gosvalp

Är i Halmstad och hälsar på Becka som flyttat hit. Hon har skaffat sig världens sötaste labrador valp. Som jag vill ta med honom hem :)






Älskling

Johan du är en korv :)

Cykel kul

Finfint. Sjukt roligt dag på jobbet idag. Som jag har skrattat. Vi cyklade på världens roligaste cykel som var två sittsig, tre hjulig och med el motor. Jag skrattade hela vägen. Det kändes inte alls som att cykla utan mer som att åka nån flakmoppe? Man satt bekvämt och den gick fort när man använde motorn :D Sjukt kul. 
Myspys på jobbet och nu är jag ensam hemma och bara njuter av lugnet. Imorgon är jag ledig. Bli nog en städ dag :) 

Puss   

Fredags mys

Filmen, Män som hatar kvinnor som jag och pappa såg innan. Ni som inte sett det, jag rekomenderar den verkligen. Den var gripande. Vi satt både och svärde och skrattade åt vad som hände i filmen. Läskig, spännande och bra film. 

Tacosen som jag gjorde lyckades jag med (kan man ens misslyckas med tacos), vi åt oss propp mätta :) 
Mumsfilibabben.
 God natt

fyra

Jobbat till klockan frya idag. Bakade på jobbet och när jag kom hem städade jag och bakade. Ville överraska med en god brownis men den blev torr och inte alls lika god som den jag gjorde på jobbet. Fanken! Misslyckades totalt.
Mamma är borta på kurs över helgen så det är bara jag och pappa hemma i helgen. Ska snart, när det regnat klart ute (det ÖSER ner) åka och handla. Ska överraska med tacos istället. Det kan jag nog inte misslyckas med. Iså fall är detta inte min dag alls! Ska köpa lite grönsaker och dippa ikväll också :) Myspys. Sen ska jag kolla på filmen jag köpte idag, Män som hatar kvinnor. Hört att den ska vara bra. Perfekt fredag, nästan! Den hade varit perfekt om älsklingen vore här.

Imorgon blir det jobb och då har jag lovat att laga min casler rätt. Den går inte misslyckas med så det kommer bli kanon :) Lördags kväll på gruppbostaden =)

På söndag är jag ledig och då ska jag träffa tjejern! Som jag saknar dom! Ska bli super kul att spendera söndagen med de bästa och finaste.

PUSS


tidigt

Imorgon ska jag upp tidigt, börjar redan 7.15. Det tar emot lika mycket varje gång av att vakna av alarmet på mobilen och gå upp så pass tidigt men när ja väl kommit igåg känns det bara skönt. Jag hinner med bubbelt så mycket de där extra timmarna på morgonen. Att ja inte gå upp tidigare oftare! Fast, det är himla skönt att sova när ja tänker efter endå. :)
God natt!


Strax

Nu ska jag strax hoppa in i duschen och ta en lååång och go dusch och sen är det nog dags att göra sig iordning för jobbet. Jag har sån himla tur som har lite extra jobb nu efter skolan :) Världens bästa jobb dessutom. Hur som helst det är så skönt att inte behöva gå till skolan längre. Underbart!

Nu blir det hårinpakning, ansiktsmask och hela kittet :) Sen på med gympadojjena och ta den långa vägen till jobbet :)

goodigod

Idag har jag varit duktig :) Jag tog cyklen till jobbet innan och nu ikväll när jag skulle cykla hem regnade det, inte kul men det kunde regnat mer. Ligger i sängen nu och ska snart sova. nacken och huvudet värker så jag tror på att lite sömn kommer att göra susen.

God natt puss

I will

Denna veckan jobbar jag måndag till lördag. Perfekt och jätte kul! :) Alla pass förutom fredag är eftermiddagar och det är jätte bra för då får jag sovmorgon och det älskar jag. Kan inte bli bättre liksom! Så kul att jobba på ett ställe där man trivs så bra :)

Hur som helst idag vaknade jag att att älsklingen ringde, underbart att få vakna till hans röst, men det var inte det jag tänkte säga utan att han fick mig att inse hur bekväm jag är av mig, eller ja det har jag insett innan men jag behövde nog höra det lite oftare från andra så att jag verkligen ska ta tag i mitt liv! Så jag bestämde mig för att gå ut och gå och så la vi på. Ja var ute en timme och gick och jisses amalia vad varmt det var, och så skönt att promenera :) När jag kom hem tog ja en dusch och sen skulle ja koka gröt med den misslyckades jag med, råkade hälla i för mycket salt. Fy verum vad det smakade. Tog en banan istället.

Hur som helst denna veckan ska ja be mamma gömma bil nyckeln för mig så att jag verkligen går till jobbet, ifall jag råkar bli sådär bekväm igen och kommer på någon "bra" anledning till att ta bilen istället.


baka utan margarin?

Kan man baka utan margarin? Jag är på jobbet och försöker hålla mig syselsatt. Har städat och pulat lite och nu tänkte jag baka något till dom men så fanns det inget magarin.
 
Det är snart bara tre timmar kvar tills jag slutar. . Detta är min andra natt jag jobbar och jag tycker faktiskt om att jobba nätter. Man kan städa och greja i lugn och ro. Vissa tycker att det är jobbigt att hålla sig vaken men faktum är att jag inte alls känner mig trött fast att klockan är halv frya. När jag gick hit trode jag att det skulle bli en lång och seg natt, jag var nämligen jätte trött när jag åkte från Johan. Men jag hade fel, tiden än så länge har gått fort och det har inte alls varit segt.
Hur som haver god natt på er :) 


Min teori

Det är kul att hitta på olika teorier om hur fabrikerna tillverkar sina saker. Igår var vi och lastade på isolering på en jätte stor fabrik. Min teori, eller en av dom var att de malde ner de olika stenarna (som isolering är gjort av) till en  stor sörja, Blaskit rör dom ihop allt och sen får vattnet avdunsta  och då har det blivit fluffit isolering, sedan trycker/pressar dom ihop isoleringen och så plastar dom in de i förpackningarna sen är det klart för att köras ut. Men sen fick jag veta att de visst smälter ner stenarna och så blir det sim salabim färdig isolering som dom skär upp i hur stora bitar de ska vara, sen plastas de in. Och så är det klart. Det var visst lite lättare än vad jag trode det var att tillverka isolering.

Hur som haver det är mysigt att åka lastbil. Johan är så duktig så :) Min fina älskling

Knarklangare?

Så spännande så det här med lastbils livet. En massa underliga spännande fabriker man åker till. Just nu är vi på nån fabrik, inhägnat område, övervaknings kameror och om man ska gå in i fabriken (vissa delar av den) så måste man tvätta fötterna och händerna. Jag misstänker att de odlar knark i stora mängder här. De går med vita plastmössor för att skydda håret. Alla dessa grejer är nog för att knarket ska vara så rent som möjligt. Hm det kommer hit Willy:s lastbilar och andra mat bilar. Men det är nog bara för att luras som der står att det är mat på lastbilarna. Vi är här och lämnar av plasbackar, jag tror dom ska packa ner knarket i dom och sen skicka ut de till olika maffior ligor runt om i världen.
Eller så är det kanske livsmedel varor? Hur som helst spännande är det.


Oyes

Jag saknade Johan så mycket så igår natt åkte jag till honom och gud så underbart det var att få krypa ner i sängen tätt intill min fina Johan. Nu sitter jag med i lastbilen och åker. Jag gillar verkligen att åka lastbil. Det är nått speciellt över det hela. Inget som går att beskriva, något man måste uppleva :D! Och gud så manligt, sexigt det är med unga stärka killar som kör lastbil. Speciellt Johan! Oh my säger jag bara. Min snygging. Finaste lastbils chafören någonsin :)
Hur som helst, vi har bokat våran resa nu, så i Januari åker vi till Thailand två veckor. Ska bli underbart. :)

Som sagt det blev ingen simning idag eller nån vattengympa eftersom jag sitter här. Men detta kan ja säga är tusen gåner bättre!

En del vänner börjar plugga nu i dagarna, fast först har det nollning veckan lång :) Hoppas alla får det skojigt!
Lycka till hörrni! :)

PUSS


Älskar dig

I natt drömde jag om dig baby och jag ville inte vakna upp. Ville somna om och fortsätta drömma om dig när jag vaknade.
Du finns i mina tankar och i mina drömmar hela tiden. Saknar att få skratta med dig, puss och krama på dig, ligga på din axel och somna som världens lyckligaste flickvän. Det känns mycket roligare med dig, du får allt att kännas lättare, du är min solstråle. Det går inte att beskriva hur mycket jag älskar dig. Älskar dig Johan. Längtar efter dig! PUSS


Jag tänker va duktig

Gick upp tidigt för att simma men det var tydligen i morgon de öppnar tidigt så det blir ingen simning idag :( . I morgon är  det visst vattengympa. Jag ska dit! :) Gick upp tidigt i morse, tidigt för att vara ledig ialla fall. Klockan åtta :) Åt gröt, åkte till tippen och slängde lite skräp och så har jag kollat upp flyg och grejer till min och Johans resa vi ska göra i Januari :) Kommer bli kanon, jag längtar redan.
Hur som haver nu har jag nyss tagit mig en dusch och ska snart fixa mig och åka iväg till Malin =)
Det var en evighet sen vi sågs :/ så  det ska bli riktigt kul att träffa henne!
Sen fick jag ett sms av Amar innan idag som sa att hon kommit hem från libanon nu där hon varit hela sommaren! Som jag saknat henne! Saknar en massa andra också som har haft fullt upp hela sommaren, även jag, men nu, börjar de flesta plugga eller gå hemma så nu finns det tid till att träffa alla :) Så mysigt.

Det var skön att gå upp tidigt i stället för att sova bort halva dan till tolv tiden. Nu när jag går hemma för det mesta tänker jag bli duktig, ta tag i mitt liv. Gå upp i tid, äta gröt och motionera! Så lat som jag varit i sommar! Fy mig! Sovit bort halva dan, skippat frukost och inte rört på mig särskillt mycket. Det ska bli ändring! =)

Hejohå!


duktig

Check! Nu har jag varit en duktig flicka.

Jag började med att städa ur min stora gaderob och jisses vad saker och grejer jag hade slängt in där. När jag var klar hade jag  två stora sopsäckar, en med saker jag ska slänga och en med kläder som vi ska skänka. Otroligt skönt att bli av med en massa som bara ligger. Hur som haver hela min gadrob (nästan) låg som sagt i mitt rum så nu finns det massor av plats igen :) Jag har dammat, dammsugit och plockat undan så nu är det fint, igen :) Jag städade även min toa här uppe, städade ur badrummskåpet och gjorde det fint. Sen har jag tvättat och diskat. Nu är trött och tänker bara mysa resten utav kvällen.  

Imorgon står simning, laga mat och träffa Malin på listan. Har ställt klockan så att den ringen klockan sex i morgon. Tänkte åka och simma direkt när det öppnar. Men det vet ingen hur det blir när det gäller att gå upp tidigt för mig. Men jag ska försöka :) simma ska jag ialla fall göra imorgon!

check

Om jag kanaske skulle ta tag i mitt liv !  Jag skjuter så lätt upp saker som tex att städa mitt rum och en massa andra saker. Jag ska sätta mig ner strax och skriva en lista på saker jag ska göra inte bara idag utan hela veckan ut och om det funkar ska jag göra en lista nästa vecka också. Om jag lyckas göra alla saker jag skrivit ner så ska jag belöna mig med nått litet extra på helgerna, på så sätt kanske det blir roligare att göra sakerna jag skrivit ner på listan, om jag har nått kul att se fram emot. Jag vet inte riktigt vad belöningen ska vara. Men jag kommer nog på nått.

Nu ska jag skriva min lista/schem inför veckan :) 

PUSS 

done

Nu har jag avklarat en sommars jobb på ett demensboende. Det har varit både roligt och jobbigt att jobba med gamla glömska fövirrade människor. Mest jobbigt för varje dag ville jag att dan skulle ta slut. Jag är så glad endå att jag vågade testa på detta. Bo hemifrån och testa på nått helt nytt. Nu vet jag ännu mer att det är med handikappade jag vill jobba med, att det är för dom jag brinner att jobba med. :)

Typiskt

Det är typiskt att det ALLTID ska vara nått när det har med sjukhuset att göra. Jag kom till röntgen i morse, bytte om till rocken och så kommer vi fram till att ja inte kan röntgas på Värnamo sjukhus eftersom min shunt kan ställas om av magneten och de kan inte ställa tillbaka den där i fall det skulle hända. Så nu ska jag få ny tid fast i Jönköping där dom kan sånt. Fasiken så typiskt. Att de inte kan koll på nått!

Hur som haver dan blev inte bättre sen, åkte till Halmstad för att jobba och jag har haft en skit kväll rent ut sagt. Min rygg värker och jag känner inte alls för att gå tillbaka imorgon då jag jobbar delad tur :/ Men jag har bara imorgon och på söndag kvar :) Det är bra! 

 

mormor och rolf

I morgon åker jag och röntgar huvudet och se ifall allt allt är bra nu efter operationen. And i hope so :) I feel good ialla fall.
Efter det bege jag mig till Halmstad igen och jobbar mina tre sista dagar. (Vilket ska bli skönt) Sista dagarna med mormor och Rolf också vilket jag tillbringat endel dagar med nu i sommar. De har varit så gulliga och passat upp mig varje gång vi varit i stugan samtidigt. Mormor har lagat mat som varit färdigt tills jag kommit hem från jobbet. Vi har fikat och suttit ute på altanen och umgåtts på kvällar och förmiddagar innan och efter jobbet. Det har varit trevlig och umgåtts med mormor och Rolf så pass mycket i sommar vilket inte blir så ofta längre nu när man blivit stor och har en massa annat för sig. Det har varit en bra sommar trots allt.

Natti

Brev :)

Mina skatte pengar kom idag :) Det var ett roligt brev att öppna. Hade helt glömt av att skatte pengarna skulle komma. Glad blev ja och ännu gladare när gruppbostaden ringde och frågade i fall jag ville jobba framöver :) Ska bli så kul! Som sagt tycker det är så roligt och komma dit och jobba :) Hur som haver idag är en riktig slappe dag. Legat i sängen länge och det är riktigt skönt. För det mesta har jag sovit i Halmstad i sommar, i en säng som inte alls är lika skönt som min. Min säng är såå skönt och mysigt är det att ligga under ett varmt täcke när det regnar och har sig ute. Det enda jag längtar efter är Johan. Hade velat gosa ner mig jämte honom nu. :/ Åh vad det är jobbigt att vara ifrån honom så här himla länge. Det suger.


Det blev en

Det blev en lyckad dag i Göteborg med tjejerna. Vi åkte karuseller, gick hotell gasten och vann stort på choklad hjulen :) Och så lyckades vi köra fel när vi skulle åka hem. Som tur är har jag en pojkvän som jag kunde ringa till som kunde förklara vart vi skulle köra mot. Han är allt bra han :) Min gose plutt. Nu är klockan snart två och jag ska krypa ner i sängen och nana! Drömma mig bort till Johan. Åh vad jag saknar honom!

God natt !

Snart

Snart åker vi till Göteborg jag och tjejerna :) Ska gå på Liseberg! Det känns som det var en evighet sen jag åkte iväg och hittade på nått så det ska bli kul.
För övrigt så har jag bara 3 dagar kvar i Halmstad att jobba. Ska bli så skönt. Längtar att få jobba i Gnosjö! Trivs bättre där. Hur som haver så har jag inte så mycket annat att säga mer än att jag saknar Johan så in i !

PUSS

fint

Tonårs hormoner som spelar mig ett spratt? PMS? Vad är det med mig! Känner mig deprimerad för minsta lilla. Det kommer lika fort som det går över. Hur som haver så är faktiskt allt underbart! Bara att humöret och tankarna inte alltid vill förstå det.

Nu ska jag ialla fall sätta mig ute och dricka vin. Är hemma i Gnosjö nu och det är varmt som i en bastu i huset, mamma och pappa är borta så inget fönster har stått öppet...!

Min mormor

Jag gillar inte att vara själv. Blir så rastlös och har svårt för att koppla av men ikväll kom mormor ner till stugan och vi satt ute länge. Åt kvällsmat ute, fikade och nu för en stund sen satt vi och drack varsin god drink.
Jag trivs bäst med folk i min omgivning.
Imorgon ska vi ut och äta på en thai resturang innan jag börjar jobba :) Och på fredag efter jobbet ska vi ta lite vin och sen cykla in till stan och kolla på gatu festivalen. Min mormor är härlig!



Stugan berevid har en fjäril buske där det satt flera fjärilar, har nog aldrig sett så många på en och samma gång. Det var jätte vackert.

Solen är tillbaka




ÄLSKLING



Älskar dig för den du är och ingen annan. Min underbara fina prins :)
(L) 

Finkväll

Mys! Det är en stillsam och fin agusti kväll med fullmåne på himelen. Jag brukar ha svårt för att koppla av och bara sitta och njuta men jag tror jag börjar lära mig det. Nu sitter jag ny duschad i pyamas byxor och i Johans tröja med tända ljus ute på altanen och med musik på som spelas inifrån stugan.
 Riktigt behagligt faktiskt.
Jag måste bli bättre på att koppla av.
 Jag vet ju att allt löser sig, vad än det är.



Jag är mobbad

La mig med blött hår igår så nu ser jag ut som ett troll, ska snart gå och försöka få bukt med håret. Det hade varit skönt att vara kille ibland, ha kort hår som man slipper fixa med.




Hur som haver så drömde jag något fruktansvärt inatt. Ja drömde att jag gick i skolan. Bara det är fruktansvärt.

Hur som  helst, det var första dagen på högstadiet, eller var det mellanstadiet? Ialla fall så skulle vi ha idrotts pass och vår nya närare och jag gick verkligen inte ihop. Det kröp verkligen i hela kroppen när jag var i samma rum som henne, det var otroligt jobbig och allt blev bara fel när jag skulle prata med henne eller göra nått. Jag kunde inte vara trevlig och så fort hon inte såg räckte jag fingret åt henne eller räckte ut tungan och svor, ibland såg hon det men jag brydde mig inte och vi blev bara mer och mer ovänner.
 
Sen hoppade drömmen och de andra i klassen började mobba mig, eller killaren i klassen.  Efter vi hade idrottat och skulle gå och byta om så fanns inte mina kläder i omklädnings rummet utan killarna hade tagit ut dom och spelade innebandy med mina kläder. Det kokade i mig av ilska så jag fäste blicken på han som hade mina byxor vid sin klubba och gick fram och sög tag honom och tryckte upp han mot väggen och skrek nått om hur dum och omogen alla var som hade tagit min kläder. Sen gick jag därifrån utan att bry mig om kläderna som de hade.
 

Jag drömmer alltid en massa konstigt.

Men som sagt nu ska jag gå och försöka få bukt med håret

Regn och rusk väder

Jag är glad för jag är så otroligt kär i min prins som gör att sånna här dagar skiner. Ja så fort jag tänker på Johan spider sig en lycko känsla i kroppen :) Visst är det underbart när man hittat sin dröm!

Sitter själv nere i Halmstad nu med en flaska vin och lyssnar på Vikingarna, i mina goa pyamas byxor som Johan tycker är så otroligt snygga, eller inte :). Myspys! Börjar inte jobba förens imorgon eftermiddag så ikväll ska jag mysa med film och vin :)

Puss


Som

Som jag trodde, helgen blev super mys. Igår var jag och älsklingen i Jönköping och gick på A6 och sen träffade vi Rebecka och hennes nya kille Jens och åt tillssammans med dom. På kvällen åkte vi  iväg ut till Åminne ute hos Sandra och Thomas och hade en överraskningsfest för honom eftersom han nyss fyllt 25. Det blev en jätte bra kväll :)















Im so in love! 


RSS 2.0