibland, men det var bara för att jag hade ont. Inerst inne var jag världens lyckligaste

Ville bara säga med detta att jag är lycklig som har så fina vänner och människor i min omgivning som bryr sig.

Kärlek är det finaste som finns.
 
Jag är så kär också! Ibland kommer jag på mig själv att jag går och ler så att mungiporna står änna uppe vid öronen ungefär, det är då jag atumatiskt täker på hur underbar killen är jag träffat. Jag kan inte sluta tänka på honom, han får mig så lycklig och allt känns så bra. Att få kolla rakt in i hans ögon får mig verkligen att glömma allt annat, jag fylls av kärlek. Hans blick är magisk, och på tal om hans underbara omslutnande famn. Jag känner mig som en prinsessa i hans närhet. Han är vackrare än vackrast, smart, snygg, rolig, charmig, han är allt man kan önska sig. En prins :)
Min prins och jag älskar honom.



PROBLEM
Jag måste tala ut om mitt hår också, jag har det verkligen inte lätt! Mitt hår är katastrof. Varje gång jag går förbi en spegel och få se hur jag själv ser ut i skallen börjar jag nästan lipa, låter ytligt jag vet, men jag mår verkligen inte bra av att se mitt hår som ett fågelbo på ena sidan, rakat lite och ful hårfärg. Det är hemskt! I nån vecka nu får jag gömma mig i mössa! Sen innan studenten hoppas jag att frissan kan göra ett under med mitt hår. OMG

Dagens plan!
Huvudvärken/trycket känns som om det har stannat, det blir liksom inte bättre för varje dag nu utan det känns som om det känns lika dant hela tiden, kanske det blir bättre sakta men säkert, jag är lite otålig av mig. Jag vill att det ska bli bra nu! I eftermiddag ska mamsen in till Värnamo så jag tänkte passa på att följa med till Sandra och vara där ute sålänge. Jag tänkte att då få jag se hur pass ont jag får, om jag överlever. Iså fall kanske jag överlever att gå till skolan snart. Jag få testa mig fram och se hur länge jag orkar vara uppe. Hos Sandra kan jag ju alltid lägga mig och vila om jag "dör".




Hittade en gamla bild på mig och Malin, kände att jag var tvungen att lägga upp den :)


Operationen i åtta och en halv timme

Hemkommen från sjukan nu. Kom hem igår. Jag är så stolt över mig själv som överlevt. Vissa stunder, efter operationen trode jag att jag skulle kollavippa, vilket jag ville vissa stunder när jag måde som sämst. Men för var dag som gått så har smärtan blivit lindrigare och nu ser det ljust ut. Snart kanske jag är fit for fight igen.

Förra måndagen när jag åkte upp till Linköping var jag hur lugn som helst inför operationen. Jag sov hela natten och på morgonen blev jag väckt, fick gå och dusch, i något medel som gjorde håret till ett enda stort trassel. Sen fick jag byta om till operationskläder, la mig i sängen fick nån lugnande tablett och sen klockan åtta på morgonen rullade dom ner sängen med mig i till operationssalen. Jag var inte ett dugg nervös, kände ingen oro eller nånting över de strax skulle in och skära och hålla på i sakallen på mig. Jag la mig på operations bordet och fick andas in luft gas, allt började snurra och jag kände hur tunga ögonlocken började bli. Sen minns jag inte mer.

Operationen skulle ta två timmar, men tog åtta och en halv timme.
Operationen gick inte som de hade tänkt sig, de hittade små hjärn blödningar, och jag hade en massa nervtrådar som låg i vägen så de var tvugna att öppna upp mer i huvudet på mig. Cystan hade väggar som de var tvugna att öppna och jag vet inte riktigt allt men till slut fick dom in shunten på plats och kunde sy igen skallen.

På eftermiddan när jag vaknade upp mådde jag värre än sämst. Det första jag sa när jag vaknade var till mamma, jag frågade om jag hade nått hår kvar. Jag var så orolig för mitt hår. Det är jag nu också! Jag har inte fått duscha det än och det känns som svinto. Inte kul alls! 

Ialla fall så låg jag uppe i linköping till fredagen, då var jag lite piggare och klarade stå upp utan att må så illa att jag började spy. På fredan fick jag åka ambulans vilket jag hade sett fram emot. Men det var inte så kul som jag trode det skulle bli. Det var en hemst bilfärd till Jönköping. Jag mådde fruktansvärt ialla och hade fruktansvärt ont i huvudet. Till slut kom jag fram till Jönköping och där började jag bli piggare, klarade att gå själv fram och tillbaka till toaletten utan någon som höll i mig. Efter varje dag som gick försvan lite utav trycket i huvudet.

På fredan kom Anna och körde hem mig. Det var också en hemsk bilfärd. På en vecka hade jag inte varit uppe mer än gått några meter och sen lagt mig i sängen igen pga trycket i huvudet och illamåendet. Nu gick jag hela vägen från avdelningen ner till parkeringen där bilen stod, satt upp hela vägen hem. Jag hade svårt för att andra, mådde ialla och hade ont i huvudet. Det var hemskt! 

Det var en lättnad när jag kom hem. Hemma är bäst. Mamma och pappa.
Jag försökte äta men det gick inte, mat har inte varit på tal om under tiden jag legat på sjukhus. Där fick jag max o mig en halv potatis. Men efter vilat någon timme fick jag i mig lite mat och nu har aptiten kommit tillbaka.
Spänningen i huvudet jag får så fort jag sitter eller går upp börjar släppa mer och mer.
Det är jobbigt än men det ser ljust ut!

I veckan blir det till att stanna hemma och vila, och försöka vara uppe och gå så mycket som jag orkar för att komma igång igen. Sen ska Även stygnen tas bort.

Mina krigs skador. 


 

sexlust och sexleksaker

Rubriker är så svåra att komma på, speciellt något som fångar upp och som verkar intressant att läsa om.
 
Inte för att jag ska skriva om sexlust. Inte idag ialla fall. Men nu när jag skriver om det så kom jag att tänka på ett ämne som dom pratade om på radio igår, och det var om sexleksaker. Att det är mer accepterande att tjejer använder sig av sexleksaker, men killar däremot ses det mer som snuskigt och är inte alls lika accepterande. Varför är det så?
och så diskuterade dom och sa sina åsikter. Det var sjuk kul att lyssna på och höra vad folk tyckte.



Fredag och jag har inga som helst planer. Det känns skönt. Det kommer nog bli lite vår städning och musik på hög volym när mamma och pappa åkt. Jag älskar att städa när jag är själv, eller älskar är kanske att ta i. Men jag gillar´t, jag känner mig duktig och samtidigt kan jag få en stund för mig själv och rensa tankarna. Sen är det alltid kul att folk uppskattar att man städat. Jag är nog lite speciell som gillar att städa? Längtar tills jag flyttar hemifrån, tänk er att få inreda sin egen lägenhet och hålla ordning på den själv. Världens mysigaste ju. Förhoppningsvis är man två om det. Mys!

Ja förutom att jag har tänkt städa idag, så ska jag hoppas på att min gos kommer och hälsar på :) Min underbara lover boy. Han är underbar. Världens finaste kille! Massar pussar på honom

På måndag åker ja :/ tisdag opereras, kommer förhoppningsvis hem på lördag från sjukhuset.

På måndag åker ja :/ tisdag opereras, kommer förhoppningsvis hem på lördag från sjukhuset

Var i Linköping idag och pratade med läkaren, fick veta lite mer om hur operationen kommer gå till. Han gick igenom hur nersövningen och allt kommer att gå till. Fyra ställen kommer dom att behöva gå in på, så frya ärr kommer ja få, ett på huvudet, ett bakom örat, ett på nyckel benet och ett på magen. Känns inte kul men det är väl det minsta jag borde oroa mig för nu. Rakat hår (lite) och ont och ärrig på tisdag när jag vaknar upp. Jag vill inte. Jag gillar inte sjukhus. Nålar, slangar och skit. Det enda roliga är att jag kommer få åka ambulans när jag ska till jönköping på torsdag och ligga där :)

Efter sjukhusbesöket idag så gick ja, mamma och pappa på A6. Jag hittade min studentklänning :) Det kändes helt underbart  när jag provade den. Nästa gång jag har på mig den så står jag där med studentmössan på också.
Jag längtar!!



Saknar min underbara love boy!

Färjestad

Hemkommen från Sandra nu. det var myspys. Vi var ute och pysslade om hästarna, gosade med fölet och busade med Måns.

Nu ska jag ut och gå en långrunda i det härliga vår vädret.

Ikväll tar Färjesdad hem matchen föresten! Det är göttans.

Köss

Som en prinsessa

Min gos kom hit igår kväll och sov här så i natt har jag sovit som en prinsessa :)
Igår när vi skulle äta så testade vi den nya pizzerian Arken i Gnosjö, de var jätte goda.
Jag testade en halvinbakt pizza som såg ut som en fisk. Inte alls vad jag hade förväntat mig,
men god var den.

Vi gick upp tidigt idag och det känndes inte alls bra, om jag hade fått bestämma så hade han inte fått åka.
:)


Snart ska jag bege mig ut till Sandra och Thomas i Åminne och hälsa på. Det blir trevlans!


Thomas och Månsen


Köss

Måndag

Jag skrev aldrig om söndagen när jag berättade om helgen sist. Jag och pappa köpte med oss fika och åkte ut till Sandra och Thomas där Peter också var och så kollade vi på hockey, De hejjade på hv och jag var lite utstött som höll på Färjestad. Men gladast var jag när matchen var slut. De kunde de allt ha :D

Idag
Jag har inte mycket alls att skriva, det händer inte så mycket just idag. Vaknade vid åtta imorsen, somnade om och vaknade vid tolv av att Johan ringde. Det var mysigt att vakna av hans underbara röst.

Ja sen har jag verkligen inte gjort mycket alls idag! Det är nästan så att jag får lite ångest över att jag inte har gjort nått, men när jag tänker efter så är det ju faktiskt tillåtet när man har lov.

Annars när man har lov är det världens bästa tillfälle att göra sånt man inte hinner annars när man går i skolan, men att passa på att göra saker bara för att man ska göra det är ju inte speciellt kul heller. Jag tror alla behöver lite tid för sig själva ibland.

Min gos är och kör i trakterna så jag kanske ska åka och träffa han ikväll :) Jag längtar! Det blir mys

I morgon ska jag ialla fall inte ligga bort min dag som jag gjort idag, (även om det varit skönt) jag ska åka ut till Sandra och mysa, rida och ha det trevligt :)



Så är det med ett. Nu tänker jag gå och ha liten egen spa, en lång varm go dusch, hårinpackning, ansikts inpackning.
Det sätter guld på vardan. Myspys.

Puss!


Kort på min gos :)

Visst är det underbart att vara kär!


Min helg har varit riktigt mysig. På fredag kväll kom Johan hit, han fick träffa mina föräldrar för första gången.
Sen åkte vi till Värnamo och träffade mina tjejkompisar. Drack lite och hade det trevligt, när de andra skulle vidare till harrys åkte vi hem. Hemma fortsatte vi kvällen med lite vin och öl sen sov vi gott.

Lördagen var det underbart väder ute, vi tog en utflykt ut till åminne och hälsade på min syster och hennes kille. Efter besöket åkte vi vidare till ett ställe utanför Ljungby och hälsade på Johans kompis och hans flickvän.
På kvällen åt vi mat och kollade på film hemma med mamma och pappa, sen tog vi oss några öl, lr ja pappa och Johan tog sig ett par, lastbilschaförer som dom är.

Det känndes skönt att det gick så bra i helgen när han träffade mina föräldrar. Men o andra sidan, varför skulle det inte göra? Johan är världens bäst :) Mina föräldrar med.

Jag är så lycklig :)


I veckan vankas det påsk lov och jag ska inte jobba en enda dag, jag ska passa på och njuta av mitt sista lov. Det känns konstigt! Aldrig mer nått lov, men jag gillar´t, allt bara jag få komma ut i det fria och börja jobb och kan flytta och bo vart jag vill. Till helgen är det påsk som sagt, fest, påsk middag och Elmia står som förslag. Det blir nog riktigt bra.
Ja ska ialla fall passa på att ha riktigt roligt, för sen kommer jag dö av rastlöshet när ja ligger på sjukhus en vecka efter operationen. Ja gillar inte att ligga still. Men det blir nog bra det med till slut.

Nu tror jag att jag ska sova ialla fall. Vi hörs köss på er




Underbara Johan




Kort från vår modevisning

Idag är det dags att redovisa vårt stora projektarbete som vi hållt på med i ett år nu. Ska bli riktigt skönt att äntligen bli klara med allt.


Kort från modevisningen vi hade.
Anna, Jenny, kajsa och jag


Ikväll blir det fest!
Köss

kort

Underbara torsdags kväll. Imorgon när jag vaknar är det Fredag och det innebär att Johan kommer. Jag längtar.

Idag har det varit en effektiv dag i skolan. Började dagen klockan åtta med att skriva prov. Gick finnemang. Sen började inte nästa lektion förens vid tolv så jag satte mig vid en data och skrev klart två skol arbeten. Nästa lektion hade vi idrott och då gick vi runt sjön med stavar. Det var så skönt att komma ut i vårvädret! Efter det slutade vi för dagen, men jag och tjejerna gick tillbaka till skolan och fixade det sista med projektarbetet. Känns verkligen som jag fått gjort jätte mycket idag. Sedan åkta jag hem och städade lite, sen åkte jag hem till Anna och där bakade vi bullar som vi ska ha imorgon och bjuda på när vi redovisar vårt projekarbete. Det kommer nog bli kalas bra. Islam prov har jag imorgon också, det känns minde bra!

Men man kan inte va bäst på allt. Eller vad man brukar säga.

Jag är trött på skolarbete! Det ska bli underbart att ha lov nu! Två veckors lov för min del, men den ena veckan blir nog inte så rolig, men jag slipper ialla fall skolan. Det är possetivt.

Jag vill ha min gos här! Saknar han så in i bomben. Han är underbar! Världens finaste :)


Nu ska jag nanna. Drömma om min prins :)
Köss

nationellt prov och lite kort

Det gick ganska bra idag på det Svenska nationella provet. Satt i två timmar sen åkte jag hem. Två prov kvar nu! ikväll blir det plugg för fulla muggar 

Strålande väder ute idag så när jag kom hem gick jag ut och reffsade gräsmattan lite, sen satte jag mig i solen och njöt. Det var underbart. 

Minde underbart är att jag har fått munsår. Jag hatar det! Det gör ont och svider. Var på apoteket idag och köpte en salva mot det, pytte liten pub och 99 kroner tog dom för den. Dom är inte dåliga må ja säga. 

Nu sitter jag uppe på mitt rum, i sängen och ska strax slå upp boken och börja länsa inför provet jag har i morgon. Inte kul.

Jag vill att idag ska vara fredag eftermiddag! Förhoppningsvis har jag klarat mina två prov, och förhoppningsvis så är det lika fint väder då också, och sen självklart få jag träffa Johan :) och tjejerna! På fredag blir det utgång till Harrys. Ska bli riktigt kul. Jag längtar!



Nu innan jag började skriva satt jag och kollade igenom lite kort jag hade på datan, Hittade dom där korten från Sandras student. Snart är det jag som står där med mössan på :) Helt underbart







Gött mos

RSS 2.0